reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dziewczyny cos tu jest nie tak ze tak duzo osob odchodzi i sie przenosi na inne watki....
ja bylam na miescie, przez to zdradzieckie slonce zmarzlam:( a teraz ide sie polozyc na chwile bo ledwo widze co pisze, bede za godzinke :*

JESTEM:)
rozmawiałam 1,5 h z naszą Wisieńka-kiedyś dostaniemy raka przez te komóry:-D:-D
i teraz odebrałam dzieci-bawią sie u gory wiec wleciałam jeszcze na trochę:tak:

Wiolka po staremu, wielkie zniechęcenie mnie dopadło i jakoś tak niby się staramy ale nie staramy. Ja już siły nie mam, postanowiłam porozmawiać z moim ginem w kwietniu, co by tu zrobić, żeby się nie narobić a dzidzię zrobić :))

RURECZKO- zapytajjjjj i jak sie dowiesz to szybciutko daj znać:tak::tak:;-):-)bo my też już urobione i bardzo bym chciała być wiatropylna:-D:-D

SERGII- miliony &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie !!niech sie uda!!!
dzieczyny myslalam ze lazurowa odpoczywa a ona nas opuscila i przeniosla sie do starczek na 2012.
WIOLA- też mi sie tam Jej nick rzucił w oczy:sorry2:

MARAN- piękne piękności:tak::-)fajnie,ze wleciałaś!!

GUMISIA- jak tam u Ciebie??;-)

pokladam sie ze smiechu ...Iwa stoi w przed oknem i wola psa ,,saba oc" ,,pesek oc"czyli ,,saba choc",,piesek choc". z dnia na dzien mnie zaskakuje... jeszcze kilka dni temu nie laczyla ze soba wyrazow.
kurde musze ziemnieki isc oskrobac ...

lazurowe to się nazywa ZDRADA !! :-D mama... wiola nie może JEJ to ujść na sucho .... :dry::-p nie w dramatycznej sytuacji w jakiej znalazł się ten wątek :-D:-D

he wiolu a ja już po obiedzie zrobionym i zjedzonym :-) i czekam na jos bo muszę się czymś pochwalić :-p

wiolu no teraz codziennie będziesz miała takie niespodzianki i ubaw :-):-)

Ostatnia edycja:
przyszlam dac buziaczka i spadam... jakos nie mam weny do pisania. ale czytam dzielnie.
Edyta fajnie ze wrocilas
maran dziewczynki sliczne
pok chyba kazdy tak ma ze czasem czuje sie nie potrzebny i nie kochany na forum... ja tak tez mam ostatnio...
a tak w ogole to kurde ja juz nie mam szans byc mama w 2011 roku:-(

2012 nie jest zly :)

Cześć Dziewczynki :-)

Ja tylko na chwilkę, bo zaraz zmykam do spania przed dzisiejszą nocką... Wpadam na chwilkę tylko, żeby powiedzieć, że dzisiaj mam 7dpo, a wczoraj był spadek u mnie temperatury, dzisiaj odbiła spowrotem :tak: a nie miałam tego wcześniej.... Proszę o kciuki... Taką wielką mam nadzieję...

Zobacz załącznik 342901

wyglada ladnie :) ale sie nie napalaj, wedlug statystyk jest szans pol na pol, ze spadek cos znaczy, i ze nic nie znaczy. Ale mam nadzieje, ze znaczy i zaciskam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiolka po staremu, wielkie zniechęcenie mnie dopadło i jakoś tak niby się staramy ale nie staramy. Ja już siły nie mam, postanowiłam porozmawiać z moim ginem w kwietniu, co by tu zrobić, żeby się nie narobić a dzidzię zrobić :))

witaj w klubie :)

wyglada ladnie :) ale sie nie napalaj, wedlug statystyk jest szans pol na pol, ze spadek cos znaczy, i ze nic nie znaczy. Ale mam nadzieje, ze znaczy i zaciskam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Najfajniejsze jest w tym wszystkim to, że ja nigdy nie miałam jeszcze tego spadku wcześniej... Ale nie będę się nakręcać, w razie czego proszę mnie na ziemię sprowadzić ;-)

Zmykam do spania :tak:

Miłego dnia, Słoneczka moje
:laugh2:

674.gif

KOCUREK- damy rade z naszym wątkiem :))))
jeszcze sie podniesie -tak jak my po @.....

WIOLA- pierś do przodu-możesz być dumna z córy :)))

POK- no 2012 nie jest zly-tez sie musze z nim "oswajać" bo jak teraz sie nie uda to już w nastepnym cyklu bedzie styczeń 2012...

SERGII- spij słodko :))

MARY-BETH- gdzie jesteś tyle czasu????????????

Cześć Dziewczynki :-)

Ja tylko na chwilkę, bo zaraz zmykam do spania przed dzisiejszą nocką... Wpadam na chwilkę tylko, żeby powiedzieć, że dzisiaj mam 7dpo, a wczoraj był spadek u mnie temperatury, dzisiaj odbiła spowrotem :tak: a nie miałam tego wcześniej.... Proszę o kciuki... Taką wielką mam nadzieję...

Zobacz załącznik 342901

to mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :))))))))))))))))

rurka jak gin ci zapoda jakis sposob na zrobienie bez narobienia to zapodaj nam na forum , napewno sie przyda.
serge&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
dzieczyny myslalam ze lazurowa odpoczywa a ona nas opuscila i przeniosla sie do starczek na 2012.

oooo a ja sie zastanawialam gdzie sie Lazurowe podziala :(( no coz kazdy pisze tam gdzie chce ....

reklama
mamita wystawilam dumnie piers a Iwa cycy zawolala:-)
obiad gotowy za chwile Lukasz w domu powinien byc.
pok 2012 tez fajny....moze i lepiej ze tak od razu sie nam nie udalo bo teraz widze ze Lukaszowi ze taczyna zalezec na poczeciu...z poczatku wydawalo mi sie ze robi to tylko dla mnie a teraz sam porusza ten temat.
ale ja wierze ze te dwa bociany co kolo mnie zamieszkaly przyniosa nam upragniona dzidzie albo dwie:-)( w koncu sa dwa bociany):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry