reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
asionek a co tam na październikowych słychać ... bo ja właściwie wiszę tylko staraczkom tutaj na głowie ;)))) i nigdzie nie chadzam :)

A jak Twoje samopoczucie, co z tym spaniem i w ogóle?

hej wisienko śpioszku :))))

Idę szałwię zaparzyć i będę zęba okładać - może dziś się obejdzie bez Apapu :sorry:

u nas juz lepiej , ale bylo kilka wojen :(( o glupia liste .... na szczescie juz jest dobrze :)
a u mnie ogolnie to zle nie jest :) spac tylko nie moge i jakos brzucho pobolewa , ale chyba nic zlego sie nie dzieje ... we wtorek wizyta to sie dowiem i juz sie boje troche :(

reklama
Ja kocham szpinak!!!
Byłam u ginka:Wszystko pięknie,nic tylko rodzić...zrobił mi cytologie,usg: endometrium 9,5 ;usg piersi i tarczycy.Powiedział:nic na siłę,na spokojnie dajcie sobie czas do września,łykać tylko kwasik i nie stresować się.Mam wrócić w ciąży za kilka miesięcy.

Czekamy na łóżko piętrowe.
Czy ktoś ma wieści od POK??????

niusia wiesz wczoraj w nocy miałam "małą" niedyspozycję zębową więc tych czarów tylko na jedną fasolę mogło nastarczyć ;))))

asionek wojny powiadasz... hmmmm :dry: nie lubię wojen, no chyba że czysto merytoryczne ;-) do wtorku już niedaleko .... ale będziesz miała widoki !!! Już Ci zazdroszczę :))))))))))

rurka szpinak kocham i uwielbiam :)))))) a z czym on???? ja zwykle naleśniki robię :))) Ale sam też POCHŁONĘ MNIAM!!!

OLIWKA no i pięknie :tak: A o poczku słuch wszelaki zaginął........

Ostatnia edycja:
Oliwka przesyłam kurierem, jeszcze ciepły.
Pok nie było.

Kocurek ja robię na patelni z czosnkiem i śmietaną :)) za naleśnikami w każdej postaci nie przepadam.

U nas staranek ciąg dalszy:) według suwaczka powinnam mieć owu za 5 dni, a już jestem po z moich obserwacji...

Jeszcze dzisiaj grecką zrobiłam. Szał w kuchni był. A jutro musiałam wziąć wolne w pracy, bo do Gdyni będę jechać.

Kocurki powiedz mi, jak było u Ciebie ze zwolnieniem w pracy? Przyjęli kogoś na Twój etat? nie robili Ci problemów, bo się zastanawiam jakby to było u mnie...

mniam mniam mniaaaaammmm no to się pooblizywałam bo ja na razie na diecie z powodu zęba-gada... dopiero śniadanko mogę :sorry:

rureczko to nic tylko za Ciebie kochana trzymac mocno :) :) :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A wiesz ja jestem trochę dziwna bo nie rozmawiałam nawet z dyrekcją w cztery oczy - wystosowałam do niej list, że przwdopodobnie dłuuugo będę na L4 z wiadomych powodów. A teraz moje urwisy zostały porozdzielane i przydzielone pozostałym anglistom - u nas wielki moloch to trochę nas jest :-) A czy były problemy to nie wiem bo na razie skutecznie unikam kontaktu z pracą - tylko syn co chwilę zwolnienie dostarcza do kadr .....

Ostatnia edycja:
jestem

WISIEŃKA- no to pospałas dziś :)) ale jak masz możliwość i potrzebe to pewnie -korzystaj :)

ASIONEK- kochana dziekuje za fluidki i &&&&

RURKA- zrobiłas taki z czosnkiem :))??

moje bąki już w łóżkach ,5 minut i beda spac ..musze ich wczesniej kłaść bo rano musze budzić i marudzi zwłaszcza Domino ..brak im rano tej godziny...ale dzieki temu mam spokojny wieczór:))
piwko bym wypiła ,ale nie mam;/ buuuu

reklama
Rurka a ja dopiero teraz zajarzyłam,że mamy oddział biura w Elblągu:))) Szybka jestem:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry