reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jos sama wiesz jak czas szybciutko leci, chwila moment i nie wiadomo kiedy to zleciało, Ty też będziesz miała trampolinę :tak::tak::tak: trochę mi już czasami ciężko się obracać w łóżku podczas spania i jak się podnoszę, siadam też czasami jak słonica :-D ale już nie długo :tak: nie mogę i tak narzekać, bo jak ja to mówię ciąża mnie nie obciąża ;-)

reklama
pok czytalam a o sol chyba przegapilam bo mnie nie bylo wiekszosc dnia, nniom pewnie czasem kazdy musi chwilke odpoczac:)
ja uciekam do meza, bede jutro :*

palemko - kochana - ja odchodzę z forum nie przez ciebie czy kogokolwiek innego :sorry: odchodzę z forum bo zajmuje mi za dużo czasu a muszę i chcę więcej czasu spędzać z dziewczynkami. 3 lata Karoli mi mignęły tylko a ja wiem że połowę tego czasu spędziłam na BB. To nie fair wobec nich. Obie potrzebują mamy - ostatnio pokazują to coraz częściej a ja zamiast z nimi - siedzę na BB :-(

Dla jasności - ja z forum odchodzę na stałe - kocham to forum i uwielbiam z wami gadać ale rodzina jest ważniejsza :sorry: Szkoda tylko że tak późno to zrozumiałam :-(

POK: a może tam Gossip Girl się gdzieś znajdzie, bo ja jestem zakochana w tym serialu :tak::tak::tak: ale to już sobie sama poszukam ;-)

na greatstufftv.com jest tez Gossip Girl (trzeba kliknac na "tv shows a-z")

pok : dziex za linka

a co do imion to zaufaj mi, ze antoni ma swija wersje antony :)
wiele osob mysli ze antoine to antoni
ale to jest ciut starsza wersja imienia antoni czyli - antoniusz
Marek Antoniusz – Wikipedia, wolna encyklopedia
i po klinieciu na jezyk francuski :
Marc Antoine - Wikipédia
:)
just uwazaj ze spacerkami :) bez przesadnego wysilku :)

az zglupialam! :)
bo jak klikne Antoni – Wikipedia, wolna encyklopedia
i z tego polskiego przeklikne na francuski to jest Antoine. Z reszta synek znajomych ANtos - we francuskich papierach jest Antoine.
kurka wodna z tym francuskim :)

palemko - kochana - ja odchodzę z forum nie przez ciebie czy kogokolwiek innego :sorry: odchodzę z forum bo zajmuje mi za dużo czasu a muszę i chcę więcej czasu spędzać z dziewczynkami. 3 lata Karoli mi mignęły tylko a ja wiem że połowę tego czasu spędziłam na BB. To nie fair wobec nich. Obie potrzebują mamy - ostatnio pokazują to coraz częściej a ja zamiast z nimi - siedzę na BB :-(

Dla jasności - ja z forum odchodzę na stałe - kocham to forum i uwielbiam z wami gadać ale rodzina jest ważniejsza :sorry: Szkoda tylko że tak późno to zrozumiałam :-(

sol... brzmi to strasznie, jakby dzieci samopas biegaly a matka przy kompie non stop. moja wyobraznia poleciala szybko i daleko a na pewno tak zle nie bylo.
rozumiem, ze potrzebujesz sie uwolnic. kazde uzaleznienie ma swoje wady i zalety. Mam nadzieje, ze teraz bedzie tak jak chceszQ Powodzenia.

reklama
Formy obcojęzyczne
Antonia, ang.,hiszp., wł.-Antonina, Antonietta fr.-Antonine, Antoinette, niem.- Antonia, Toni, nor.-Antje, Tonje, port.-Antonieta, ros. Antonija

tudzież mój drugi faworyt
Formy obcojęzyczne
ang.,fr.- Remy, hiszp.,wł.- Remigio, niem.- Remigius

To dałam Wam zagwozdkę Jos i Pok :-D teraz tylko czy to się zgadza :sorry2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry