reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień doberek ;-)

Juz na nogach :-D

ale zaraz ide się położyć... :-)

Dziewczyny na pewno czytałyście moje wczorajsze posty dotyczące mojego K... :-(
Jak myślicie dobrze zrobiłam? Bo jesteśmy razem... Kocham go no ! i wkoncu jest ojcem Rafałka :-(. Powiedziała ze sie zmieni , ze bedzie robił wszystko aby było dobrze ;-)
No ale po części nie wybaczyłam mu tej akcji...

Dobra juz nie smęce od samego rana :-D

No a dzisiaj wizyta :-D :-) na 15.45 :-D juz nie moge się doczekać :-):-)

reklama
jestem i ja po intensywnym weekendzie :)))

wczoraj bylismy u znajomych-dzieci miały przejażdżki skuterem,łowiły ryby i miały inne atrakcje" których nie maja na co dzień :))baliśmy sie z Tomem ,ze z nadmiaru wrażeń nie zasną,ale padli aż miło...

teraz już są w przedszkolu a ja wcinam pyszne buły z masełkiem i miodem-tak mnie na słodkie wzieło :))

SOL- Rozumiem decyzję...mnie najwięcej jest rano kiedy Domi w przedszkolu a potem to z doskoku jestem a w week.to praktycznie wcale-RODZINA JEST NA PIERWSZYM MIEJSCU!!
Powodzenia z interesem!!!

POK- skoro Ty też odpoczywasz to również życze pozałatwiania swoich spraw i powodzenia !!

kurka tyle wiem bo nie ma szans na nadrobienie-weekend był cudownie rodzinny :))

WIOLA- cześć kochana,jak tam u Ciebie na froncie??

MŁODA- ja nie wiem co Twój K.nawywijał,ale pamietaj-decyzja co zrobić musi być TWOJA!!!
powodzenia !!
no i &&&&&&&&&&& za wizytę:tak:

Ostatnia edycja:
hejka
ja w locie :)

wiolka : jak cycowa sprawa ? :)

pok : a no durni... niektorzy robia sobie wersje anthony tez :) lub antony wlasnie a antony to kojarzy mi sie z miastem w 92 departam. w ktorym urodzil sie poldus ;)

asionek : o zbeys wiedziala jak cie rozumiem! dzis trzasniecie drzwiami wybudzilo mnie ok; 1h30 i nie spalam do ok. 5h
o 6 powortoka z filmu./... pospalam gdzies od 7 do 8
niezla nocka, bede dzis chodzic na rzesach
zwariuje prze ztych nowych sasiadow
ide sie szykowac i zaraz budzic poldka i szykowac go do zlobka :)

Witam się z rana...
W weekend tyle napisałyście, że nie nadgonię Was :no: Widzę tylko, że Sol odeszła z BB :szok: z drugiej strony ją rozumiem - dzieci, największy Skarb :tak:
A ja miałam rację ;-) wczoraj zaczęłam już plamić, a dzisiaj na dobre @ przyszła... Myślałam, że łagodniej mnie potraktuje w tym miesiącu, ale już jestem po 2 ketonalach :-(
Ale co tam... we wtorek na AMH i FSH i jeszcze raz na HBs :wściekła/y: Nie zauważyłam, że babka zrobiła mi badanie HBs przeciwciała, a miałam mieć zrobiony HBs antygen... wrrrr

U babci na urodzinach było bardzo sympatycznie :-D do domu wróciliśmy po 22. Wczoraj miałam wykłady "rozród psów" i łykałam nowe wiadomości jak pelikan :-)

Dzisiaj będę Was podczytywać i po cichu umierać przez @

Dzień dobry :)

sol żegnaj zatem i powodzenia :tak:

wiola jak żyjesz po weekendzie?? jak tam siostry małe???

mlodamamusia ja czytałam i powtórzę to co wczoraj pisałam - uważam, że Twój mężczyzna musi wziać odpowiedzialność za Ciebie i dziecko, nie ma zmiłuj się... a poza tym - to już nie jest czas na zabawy w klubie chyba... trochę alkoholu i każdy facet może zgłupieć a TY przeżywasz grrrr

Kocurek wiem wiem ja mu wszystko wczoraj wygarnełam wszystko od A - Z... Wcale mi go żal nie było ...
Ale wybaczyć mu tego nie wybaczyłam ...
Zobaczymy co bedzie dalej ....

A ty jak tam kochana ?
;-)

MŁODA- :*

balbinka- oj kurka z tą @!! leż kochana,może sie zdrzemniesz..

JOS-przyjemności w żłobku i )(&^%$#@#$%^&*()(*&^%$#@#$%^&*()(*&^%$#@#$%^&*()(*&^%$# co za sąsiedzi!!!!!
współczuje niewyspania..ja dziś nawet dobrze-tyle ,ze obudziłam sie jak Tomi do pracy wychodził i już od 6 nie śpie,ale całą noc przespałam-huraa!!

A u nas dziś pada od ncy i tyle zostało z wczorajszej pogody....

mlodamamusia ja troszkę zmęczona, wczoraj wiele godzin w pracy spędziłam - sprzątałam salę, uzupełniałam dzienniki - większość zrobione, reszta za tydzień :)

hej balbinka :-)

hej mama :-)

hej jos :-)

nie zauważyłam Was wcześniej

reklama
Mama chcesz troszke słoneczka ;-) u mnie wczoraj było 21 stopni w cieniu :-D a w słońcu z 25 stopni :-)
I dzisiaj podobnie :-D :-)

Kocurek nie ma to jak niedziela w pracy :-)
Który to juz tydzień ?;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry