reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
balbinka- a no co się masz szczepić, bo jak na żóltaczke,a byłąś juz kiedys szczepiona, to teraz dostaniesz tylko jedną przypominającą - 50 zł kosztuje i chyba powtórza wtdey przeciwciała, żeby zobaczyc czy nie trzeba dawac koljenej dwaki. Jestem w temacie , bo dziś byłam się szczepić :-) A co do tej nutelli, to smaka mi jka cholera narobiłaś ... piękna pogoda nam się zrobiła, wreszcie ciepełko, psiaki Twoje chyba na dworze teraz szaleją ? ...:tak:

reklama
Hej Palemka:))) Ja dzisiaj byłam na spacerze z psami:) Pogoda dopisywała a teraz brrrrr, zimno się robi,musiałam w kominku rozpalić.

balbinka- a no co się masz szczepić, bo jak na żóltaczke,a byłąś juz kiedys szczepiona, to teraz dostaniesz tylko jedną przypominającą - 50 zł kosztuje i chyba powtórza wtdey przeciwciała, żeby zobaczyc czy nie trzeba dawac koljenej dwaki. Jestem w temacie , bo dziś byłam się szczepić :-) A co do tej nutelli, to smaka mi jka cholera narobiłaś ... piękna pogoda nam się zrobiła, wreszcie ciepełko, psiaki Twoje chyba na dworze teraz szaleją ? ...:tak:

Na żółtaczkę typu B. Z tym, że ja kurcze nie pamiętam czy byłam szczepiona :baffled: Wiem, że był zamiar taki w '97r. czyli 14 lat temu. A jeśli tak, to powinno to być w karcie szczepień. Chociaż... W tedy była u nas moja babcia, która jest-była pielęgniarką i jak coś to ona mogła nas szczepić, ale wątpię żeby pamiętała, bo w sobotę kończy 86lat. Tzn. ona jest w super formie, ale skoro ja nie pamiętam to wątpię żeby ona pamiętała, no chyba że to jest w mojej karcie szczepień :dry:

A nutelle robiłam z tego przepisu Krem z orzechów laskowych i czekolady tylko dałam jednak 50-50 gorzkiej i mlecznej czekolady. Polecam ten przepis, mi bardzo smakuje

I krecha :-D Idę świętować - dziękuję za kciuki :-D Męża pogoniłam po test i zrobiłam żeby skończyć tą nerwówkę.

jestem :)
dorawal nas deszcz w drodze powrotnej :(
w sumie mnie, bo poldek pod kapa :)

mama : do dziela; trzymam &&&&& :)
a ja jutro jestem slomiana wdowa, F. wyjezdza na 2 dni do londynu, i w przyszlym tyg. tez na 2 dni ale nie pamietam juz gdzie

sol : &&&& za I kreche... :) tez nigdy nie myslalam ze na BB bede trzymac kciuki za negatywny wynik :)

oliwka : super! gratulacje! A ze szkola na pewno nie bedzie problemu, skoro nie mozesz jej dowozic, nie mas zprawka to tym bardziej! a dziecko ma obowiazek chodzenia do szkoly, wiec przenioesc musza!

witam reszte babeczek :)

balbi - dziś juz na to nie mam siły (krem) ale jutro ... może zrobie, tymczasem lece po kakaowe mleczko w tubce hehehehe
A masz miec jakąs opercaję, że chcesz szczepionke brac ?

oliwka - czesc skarbie, no zapomnialam, ze masz psiaki tez, wypadło mi z dyńki całkowicie, oj jak ja Wam tych psiaków zazdroszczę, jak juz w koncu dorobimy się domku jednorodzinnego, to tez będę miala i to hodowlę sobie zrobię Dogue de Bordeaux !!! Mi się baaaardzo podobają - tylko się slinią ... trudno :)

mamitka - a mi wszystkie kwiatki opadły ze storczyka ??????????

sol - jakie to życie zabawne, Ty się cieszysz z jednej krechy, a mi sie rano swiat walił - ha !!! Dobre !!!

reklama
Josephine :))) Dzięki:) Jutro będzie różowiutka torebusia:)) Z łóżka musiałam zrezygnowac....piętrowe i owszem ale dla jednego dziecka:(
Muszę kupić nowe.Trzeba do Ikei jechać.

Sol :)))

Palemko:) Polecam tosa inu :))) Moja Zara jest tej rasy:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry