reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jos - matko i córko!!!! Ja dopiero gamoń przeczytałam, ze Ty fasoleczkę masz, wybacz moją kurzą ślepotę :* GRATULUJĘ I ŻYCZĘ ZDROWEJ I SPOKOJNEJ CIĄŻY :))))))))

A to majtanie nerwowo nóżką, to się nazywa: Syndrom niespokojnych nóg.

Edytka - no wszelki duch... to zaciskam piąstki za starania, aby wszystko sprawnie poszło, a koleżanka się "nie rozsiadała" ;-))))

Asionek - a nie chce mi się nawet tego analizować, o co poszło i dlaczego, jedynie niektóre posty wzbudziły u mnie mieszane uczucie, ot co :) i już sza, najważniejsze to zdrowym być, a reszta się jakoś ułoży.

Ja z powodu forum umartwiać się nie zamierzam, chociaż.... małe biczowanko...? czemu nie :-p:zawstydzona/y::-D

reklama
MAMCIA oj tak przydal sie taki odpoczynek a teraz sa nowe sily do dzialania :-)

ASIONKU mam nadzeje ze doleca :-D

napewno doleca !!!! musza :))

Made nie ma co analizowac , bo ja i tak za bardzo nie kumam o co poszlo :((
jest nas tutaj jeszcze sporo i pewnie po czasie niekotre "uciekinierki" wroca tez :))

dobra ide za obiad sie biore i mesko na wedlinke natre przyprawami to jutro upieke ( czy upioke?? kurka nigdy nie wiem hehe )

EDYTA- iwem jak dobrze robi odpoczynek od starań :)) nam też bylo to potrzebne :)
no to teraz niech @ przyłazi a potem zbiera doope w troki i nie wraca przez rok albo więcej!!

MADE- a Twoje nogi i omdlenia jak tam??

ASIONEK- pewnie,ze wrócą :) bo my uzależniamy:))

PSZCZÓŁKA- nie ma sprawy kochana-jak cos to sms ka pisz:)
bedzie dobrze bo nie ma innego wyjścia!
staraczko kochana :))))

jestem na chwilke, spa zaliczone peeling depilacja maseczka i est piekna :P hashah
pok mnie nie chodzila ze ja tylko staraczka tylko w danej chwili na forum bylam jako jedyna staraczka bo wiekszosc pszla cos robic :) wejdz na ff dzisiaj lekko w gore wiec @ moze jeszcze nie przylezie, tak czy inaczej zrobilam wczoraj testa owu i negatywny, a ze meza tm naszym stukaniem nocnym w klawiature obudzilam to musialam mu pomoc zasnac:P

mamitka hej kochana co u ciebie?
i jak tam reszta?

Jos a jak sie czujesz?

U mnie jakies szare chmury nadciagaja chyba zaraz lunie...wczoraj bylo podobnie :dry:
Dzisiaj Tomek do 23-ciej bedzie w pracy wiec dzisiaj sama z dziecmi,niedlugo musze obrac ziemniaczki na obiad,ale to za chwile bo teraz kawa i m&m bo kotlety zrobione a pozniej maraton serialowy :-p

reklama
ale się porobiło;-( szkoda ze sol nas zostawiła takie małe sierotki:zawstydzona/y:

Kto nam będzie teraz moderował?

sol życzę wszystkiego naj przytulaj od ciotek swoje małe kruszynki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry