reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
oliwka : mysle ze skoro wasza rodzina jets normalna i bezporblemowa to sad zawsze bedzie wolal zeby dziecko bylo z rodzina bliska a ty jetses jej siostra !!! dopiero gdy nie ma zadnego wyjscia (dobrego) to dzieci sie daje do placowek! a skoro wy chcecie, macie warunki i nie macie jakis patologicznych problemow, to ja nie widze powodu dla ktorego mieli by dziecko skazywac na jakis dom dziecka czy inne niezdrowe srodowisko!!!!!
a torebka super, wszystko! kolor ksztalt ! zakochalam sie, rozowa i slodka, a z klasa super kroj :)))))))))))))))))))))))))))))))

mama : hejka :) poldek pije butle i zaraz smyka do lozka a ja bede ogarniac dom i robic kolacje
choc nie wiem na ktora w sumie, bop F. bedzie dzis pozniej
a jutro bede slomiana wdowa z piwkiem do pozna na BB :)

Jedyny minus to troche małe mieszkanie...rozbudowa dopiero na wiosnę (kwiecień-maj).

Jest jeszcze taka biała torba:)
Muszę zaraz szorować do Decathlon'u bo mała ma jutro basen i nic ze sobą...trzeba kupic strój,czepek itd

Ostatnio edytowane przez moderatora:
JOS- moje juz spia od 15 min:)

ja ide pod prysznic i maraton-na wspólnej a potem m jak miłość
tabletka na sen i spać...

idę na masaż -mąż obiecał więc musze Mu przypomnieć :)

PALEMKA- jestem z Tobą!!!!!!!!!!!!!!

spokojnej nocki dziewczyny
karaluchy :):))

oliwka : nie biala, rozowa ! :)
a mieszkanko ile macie metrow? a w sumie bardziej pokoi? toc przeciez 2 dziewczynki ( ta sama plec! wazny argument) moga spac w 1 pokoju bez problemu ! nie musza miec oddzielnych, co innego chlopak 9-10 lat i mala dziewczynka
czy wogole dziewczynka...
a przeciez nie musisz im mowic ze bedziecie moze 3cie baby pod dachem :)
a skoro jeszcze rozbudowac mozecie, to wogole nie powinno byc problemu :)

mama :a co bierzesz na sen? ja czasme te zsobie pomagam ale najgorsze ze to choelrstwo pomaga zasnac szybko, ale jak jest halas (przedwczoraj np. wzielam o 1h30 sasiad dzrwaimi trzsnal 2 razy pod rzad) to wtedy i tak sie wybudze i tyle z tego
juz mi rece czasem opadaja, bylo tak fajnie poki sie kurka nie sporawdzili tu...
a najgorzej to jak mysle o ciazy! bo wtedy nawet raz na jakis czas nie bede mogla brac lekow na sen
:(((((((((((((((((((

z ostatniej chwili : nie robie dzis kolacji, maz cos przywiezie :) takze mam labe dzis, ogarne kuchnie, salon po malym, 20min i z glowy :)

Mamy prawie 50m mieszkalnych ale problem w tym,że 1 pokój...duży ale jeden...Mam nadzieje,że rozbudowa jeszcze w tym roku zaważy na naszą korzyść,lecę do Decathlon,zaraz zamykają

oliwka : a jak mowisz 1 pokoj, to chodzi ci o 1 sypialnie + salon czy wogole tylko1 pokoj? ja nie wiem jak sie w PL liczy pokoje. tu np. pokoj to to co spisz, a nie salon. a w PL czesto salon = duzy pokoj i tez sie tam spi
jesli chodzi co o 1 pokoj, to moze jakas cienka scianke i drzwi komunikujace??? takie cos to w chwile mozna zrobic za pareset zl
a toc 2 pokoje 25m to niemale pokoje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w bloku malo ktory pokoj ma 25! dzieciece to czesto 8-12m !!!!

JOS- moje juz spia od 15 min:)

ja ide pod prysznic i maraton-na wspólnej a potem m jak miłość
tabletka na sen i spać...

idę na masaż -mąż obiecał więc musze Mu przypomnieć :)

PALEMKA- jestem z Tobą!!!!!!!!!!!!!!

spokojnej nocki dziewczyny
karaluchy :):))

hehe, zupełnie jak mój M - serialowy maniak ;-):-D
Oliwka, dzięki Ci dobra kobieto za tą stronkę z torebeczkami :-D wypatrzylam swoją za 69zł :-)

Nie nadrobię Was :-( Jutro pomykam na ten kariotyp, mojemu M nie udało się wziąć wolnego :-(:-(:-( będę walczyć dla niego o najbliższy możliwy termin, bo kurde szkoda 400zł płacić jak się ma skierowanie...
Jutro też odbieram wyniki, jakoś do tej pory nie myślałam o tym i cholera... mam pietra :no:

Oliwka, według mnie decyzja w sprawie siostry to tylko formalność. Głowa do góry!
Kurde jajniki mnie pobolewają jak nie na @ :wściekła/y: chodzę jak zombie, ciągle bym spala jak śpiąca królewna ze Shreka :baffled: i jeszcze wyskoczyły mi 3 pryszcze :szok:

reklama
nie wiem co myśleć
kurcze dziewczyny jestem w tak cholernie trudnej sytuacji, że siły mi opadają, aż mnie brzuch pobolewa z jednej strony... :wściekła/y: nie chcę Malca truć swoimi złymi emocjami, ale nie mam już głowy do tego wszystkiego, ludzie mieszkań nie chcą wynajmować kobietom z małym dzieckiem, wolą zwierze, niż dzieci... :szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry