reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nie ma takiej opcji :no:
Po 1 właśnie parkuje mój M i jemy obiadek. Po 2 po obiadku mykamy na zakupy do Wrocławia. Po 3 ja nigdy nie leżakuję za dnia. Po prostu nie potrafię ;-) Wolę położyć się wcześniej i spać jaj susełek już do rana :tak:

Zmykam do kuchni. papatki

edit

balbinka witaj, a test robilas?? moze warto :)

Nie robiłam, bo wiem że to nic nie da ;-) po prostu spóźnia mi się @ Teraz wiem, że nie mam się co nakręcać, bo w naszym przypadku na naturalne zajście to jakieś 2-4% szansy. Jak do poniedziałku nie dostanę, to może we wtorek zrobię, żeby się upewnić, że to spóźnialska @Zwykle mam regularne cykle, ale może to sprawka jakiegoś przesilenia wiosennego? :eek:

Teraz naprawdę zmykam

Ostatnia edycja:
reklama
jestem-Zuza odebrana,dzieci poszalały na placu i własnie wrociliśmy-teraz malują a ja ...wiadomo :)

BALBINKA- no milusio ,ze wleciałaś bo nawołuje Cie od rana :))
ciekawe co z tą @????????

GUMISIA- coś czytałam ,ze śluzik jakiś sie zadział u Ciebie...coraz lepiej to wygląda :))

a ja własnie zrobiłam test owu i negatywny :)))

w ndz. i w poniedziałek był negatywny,we wtorek pozytywny działanie ,w srode pozytywny i działanie ,dziś negatywny:)))tempka 36,9 wiec licze,ze owu była i chłopaki dotra do celu:))
prosze o &&&&&&&&&& i ciepłe myśli:))

nniom ciekawe co bysmy jadly na wigilie a jaki sylwester sie zapowiadalby :)
kochane sorki ale ja mykam narazie, ide sie polozyc bo mi sie oczka zamykaja, moze mnie cos rozklada albo to przesielinie, nie wiem ale fatalnie sie czuje, odezwe sie wieczorkiem :*

Ostatnia edycja:
No to jestem.... wizyta była bardzo fajna - niepotrzebnie się tyle strachu najadłam ;-) pani stomatolog udrożniła kanały w moim biednym zębie i nawet tak nie bolało... ale powiedziała, że musi zostać otwarty, żeby się tam nic nie kitwasiło i żeby można bylo monitorować sytuację bo na razie żadnego leczenia tego konkretnego zęba ani rwania NIE BĘDZIE - no chyba żebym na kolanach z bólu miała sie przyczołgać, ale wtedy to z pozwoleniem od ginekologa i niestety znieczulenie dużo słabsze dają niż normalnie, no i chyba na chirurgii bym musiała w szpitalu :-( Także muszę wytrzymać te pół roku .... A i jeszcze kamień mi zdjęła i umówiłyśmy się na jakieś tam małe reperacje w maju - ale też z pozwoleniem od gina na znieczulenie w warunkach ambulatoryjnych .... także wiecie - święta prawda, że TRZEBA ZĘBY PRZED CIĄŻĄ WSZYSTKIE WYLECZYĆ BEZWZGLĘDNIE bo lekarze ne tacy znowu chętni z tym znieczuleniem ....

reklama
GUMISIA- idz odpoczywaj ciężaróweczko :))))

KOCUREK- ufff no to fajnie,ze sie na strachu skonczylo i nie bolało...oby do porodu sie ząb nie odzywał a potem usuń gada ,zeby nie bolał:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry