reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
cos mi miglo ze z wyplata do ogrodniczego lecisz:)
GUMISIA- aaaaaaaaa o to chodziło..no może nie z całą wypłatą bo rachunki trzeba popłacić:)

JOS- witaj-tak zrobię :)))bede działać :)

właśnie obrabiamy dzieci ,zara idą spać a my...

SOL- no aż u mnie było słychać łomot jak Ci kamień spadł z serca :))

reklama
balbi - dziś juz na to nie mam siły (krem) ale jutro ... może zrobie, tymczasem lece po kakaowe mleczko w tubce hehehehe
A masz miec jakąs opercaję, że chcesz szczepionke brac ?

oliwka - czesc skarbie, no zapomnialam, ze masz psiaki tez, wypadło mi z dyńki całkowicie, oj jak ja Wam tych psiaków zazdroszczę, jak juz w koncu dorobimy się domku jednorodzinnego, to tez będę miala i to hodowlę sobie zrobię Dogue de Bordeaux !!! Mi się baaaardzo podobają - tylko się slinią ... trudno :)

mamitka - a mi wszystkie kwiatki opadły ze storczyka ??????????

sol - jakie to życie zabawne, Ty się cieszysz z jednej krechy, a mi sie rano swiat walił - ha !!! Dobre !!!

Nie, na szczęście żadna operacja mnie nie czeka, przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo :szok:
Bo wiesz, u nas mamy szansę na dzidzię tylko poprzez IVF i dostaliśmy listę co mamy zrobić. I dzisiaj odebrałam wyniki i mam bardzo niski poziom przeciwciał HBs i tak własnie dziewczyny mnie pocieszyły, że polepszy się jak się zaszczepię :tak:

A moje psiaki możecie tutaj oglądać TABOO- domowa hodowla American Staffordshire Terrier ;-)

PALEMKA- czyli przekwitł...to teraz podlewaj go tak jak do tej pory i jak za 2,3 tygodnie wypusci nowy pęd to nad nim obetnij to co u góry:tak:i na nowo rozkwitnie:-)
mi 3 storczyki już 3 czy 4 raz kwitną:tak:
i kup odżywkę dla storczyków w płynie-starcza na dłuuugo a kosztuje 7 zl:tak:

jos - paradoks - nie? :-D

Wiecie jaki mi głaz z szyi spadł? Chciałabym trzecie i pewnie bym się cieszyła ale znam realia i u nas dwójka to max bo byśmy w skrajnej nędzy żyli :-( Już nam na życie nie starcza a wcale nie szastamy pieniędzmi. Ja nie pamiętam kiedy sobie jakiegoś ciucha kupiłam - w ciąży bluzkę na obronę - to było w sierpniu zeszłego roku. Karoli muszę kupić ciuchy bo do przedszkola musi mieć w czym chodzić, Emi ma na szczęście w czym chodzić a ja nie muszę wyglądać jak z rozkładówki - chociaż czasami widzę coś fajnego i żal w tyłku ściska - wtedy z pomocą przychodzi świadomość że muszę zapłacić za szczepionki Emilki, Karoli buty kupić, Marcinowi spodnie itp. Ja jestem na szarym końcu i chwilami czuję się jak dziad bo moja garderoba powinna pójść już dawno do kosza :-( już nie smęcę - spadam :-(

jos - paradoks - nie? :-D

Wiecie jaki mi głaz z szyi spadł? Chciałabym trzecie i pewnie bym się cieszyła ale znam realia i u nas dwójka to max bo byśmy w skrajnej nędzy żyli :-( Już nam na życie nie starcza a wcale nie szastamy pieniędzmi. Ja nie pamiętam kiedy sobie jakiegoś ciucha kupiłam - w ciąży bluzkę na obronę - to było w sierpniu zeszłego roku. Karoli muszę kupić ciuchy bo do przedszkola musi mieć w czym chodzić, Emi ma na szczęście w czym chodzić a ja nie muszę wyglądać jak z rozkładówki - chociaż czasami widzę coś fajnego i żal w tyłku ściska - wtedy z pomocą przychodzi świadomość że muszę zapłacić za szczepionki Emilki, Karoli buty kupić, Marcinowi spodnie itp. Ja jestem na szarym końcu i chwilami czuję się jak dziad bo moja garderoba powinna pójść już dawno do kosza :-( już nie smęcę - spadam :-(
Karola jest o prawie rok młodsza od Ninki.Reflektujesz na ubranka po niej?Ja i tak nie mam komu oddać i niepotrzebnie wywalam...Większość firmowa,stan bdb(-).Pomysl i pisz na priv:) Ja się uciesze jak komuś się przydadzą:))

PALEMKA- czyli przekwitł...to teraz podlewaj go tak jak do tej pory i jak za 2,3 tygodnie wypusci nowy pęd to nad nim obetnij to co u góry:tak:i na nowo rozkwitnie:-)
mi 3 storczyki już 3 czy 4 raz kwitną:tak:
i kup odżywkę dla storczyków w płynie-starcza na dłuuugo a kosztuje 7 zl:tak:

Mama, to ja proszę o poradę ;-)
W zeszłym roku w maju dostałam pięknego storczyka. Chyba 2 miesiące dyndały na nim kwiatki. Jak przekwitł, ucięłam jak należy i od tamtej pory echo :-(
Raz w tygodniu go namaczam, dostaje odżywkę, wypuścił nawet nowego liścia. Liście są zdrowe, jak patrzę na jego korzenie (bo doniczka przeźroczysta), to też ładne, zielonkawe. I dlaczego mu stroczyś nie kwitnie? :-( Może go jakoś krzywdzę, albo złą mamą dla niego jestem? Poradź proszę

Cześć :)

czy ktoś tu jeszcze o mnie pamięta? :(

No ba! :cool2: Witaj kochana i pisz co tam u Ciebie :tak:

reklama
Balbinka zaczęliśmy staranka, jak radziły dziewczynki - co 2 dzień :) a jakoś niedługo idę do gina na wizytę i skierowanie na hsg :)
a co u Ciebie?

Oliwka musiałam sobie odpocząć od bb i sie skupić na pracy mgr bo za 3 miesiące obrona :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry