reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Powinnam podziękować Wam każdej z osobna .... ale na pewno bym kogoś pominęła a nie chcę :sorry2: A zatem zbiorowo, ale bardzo serdecznie, dziękuję za gratulacje :-) ciekawe, kiedy mnie mój G. zaskoczy ... cholerka -teraz na wszelki wypadek muszę mieć paznokcie zrobione cały czas :-p

sol ... najpierw pok, teraz Ty sie chcesz gdzieś wybierać?? :dry:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KAROLCI :-):-)

mlodamamusia ciężko coś doradzić, dla niego sytuacja w której go zostawiasz będzie teraz najwygodniejsza... a ja jestem zdania, że skoro dziecko było w planach to MUSI wziąć za nie pełną odpowiedzialność i być z Tobą i Cię wpierać - nie wiem jakie mieliście dalsze plany - mieszkanie itp... Ale z drygiej strony Ciebie skarbie serce boli na to jak on się zachowuje i bycie razem nie jest proste... Tu aż się prosi o zimny prysznic dla kogoś - właściwie o LODOWATY!

reklama
Powinnam podziękować Wam każdej z osobna .... ale na pewno bym kogoś pominęła a nie chcę :sorry2: A zatem zbiorowo, ale bardzo serdecznie, dziękuję za gratulacje :-) ciekawe, kiedy mnie mój G. zaskoczy ... cholerka -teraz na wszelki wypadek muszę mieć paznokcie zrobione cały czas :-p

sol ... najpierw pok, teraz Ty sie chcesz gdzieś wybierać?? :dry:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KAROLCI :-):-)

mlodamamusia ciężko coś doradzić, dla niego sytuacja w której go zostawiasz będzie teraz najwygodniejsza... a ja jestem zdania, że skoro dziecko było w planach to MUSI wziąć za nie pełną odpowiedzialność i być z Tobą i Cię wpierać - nie wiem jakie mieliście dalsze plany - mieszkanie itp... Ale z drygiej strony Ciebie skarbie serce boli na to jak on się zachowuje i bycie razem nie jest proste... Tu aż się prosi o zimny prysznic dla kogoś - właściwie o LODOWATY!

ja sie daleko nie wybieram. Po prostu musze zlapac oddech. Zagladac bede pewnie wciaz na biezaco ale postaram sie zagladac mniej niz do tej pory. Podobno poza staraniami tez jest swiat i musze sprobowac go odnalezc ;-)

pok jeszcze żebym uwierzyła, że od klawiatury palców oderwać nie możesz :-D Taka z Ciebie nałogowa klikaczka jak i ze mnie ;-) Ale oczywiście .... świeżym wiosennym powietrzem odetchnij :tak:

Ja zaniedługo do pracy jadę po raz drugi dziś - już zabraliśmy większość moich książek i drukarkę i szpargały, muszę dzienniki uzupełnić jeszcze... a potem jadę za Wrocław zaczerpnąć "wiejskiego" powietrza na wieczór :))))

Miłej niedzieli papa :)

sol : wyslij mi na pw swoj mail pliiiiiiiiiiissss

100 lat dla karoli !!!!! :)

chlopcy pojechali na kucyki a ja kontynuje dzien w pizamie :) zaraz sobie zrobie kawe i relaks :)

Cześć Jos :-)

widzę strój dziś awangardowy :-D piżama party :-D ja zaliczyłam już spacer i byłam na dworzu chyba z trzy godziny łącznie, gdyby nie potrzeby fizjologiczne, to siedziałabym cały dzień :tak:
Załapię się na małą kawusię???

prosze :)
a ja sie znowu obzeram ciastali czekoladowymi :)
na dodatek poldusiowymi :zawstydzona/y: hyhyhyhy

no i mam mega misje : musze znalezc pilota od tv ktorego poldek gdzies schowal
mam czas do 20:35 - desperate housewives :)

hahahahaha też oglądałam, jak u nas w tv leciało:-D

ja zjadłam już w czasie pyszne ciacha czekoladowe :tak: dla koleżanki zostawiłam maślane, bo średnio mi smakowały, a ona lubi takie rarytasy :tak: więc wilk syty i owca cała :-D

teraz bym jakiegoś pomarańczka, czy coś takiego zjadła :tak::tak::tak: a witaminy D, to mam dziś w nadmiarze :-D jak ktoś czuje niedosyt, to ja się podzielę :-D

oto jaki mam dziś nastrój

http://www.youtube.com/watch?v=tT6Cl1slJbI

Jos, a tak btw Polduś to skrót od imienia??? :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry