hej
jestem i ja !
palemka :

przykro mi... ale i tak wciaz wierze ze sie uda!!!!
mama : dzieki z ainfo o leku
asionek : jak s ajakies fajne wyprzedaze to nic z tego z eto trwa 4 czy 5 dni wszystko idzie w 1 dzien. teraz rozmiary sa i woszem, ale jak spojrzysz na niemowle, to zostana rozmiary 46, 48 i 50cm(miesiac max.) ale ludzie takich nie chca raczej

a jakies rzeczy wyprawkowoe : wozek, posciel, spiworek, gigoteuse nid d'ange to od razu pojda, w pierwszych minutach, bo nikt nie chce kupowac nid d'ange petit bateau za 75 euro jak moze miec za 35

wczoraj tak poszly reczniki i biale pizamki 'do szpitala'
ja po kilku dniach to juz wogole na dzieciece nie wchodze bo sa albo male rozmiary albo takie na 5-6 lat gdzie tez zostaja bo mamy niekoneicznie chca chlopcom kupic drogie ubrania w wieku gdzie najbardziej dra kolana, lub letnie koszule, ladne ale za mala fortune, do poplamienia sokiem

siedze juz kilka lat na tej stronce i troche poobserowwalam jak to dziala

jak zobaczysz fajna wyprawke, to nie zart : stawiaj sie 7:00

zwlaszca jak liczysz na sprzety, firmowe dobre buty dla dzieci za fortune, wozki, wyprawke (reczniki, koce, nid d'ange itp) ZWLASZCZA W NEUTRALNYCH KOLORACH!!!!! - ludzie biora na prezent "przed" jak nie znaja plci, pdoobnie jest z formowymi zabawkami typu lilliputiens itp
moja kolezanka rodzi w kwietniu, nie znaja plci, wzielam jej kocyk MOulin Roty + zabawke. kocyk w sklepie kosztuje 53 euro, a tu byl za 13...
zabawka nie wiem ile w sklepie ale cos oK. 50! a tu : 18...
coraz wiecej ludzi tak robi, bo po co przeplacac
dlatego dobre rzeczy, dobre pomysly na wyprawke, ewentualny prezent znikaja OD RAZU
chicco vertbaudet to moze i bedzie stalo kilka dni, ale nie jacadi, bébé confort, lilliputies, czy wlasnie petit bateau czy marese...
ja sama dla nr 2 musze gdzie supolowac mala gigoteuse i wlasnie ladny nid d'ange typu petit bateau czy natalys... w piatek ogladalam w natalys piekne sa ale za juz nie pamietam : 60 albo 70 euro, chyba jednak 60... ale i tak duzo jak na "rozek" !
wiolka : dolanczam sie...

ja tez podminowana, czekam na @ i choc za wczesnie by ja czuc jeszcze (ok. 2-3 kwietnia) to wiem ze przyjdzie, bo nie czuje zadnych objawow, wiec wiem ze znow jajeczko...