reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja na szybko tylko wpadam :)
przelecialam na szybko posty .. bez skojarzen heh i z najwazniejszych

DZIEWCZYNY MAM MIESZKANIE!!!!!!!! :szok::rofl2::cool2::yes::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

ciesze sie bardzoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :) naprawde super !!!
w koncu zla passa odchodzi i teraz bedzie tylko lepiej :) no i mieszkanko calkiem spore , bedzie super sie mieszkalo wam :))

palemko - kochana - ja odchodzę z forum nie przez ciebie czy kogokolwiek innego :sorry: odchodzę z forum bo zajmuje mi za dużo czasu a muszę i chcę więcej czasu spędzać z dziewczynkami. 3 lata Karoli mi mignęły tylko a ja wiem że połowę tego czasu spędziłam na BB. To nie fair wobec nich. Obie potrzebują mamy - ostatnio pokazują to coraz częściej a ja zamiast z nimi - siedzę na BB :-(

Dla jasności - ja z forum odchodzę na stałe - kocham to forum i uwielbiam z wami gadać ale rodzina jest ważniejsza :sorry: Szkoda tylko że tak późno to zrozumiałam :-(

Sol szkoda wielka :(((
ale rozumiem troche ... ehhh ciazka decyzja pewnie
moze nie zegnaj sie tak juz calkiem na zawsze ?? przeciez czasami z nudow mozesz wpasc ;))

dobranoc :))

reklama
pok : tlumaczenie imion to jedno z najgorszych problemow tlumacza
bo z czasem czesto sie zmieniaja, tworza podobne, ktore w innym jezyku maja tylko 1 odpowienik
twoi znajomi - nie dziwi mnie to :)
tez znam ludzi ktorzy chcieli we fr starodawne imie, dali antoine a w PL tmumacza je jako antosia a nie antoniusza (obydwa sa starodawne u nas, ale jedno o wiele bardziej ;) )
i naparwde wielu ludzi sie przyzwyczailo i zaczelo uzywac wersji antoine antony jako synonimow, z tym ze antoine dla tych co lubia starsze imiona, a antony to jego odpowienik, taki bardziej na modzie
ale to nie sa te same imiona :)

dlatego coraz czesciej odchodzi sie wogole od tlumaczenia imion ( w tekstach, literatura itp) bo mozna sie niezle kopsnac, albo dac dobry odpowienik w 20 wieku nie patrzac z ktorego pochodzi tekst, czy imie
no to sie rozgadalam na temat tlumaczen :) hyhy

zmykam do lozka! papapappapa
i tak powinno byc :)

Jos kurka co za wiedza :)) ja myslalam , ze to to samo hehee

a ja juz sie boje klasc spac , bo niby czuje , ze padam i jestem mega spiaca , a jak poczuje lozko to juz koniec i nie spie .... wrrrrrrrrrrrr

asionek : hej
ja mam podobnie
tylko ze ja sie boje halasu od sasiadow i spie zetsresowana czekam tylko 'kiedy' wrrrrrrrrrrrr :)
no nic teraz juz serio zmykam!
do jutra :)

Asionek znam te uczucie...

mam tak ostatnio, że łóżko kojarzy mi się w sumie z leżeniem, nawet czasem w ciągu dnia, spać już mogę tylko na bokach, bo Kosmonauta już jest duży i jak leżę na wznak, to mi po jakimś czasie ciężko... i te cholerne przykurcze :dry: mam na szczęście taki magnez przeciwko skurczom, więc zawsze łykam przed spaniem i noc w miarę...
I sny, takie meega realistyczne, że budzę się z dziwnym uczuciem, że, to się dzieje :szok:

Dobrej nocy Wam życzę moje drogie :)

asionek : hej
ja mam podobnie
tylko ze ja sie boje halasu od sasiadow i spie zetsresowana czekam tylko 'kiedy' wrrrrrrrrrrrr :)
no nic teraz juz serio zmykam!
do jutra :)

Asionek znam te uczucie...

mam tak ostatnio, że łóżko kojarzy mi się w sumie z leżeniem, nawet czasem w ciągu dnia, spać już mogę tylko na bokach, bo Kosmonauta już jest duży i jak leżę na wznak, to mi po jakimś czasie ciężko... i te cholerne przykurcze :dry: mam na szczęście taki magnez przeciwko skurczom, więc zawsze łykam przed spaniem i noc w miarę...
I sny, takie meega realistyczne, że budzę się z dziwnym uczuciem, że, to się dzieje :szok:

Dobrej nocy Wam życzę moje drogie :)

widze , ze jest nas wiecej takich z problemami ...
Jos ja tez mam tak , ze byle halas mnie wybudza , a pozniej juz nie zasne :/ straszne to jest
ja od nastolatki sie meczeylam zawsze :(( inni glowa do poduszki i spia , a ja zanim zasne to z H , czasami wiecej , a czasami wogole :( a teraz to juz wogole masakra

Just no widzisz ja to juz sie boje co bedzie ze mna w pozniejszej ciazy :/ oby to jakos przeszlo , bo zwariuje :/
i tez leze i lze i lze , a spac nie moge

no nic ogladam "oszukac przeznaczenie 3 " wlasnie sie zaczelo hehe
moze mnie zmuli i zasne ??

pok - nie biegały w samopas :-D Ale zamiast bawić się z Karolą czy ćwiczyć z Emi ja siedziałam przy kompie :-( A Karola lubi wyklejać ze mną obrazki z bibułki, wycinanki robić, szyć, gotować - przez kompa nie miałam dla niej czasu i bawiła się sama - odsunięta bo jak nie siedziałam przy kompie to zajmowałam się Emilką. Tak nie może być. Piszę póki mam konto i póki dziewczynki śpią. Ja już swoje tu odsłużyłam, nie mam celu zasiadać na staraczkach bo mam dwie córy - trzeciego nie będzie. Tu raczej więcej niż wiem się nie dowiem na tematy mnie interesujące. Pora ustąpić innym użytkowniczkom miejsca :-D

Jutro już pewnie nie wejdę tu - więc... powodzenia wszystkim :-D

Sol widzę decyzja podjęta i czynisz już kroki ku temu, wiedz, że bardzo Ci dziękuję za wsparcie i życzę Tobie i Twoim córeczkom wszystkiego dobrego, radości, uśmiechu i wiele miłości :D dziewczynki mają cudowną mamę, pozdrawiam Cię serdecznie :tak:

Asionku może później będzie lepiej :tak: ja coś czuję, że to kolejna stracona noc...:dry:

Ostatnia edycja:
pok : tlumaczenie imion to jedno z najgorszych problemow tlumacza
bo z czasem czesto sie zmieniaja, tworza podobne, ktore w innym jezyku maja tylko 1 odpowienik
twoi znajomi - nie dziwi mnie to :)
tez znam ludzi ktorzy chcieli we fr starodawne imie, dali antoine a w PL tmumacza je jako antosia a nie antoniusza (obydwa sa starodawne u nas, ale jedno o wiele bardziej ;) )
i naparwde wielu ludzi sie przyzwyczailo i zaczelo uzywac wersji antoine antony jako synonimow, z tym ze antoine dla tych co lubia starsze imiona, a antony to jego odpowienik, taki bardziej na modzie
ale to nie sa te same imiona :)

dlatego coraz czesciej odchodzi sie wogole od tlumaczenia imion ( w tekstach, literatura itp) bo mozna sie niezle kopsnac, albo dac dobry odpowienik w 20 wieku nie patrzac z ktorego pochodzi tekst, czy imie
no to sie rozgadalam na temat tlumaczen :) hyhy

zmykam do lozka! papapappapa
i tak powinno byc :)

rzeczywiscie pokrecone :)
Ale ten Antony to taki zywcem z angielskiego wzieyt :) durni francuzi :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry