Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

hejHej
JOS GRATULUJE FASOLECZKI :-)
MAMA widze ze dzialania byly,mam nadzieje ze owocne
BALBINKA my sie chyba jeszcze nie znamy a wiec witaj...
KOCURKU fajnie ze domek sie wam buduje,to juz 14 tydzien
MLODA juz niedlugo powitasz Rafalka...:-)
SOL szkoda ze calkowicie zrezygnowalas z forum,przeciez moglas tylko rzadziej wchodzic,ale szanuje Twoja decyzje.
ZIZI,PSZCZOLKO,MADE,SERG,ASIONEK,POK, WISIENKA,MLODAM, WIOLA Witajcie jak kogos ominelam to przepraszam, Wrocilam
U nas starania zaczniemy od nowego cyklu,na dniach powinnam dostac @ bo przyznam szczerze w tym cyklu nie bylo dzialan a byl odpoczynekwiec czekam na comiesieczna wizyte kolezanki,oby szybko przyszla i rownie szybko poszla
![]()
PSZCZÓŁKA- ja dzwoniłam do prywatnych klinik leczenia niepłodności i do szpitala...
robiliśmy w Inwi Medzie-czekał Tom 2 tyg na termin i 100zl i na drugi dzień masz wyniki
możesz podzwonić też po klinikach andrologicznych -to lekarz od mężczyzn
taki jak nasz ginek![]()
tez nie wiem o co chodzi((
ale przykro troche , ze czasami czuje sie tutaj jak intruz ze wzgledu na ciaze .. niby nikt wprost nie mowi , ale czasami gdzies sie pojawia to miedzy wierszami
ja moge nie pisac tutaj jak przeszkadzam , szkoda by mi bylo , bo lubie was bardzo i mam kontakt np. z Jos emigrantkaa tak sie rozejdziemy kazda na swoj miesiac i lipa
![]()
cześć babki![]()
wiem, że nie wiele osób mnie tu kojarzy, ale mama, josephine, nagapalma i nie pamietam kto tam jeszcze... więc Wam pokaże moje dziewczynki z dziś
![]()
![]()
i oczywiście ciepło o Was myśle i kibicuje Wam z całego serca :*![]()