reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć dziewczyny!!!:-)

Jestem z powrotem, zaliczyłam jeszcze jeden spacer, lody i teraz czuję, że to była lekka przesada tyle kilometrów jednego dnia, ale pogoda taka piękna i chciałam wykorzystać maksymalnie... A teraz kopytka bolą i jakieś ociężałe :szok: dobrałam się do tych spacerów, jak niedźwiedź do miodu :-D

Dziewczyny gdzie Wy się wszystkie wybieracie? :szok: forum jest dla wszystkich kobietek, więc każda tak na prawdę tworzy po części jego ostateczny wygląd, więc może zostańcie i niech wróci wszystko do normy? hmmm????:tak:

KAROLA: to mama widzę kobieta bardzo mądra... wybacz za dosadność... myśli o przyszłości swojego dziecka... bardzo intensywnie pfffff :no:

JOS: oby moja Antosia, jeśli okażę się być dziewczynką, nie była niczym Maria Antonina i nie skończyła tak jak ona :-D:-D:-D:-D

KAROLA rudy, rudy rydz :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
ile mam pisac, ze sie nie wynosze tylko dastansu troche zlapac musze?!
no panic!

prosze :)
a ja sie znowu obzeram ciastali czekoladowymi :)
na dodatek poldusiowymi :zawstydzona/y: hyhyhyhy

no i mam mega misje : musze znalezc pilota od tv ktorego poldek gdzies schowal
mam czas do 20:35 - desperate housewives :)

bez oporu mozna desperate housewives ogladac na Great Stuff TV :) streaming live za darmo -n ie trzeba scaigac, oglada sie na biezaco w necie. boskie! :) wiekszosc amerykanskich seriali tam jest.

wiesz just nie spotkalam sie z Fr wersja antoniny tak sama pisana... czy podobnie ... chlopak antoni jest Antony
a dziewczyna...hmmm...niech pomysle:

raczej antoinette :) wymowy niestety nie napisze z braku polskich znakow :)
przynajmniej takja wersje nosi maia anotnina od ludwika 16 :)
marie-antoinette :)

Jos Antoni po francusku to Antoine przeciez :) no i Antoinette jak najbardziej :)

sol - wracaj !!!!!!!!!! Jak to dla mnie staniesz sie niewidzialna? wiedziałam, ze mam nie pisac tego co myslę ... w takim razie ja tez sie wynoszę .... Bardzo cielubie i nie wyobrażam sobie forum bez Ciebie !!!!!!!!!! Słyszysz !!!!!!! ?????????

Przenoszę się na inny watek, skoro tutaj nie pasuję :( Nikomu nie chciałam sprawic przykrości, widac jestem juz taka głupia, że zawsze sie za kimś wstawiam, a potem po dupie dostaję !!! :( Trudno ...

naga - palma Ci odbiła? :-) nie przesadzac mi tu! to powiedzial, ze tu nie pasujesz? Co Ty znowu wymyslasz kochana głuptasko!? buziam mocno

KAROLA: żebym bliżej mieszkała, to mogłabym Młodej pomóc w angielskim, ale tak , to nici... a szkoda :sorry2:

POK: a może tam Gossip Girl się gdzieś znajdzie, bo ja jestem zakochana w tym serialu :tak::tak::tak: ale to już sobie sama poszukam ;-)

Jak sprawdzałam znaczenie imion, to Antonina pochodzi z rodu Antoniuszów, tylko tyle się dowiedziałam... nie wiele :no:

Ja się wybieram,do toalety :))):-D
Doła łapię jakoś...nie te śmiechy itp ????????Kobiety do boju!!!!!!!
Idę na stronkę Ikei zrobić listę zakupów:)

Co tu się dzieje ? wszystkie odchodzą no !! :-(:-(:-(:-(:-(
Wracać i to juz !!!!

Ja juz po spacerku oj ale zmęczona :-) a moja psina jaka wymęczona :-D
Ale warto było pochodziłam pomyślałam ...
Ale i tak do zadnych wnioskow nie dosżłam...
Tylko do tego ze nie potrafie mu wybaczyć :-(

Jos to takie dreptanie, tzn na luzie, bez pośpiechu, tylko takiej pogody tu nad morzem jeszcze nie mieliśmy, więc szkoda było ją zmarnować, w między czasie posiadówki były na ławeczkach, ale to i tak nie liche odległości :sorry2: się Kosmonauta musiał wyspać i pewnie wieczorem będzie trampolina z mojego brzucha uczyniona :tak: :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry