reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mocno za II krechy :-D

sol - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mocno za I kreche ;-)

ale jaja !!! :-D:happy2:

Ugotowałam pomidorową, usmażyłam kotlety, ugotowałam bigos, zrobiłam szałot, teraz prasuje, wczesniej odkurzałam mieszkanie, rano wygrabiłam działkę - kto mi da medal !!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

mamita ty cos pedzisz w tych roslinkach ??:p to nie ejst w pleni normalne:) a owulka przy takich cyklach to pewnie, i dobrze ja zazdroszcze, normalnie mam 27-29 ale ostatnio 43-39:P wiec masakra
ja prawie skonczylam jestem z siebie dumna :)

Balbinkanormalny cykl ma 3 dawki 0-1-6 miesięcy. u nas w przychodni 55zł za 1 dawkę ;)

Ja się nie orientuję w cenach, także ta kobitka z pewnością coś pomyliła ;-) Tak czy siak się szczepię jak najszybciej a poza tym dobrze, że za cyferką 5 jest tylko jedno zero, da się przeżyć ;-)

Jestem kobietki.Dziękuję wszystkim za &&&&,mam nadzieję,że tak samo mocno będziecie trzymały za ciążę:)) Na pewno się uda:))
Dostałam opieke na sister na czas postepowania o odebranie mojej mamie praw rodzicielskich.Tryb natychmiastowy.

Tak się cieszę :-D w sumie byłam tego pewna, ale odetchnęłam z ulgą :tak:

WISIEŃKA- co to za nerwy???co sie stało?

ja już w ziemi pogrzebałam i teraz mam "kawał" kwiata w domu jak połączyłam 2(takie same) :)

właśnie zrobiłam test owu i ta druga kreska przedwczoraj i wczoraj była ledwo widoczna a dziś mocna :))tak więc starania czas zacząć :)
dziś mam 10d.c.

MADE-wizualizację poproszę:))))))))

kocurek- PROSZE o włączenie bobo myśli :)))))))))

a reszte proszę o &&&&&&&&&&&&&&&& za ten cykl:)))))))))

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Balbinka to za godzinke bede :-D

Nutella a'la Balbinka gotowa!!! :-D
Wiecie co? Pokusiłam się, żeby zrobić od razu z podwójnej porcji. W trakcie trochę zwątpiłam, ale jak spróbowałam tego cuda to szczerze Wam powiem, że już NIGDY nie kupię gotowej Nutelli :-D Jest niesamowita! Kuba się ucieszy jak zobaczy 3 słoiczki słodkości :tak:
U mnie klopsiki w sosie serowo śmietanowym gotowe, do tego pieczone ziemniaczki i surówka z kapustki pekińskiej :-)
A jutro chyba zrobię placuszki ziemniaczane, tak mnie ochota naszła...

Balbinka mowisz z podwójnej porcji taa ?;-D :-) mniaam :-)

Kochane uciekam bo K... dzwoinił ze juz jedzie :-) :-D

Bede wieczorkiem :***
Cmokusiam ;*

reklama
PALEMKA-

ZDOBYŁAŚ PUCHAR :))

ja też dziś taki power w doopce mam:tak::-)

GUMISIA- brawooo,ze skończone !!również dostajesz puchar

PALEMKA- i dziekuje za &&&&&&&&&&&& kochana:tak:;-)

MŁODA- no poniszczyły by sie kwiaty poczta i serce by mi pękło:sorry2:ale dziekuje za chęci:cool2:

a Tomi za jakiś czas bedzie :))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry