reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
przyszlam dac buziaczka i spadam... jakos nie mam weny do pisania. ale czytam dzielnie.
Edyta fajnie ze wrocilas
maran dziewczynki sliczne
pok chyba kazdy tak ma ze czasem czuje sie nie potrzebny i nie kochany na forum... ja tak tez mam ostatnio...
a tak w ogole to kurde ja juz nie mam szans byc mama w 2011 roku:-(

reklama
Pok ja moze inna jestem , ale jak zaczelam sie starac jeszcze zanim do was dolaczylam to wlasnie lubilam czytac sobie fora kobietek juz zaciazonych lub mlodych mamus :) jakos mi to sil i nadziei duzo dawalo :) ale kazda z nas ma gorsze dni wiadomo no i kazda z nas jest inna ...

edytka : HEJ i dziekuje :) fajnie, ze wpadlas :)

made : rowniez dziex :))))

asionek : no to jedizemy do lasu, zaraz nam cos wypatrze na pustkowiu

tiiiiaaaa tylko nie do mojego , bo u mnie pelno pasudztw i wezy :szok:

ZIZI- dzięki :)

JOS,ASIONEK- ale w lesie są ...dzięcioły :)))
też nie pośpicie...

jeszcze dziecialy to male piwko :) sa gorsze gady u mnie :-D

ale się porobiło;-( szkoda ze sol nas zostawiła takie małe sierotki:zawstydzona/y:

Kto nam będzie teraz moderował?

sol życzę wszystkiego naj przytulaj od ciotek swoje małe kruszynki

moze Mama ?? ja jestem w kazdym razie za :))))

cześć babki :)
wiem, że nie wiele osób mnie tu kojarzy, ale mama, josephine, nagapalma i nie pamietam kto tam jeszcze... więc Wam pokaże moje dziewczynki z dziś :)
29ggxdt.jpg

2dqlfm1.jpg

i oczywiście ciepło o Was myśle i kibicuje Wam z całego serca :* :)

slicznosci !!!! pozazdroscic super rodzinki :))

Cześć Dziewczynki :-)

Ja tylko na chwilkę, bo zaraz zmykam do spania przed dzisiejszą nocką... Wpadam na chwilkę tylko, żeby powiedzieć, że dzisiaj mam 7dpo, a wczoraj był spadek u mnie temperatury, dzisiaj odbiła spowrotem :tak: a nie miałam tego wcześniej.... Proszę o kciuki... Taką wielką mam nadzieję...

cykl.jpg

made jesteś jeszcze czy specjalnie spadłas bo kocurek nadchodził?? :-p

edyta kopę lat.. ee postów znaczy się :-) dziękuję bardzo... strasznie się cieszę jakniewiemco z tego domku.... a tygodnie lecą :tak: Fajnie Cię wreszcie zobaczyć :-)

eeee co ja miałam i komu.... raaany jaka skleroza :no:

Aaaaa no przecież :-) maran ŚLI-CZNO-ŚCI !!!!! :-):-):-)

Wiolka po staremu, wielkie zniechęcenie mnie dopadło i jakoś tak niby się staramy ale nie staramy. Ja już siły nie mam, postanowiłam porozmawiać z moim ginem w kwietniu, co by tu zrobić, żeby się nie narobić a dzidzię zrobić :))

rurka jak gin ci zapoda jakis sposob na zrobienie bez narobienia to zapodaj nam na forum , napewno sie przyda.
serge&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
dzieczyny myslalam ze lazurowa odpoczywa a ona nas opuscila i przeniosla sie do starczek na 2012.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry