reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ewula:-D oliwka:-D made:-D wiola aaaaaahahahahahaaa :-D:rofl2::rofl2:

No pewnie że nie kształt tylko rozmiar sie liczy!!! ooo raaaany :-D:-D:-D:-D:-D:-D Tfuuu co też ja piszę .... przeciez rozchodzi się o skuteczność bożka a ja tak obśmiewam ;-)

(oliwka a bo tam był ten usmieszek przy słowie "zakonnice" a on należał juz do "bożka" sorry :blink:)

Ostatnia edycja:
Ewula dokładnie tak jak mówisz, najważniejsze aby zdrowe :-D tylko śmiać mi się chciało jak raz tak raz siak ten sam lekarz mówi ;-)

Ewula broń Boże nikt nie obraża :D ja się pierwsza w kolejce po niego ustawiam! I Oliwkę też proszę o adres na PW, jak to mówią w mojej ulubionej komedii "wszystko co nie jest zabronione, jest dozwolone" :-D

Karola zrobiłam test pod koniec stycznia, bo rozmawiałam z koleżanką, że mam taki dziwnie wydęty brzuch i że muszę do gastrologa pójść, bo mi się jedzenie wolniej trawi... Chciałam kupić coś na przeczyszczenie, ale mówię do niej, że nie mam dalej okresu i obie się zastanowiłyśmy i ona powiedziała, żebym dla wszystkiego kupiła test... Szybko poleciałam i były dwie krechy....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry