reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
cześć babki :)
wiem, że nie wiele osób mnie tu kojarzy, ale mama, josephine, nagapalma i nie pamietam kto tam jeszcze... więc Wam pokaże moje dziewczynki z dziś :)
29ggxdt.jpg

2dqlfm1.jpg

i oczywiście ciepło o Was myśle i kibicuje Wam z całego serca :* :)

Aaaaa........i w lesie są też mrówki :-p

mamitka - noga ciut lepiej, muszę się porządnie nachodzić żeby poczuć, że coś z nią było nie teges ;)))) a te omdlenia to moja zmora, sama z domu się ruszyć nie mogę, bo już po paru metrach tracę słuch, a to jeden z objawów, że za chwilę urwie mi się film, więc sama widzisz...jak nie urok to sraczka :zawstydzona/y:
A dottore nic nie zobaczył, bo nie robił USG, zresztą ja go też nie naciskam, co za dużo to wiadomo :-)

Ewula - :-D hej

Hej

JOS GRATULUJE FASOLECZKI :-)

MAMA widze ze dzialania byly,mam nadzieje ze owocne:tak:

BALBINKA my sie chyba jeszcze nie znamy a wiec witaj...

KOCURKU fajnie ze domek sie wam buduje,to juz 14 tydzien :szok:

MLODA juz niedlugo powitasz Rafalka...:-)

SOL szkoda ze calkowicie zrezygnowalas z forum,przeciez moglas tylko rzadziej wchodzic, :-p ale szanuje Twoja decyzje.

ZIZI,PSZCZOLKO,MADE,SERG,ASIONEK,POK, WISIENKA,MLODAM, WIOLA Witajcie jak kogos ominelam to przepraszam, Wrocilam :-p

U nas starania zaczniemy od nowego cyklu,na dniach powinnam dostac @ bo przyznam szczerze w tym cyklu nie bylo dzialan a byl odpoczynek :tak: wiec czekam na comiesieczna wizyte kolezanki,oby szybko przyszla i rownie szybko poszla :-D

Edyta kochana gdzie ty bylaś jak Cie nie było ??? ;-);-) Superr ze juz jesteś ;**

reklama
PSZCZÓŁKA- ja dzwoniłam do prywatnych klinik leczenia niepłodności i do szpitala...
robiliśmy w Inwi Medzie-czekał Tom 2 tyg na termin i 100zl i na drugi dzień masz wyniki :)
możesz podzwonić też po klinikach andrologicznych -to lekarz od mężczyzn
taki jak nasz ginek :)

chodzi o spermogram? M. mial robiony pelen rozbudowany - czeka sie tydzien. Najpierw myslalam, ze tylko tu taka opieszalosc ale jak sie doczytalam to na pelny rozbudowany w PL tez sie czeka 5-7 dni. Nie mam pojecia ile takowy kosztuje, bo tu leci z ubezpieczenia.

tez nie wiem o co chodzi :(((
ale przykro troche , ze czasami czuje sie tutaj jak intruz ze wzgledu na ciaze .. niby nikt wprost nie mowi , ale czasami gdzies sie pojawia to miedzy wierszami
ja moge nie pisac tutaj jak przeszkadzam , szkoda by mi bylo , bo lubie was bardzo i mam kontakt np. z Jos emigrantka :) a tak sie rozejdziemy kazda na swoj miesiac i lipa :(

ej mi nie o to chodzilo, ze ciezarowki przeszkadzaja! bron boze! choc teraz widze, ze tak moglo zabrzmiec. Same wiecie jak to jest jak sie chce zajsc, nie wychodzi a w okol wszytskie w ciazy - czasem sie smutno robi. Nie intruzujecie i kocham Was jakbym znala od lat!
Chodzi raczej o to, ze mi blizsze sa tematy przedciazowe niz ciazowe i wychowawcze i czasem nic tu po mnie :) Zadne pretensje tylko spostrzeżenie :)

cześć babki :)
wiem, że nie wiele osób mnie tu kojarzy, ale mama, josephine, nagapalma i nie pamietam kto tam jeszcze... więc Wam pokaże moje dziewczynki z dziś :)
29ggxdt.jpg

2dqlfm1.jpg

i oczywiście ciepło o Was myśle i kibicuje Wam z całego serca :* :)

pieeeeeeeeekne!

ja dom wysprzatalam, lece zmienic oponki na letnie a potem.... JUST - czekaj na mejla :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry