reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sergi kochana ja mu dokładnie to samo powiedziałam wczoraj ze zachowuje się jak gówniarz...
Dzsiaj skonczył 22 lata...

I dostał ładny prezent na urodziny
:-D:-D ha

No co za Baran, no! (wiem, bo ja też Baranica :-p ) Kurde no do pupy mu nakopać, to mało....Wiesz, mój G kiedyś też nawywijał
i miałam ochotę go z domu wywalić, ale najpierw miał ostrą burę, żeby się zastanowił, jakie wartości są dla niego najważniejsze i co może stracić, a co zyskać..... Bilans był na większy plus, niż sie spodziewałam - nie dość, że zrozumiał i się poprawił, to po 2 tygodniach dostałam pierścionek zaręczynowy ;-)

Może też tak powiedz swojemu K??

reklama
Rurka dokładnie nic nie dostał...
Ale wielkiego kopniaka dostał ... :-) ;-D dosłownie kopłam go w dupe... I o to jestem samotną matką przykre ale prawdziwe :-(
Sergii ale on mi sie prosto w twarz smieje ze on nic złego nie robił...
Noż kurka siiiwa ...

Sol
to dobrze ze sie nie kłocicie :-)

SOL dziękuję bardzo za pamięć, Słońce :* :-) I mam nadzieję, że Twoje życzenia mają niesamowitą moc i nie będę musiała długo czekać na ich spełnienie :laugh2:

A czemu chcesz znikać??... :-( Nie rób mi tego :-(

Młoda może jeszcze się ułoży, a jak nie, to zawsze lepiej samotnie wychowywać dziecko, niż się narażać na takie sytuacje i spędzić życie z kimś, kto na to nie zasługuje ! aż się zdenerwowałam:wściekła/y:

Rurkaa ja juz jedną zdrade mu wybaczyłam i nie wiem czy dobrze zrobiłam ... Teraz sie nad tym zastanawiam ...
Fakt faktem ja rok temu świeta nie byłam bo spotkałam sie z jednym kolesiem bedac z K... ale go nie zdradziłam...
Zerwałam z nim i spotykałam sie z tamtym kolesiem ale uświadomiłam sobie ze kocham K... i on mnie prosił wydzwaniał błagał zebym do niego wróciła wrociłam do niego bo kocham.. Choć nie wiem czy dobrze zrobiłam ... Ja juz sama nie wiem czasem mam ochote rzucić wszystko i isc w PI*** :-(
On zawsze narobi coś przeprasza narobi przeprasza prosi o kolejną szanse a ostatnią szanse dostał dość niedawno i wczoraj ją doszczętnie wykorzystał :-(

przepraszam ze wam tutaj smęce i zawracam głowe ale jesteście mi najbliższymi osobami ktorym moge sie wygadać tylko szkoda ze poprzez klawiature :-( ale lepsze to niz dusić to w sobie :-)

Czuje sie tak jak by mnie zdradził ... Czuje sie jak ostatnia ZD****

Ostatnia edycja:
Mlodamamusia powiem Ci, jakie jest moje zdanie - K. nie drósł i zachowuje się jak nieodpowiedzialny gnojek... :-( Szkoda życia na niego, skoro odstawia takie numery...

Ale podkreślam, że to tylko MOJE zdanie, masz prawo myśleć inaczej... Ja już tez trochę związków widziałam i przeżyłam - z takim "mężczyzną" nie spędziłabym ani minuty dłużej... :sad: I chociaż mi bardzo przykro z Twojego powodu, uważam, że postąpiłaś dobrze i jesteś bardzo dzielną osobą :* :-) I rozsądną :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry