reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MADE- no kurka siwa nie wiem co jest-nie bylo mnie przez weekend a tu słysze,ze Sol zamknela konto ,Palemka poszła gdzieś..Pok odpoczywa....
nie wiem czy ktos komuś cos powiedzial...ale nie mam szans nadrobić 2 dni..:(

Made ja bardzo prosze o wizualizację dzis mam 16d.c. i drugi dzień temp.37 :) wiec napawa mnie to optywmizem choć jeszcze o niczym nie świadczy...;/

ASIONEK- &&&&&&&&&&&&&&&& za wizyt-e ,bedzie si kochana-na pewno!!!

reklama
mama : chcialabym BARDZO odespac ale niestety nie jets mi dane... w budynku wymieniaja okna, nie bede szczegolowo opisywac halasu pily czy tego czym to cholerstwo tna...jakkolwiek sie to zwie
malemu to nie przeszkadza, ja o zasnieciu moge zapomniec!
wykoncze sie mowie wam
czas to wszystko rzucic i wyemigrowac do lasu, glebokie ciemnego lasu
takiego gdzie pierwsze miasteczko jest 20min samochodzem dalej :)

Nie wiem o co tu chodzi, ale wątek na którym i ja się udzielam brzmi: Rodzące i staraczki w 2001.
Do tej pory nie było problemu, co jest ?????????

tez nie wiem o co chodzi :(((
ale przykro troche , ze czasami czuje sie tutaj jak intruz ze wzgledu na ciaze .. niby nikt wprost nie mowi , ale czasami gdzies sie pojawia to miedzy wierszami
ja moge nie pisac tutaj jak przeszkadzam , szkoda by mi bylo , bo lubie was bardzo i mam kontakt np. z Jos emigrantka :) a tak sie rozejdziemy kazda na swoj miesiac i lipa :(

JOS- no wierzyć sie nie chce!!! szlag by to-wiem jaki jest hałas przy wymianie okien pamiętam go jak mieszkalismy w blokuu :( masakra-współczuję!!
no to faktycznie nie pośpisz..jejku..

ASIONEK- żadna ciężarówka niech nigdzie nie odchodzi-zżyte tu jesteśmy ,wspieramy sie i rzeba o to dbać a nie szukać dziury w całym...
jedne łatwiej zachodzą w ciążę inne muszą przejść wyboista drogę-ale nasze wsparcie jest nieocenione wiec niech wszystkie tu zostają i nigdzie sie nie rozchodzą ...!!!!!
nie pozwalam!!!!!!!!!!!!!!
:)))))))))))))));)))))))))))))))));)))))))))))))):))))))))))))

no!!

Ostatnia edycja:
mamitka - a ja to się bardzo cieszę, że mnie nie było, bo nienawidzę "uczestniczyć" w przepychankach, a tym bardziej jeśli odbywają się między osobami, które lubię i dla których tu przychodzę. Normalnie nie wierzę, że to się dzieje.
A wizualizacje kochana oczywiście, że będą, dla Ciebie wszystko :*
podpisała: - rodząca w 2011 :))))))))))))

Asionek - ja to SE chyba strzelę focha ;)))) a co!

Ostatnia edycja:
ja czytam wszystko i nie widzialam przepychanek tutaj :no: jezeli takie byly to na PW raczej z tego co wywnioskowalam po postach ...
no nic moze sie wszystko wyjasni i dziewczyny wroca jednak :)

Jos hehe jade z toba do lasu :)

Hej

JOS GRATULUJE FASOLECZKI :-)

MAMA widze ze dzialania byly,mam nadzieje ze owocne:tak:

BALBINKA my sie chyba jeszcze nie znamy a wiec witaj...

KOCURKU fajnie ze domek sie wam buduje,to juz 14 tydzien :szok:

MLODA juz niedlugo powitasz Rafalka...:-)

SOL szkoda ze calkowicie zrezygnowalas z forum,przeciez moglas tylko rzadziej wchodzic, :-p ale szanuje Twoja decyzje.

ZIZI,PSZCZOLKO,MADE,SERG,ASIONEK,POK, WISIENKA,MLODAM, WIOLA Witajcie jak kogos ominelam to przepraszam, Wrocilam :-p

U nas starania zaczniemy od nowego cyklu,na dniach powinnam dostac @ bo przyznam szczerze w tym cyklu nie bylo dzialan a byl odpoczynek :tak: wiec czekam na comiesieczna wizyte kolezanki,oby szybko przyszla i rownie szybko poszla :-D

Ostatnia edycja:
MADE- dziękuje :)) liczę ,ze to pomorze:)

A NA TWOIM USG NIC TAM DZIDZIA NIE POKAZAŁA CZY GIN NIE SZUKAŁ BO ZA WCZEŚNIE??

EDYTA-Witaj staraczko !!!!!!!!!
fajnie,ze wróciłaś!!:))))))

cudnie :)

dzieki-mam nadzieje,ze owoc już kiełkuje we mnie:)
czyli odpoczywałaś tak jak ja w tamtym cyklu:tak:

Ostatnia edycja:
Mama tak wiec zostaje :)

Made foch dobra rzecz :-D

Edyta witaj :) niech @ idzie szybko i za nowy cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

i dla wszystkich staraczek masa pozytywnych ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry