reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ewula to jaki z niego Bożek PŁODNOŚCI!! :-D:-D:-D

OLIWKA jaaaa..???? wyśmiewać???? Nie mam w naturze, chyba, że dla humoru albo ironicznie :))))))) Nie... wiesz.. ja tylko większą wiarę pokładam w siłę woli... ale własnej woli :).... a oczywiście dodatkowe wsparcie myśli innych ludzi na pewno nie zaszkodzi .. a kto wie...? :) :) :)

oliwka oooo właśnie tak sobie go wyobraziłam hahahahahhaaaa

karolina hmmmm to mój wygląda inaczej a może to nie jest bóg płodności:szok:????? ale może chociaż bóg pozytywnego myślenia:-)

rurka no jak sie nie da normalnie to trzeba sie wszystkiego czepiać;-) ja mogę cały dom z klocków z budować jeśli miałby sie udać

KAROLA objawów w sensie takich które można było spokojnie określić jako ciąża, to ja nie miała, zero wymiotów, jedyne co dla laika było zastanawiające, to brak okresu, ale lekarz u którego byłam po tą tabletkę powiedział, że brak okresu może się utrzymywać przez dłuższy czas, a w październiku zrobiłam test i był negatywny, więc odpuściłam myśli o ciąży i żyłam dalej sądząc, że to hormonalny rozstrój mojego ciała...
No i jak się dowiedziałaś???

Kocurek - edytowałam posta na wcześniejszej stronie ;-)

Olivka - aleś Ty szybka, już bożka znalazłaś :-D)))))

Oj dziewczyny...płaczę ze śmiechu, u nas się jeszcze na kupę mówi klocek :)))))))

reklama
made nie no ja obraże w imieniu mojego bożka oficjalnie chce zaprzeczyć on nie jest jak kupa;-)

a w ogóle to jak mi sie uda to jeszcze będziecie chciały pożyczyć

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry