Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
przez głowę gonitwa myśli przebiega, dosłownie dzikie tabuny myśli, czegoś takiego jeszcze nigdy nie doświadczyłam...
przyszła pierwsza wypłata mojego eMka w nowej pracy, ja dostałam też mamonkę za 2 projekty, także narzekać nie mam co ;-)
), potem wspomniana Castorama i nasionka... Przyjechaliśmy do domu, obiadek i wypad do ogrodu. Wkopaliśmy 3 drzewka i stwierdziliśmy, że jest niedziela i nie ma się co przemęczać. Już szykowaliśmy się do domu, a mój cudowny mąż podpalił kępkę suchej trawy przy ogrodzeniu na końcu działki. I co? A no to, że od kępki zajęła się reszta trawy opleciona o siatkę ogrodzeniową
to była chwila jak już jedna nasza choinka stanęła w płomieniach, zaczęła się palić druga, a te choinki piękne rosą dookoła naszej działki jedna obok drugiej
Pożar ugaszony, jedna choinka wątpię żeby przeżyła (tylko czubek został zielony
), druga do polowy zjarana, dobrze że od tej strony za siatką jest staw i nie ma żadnych budynków. Ale co się strachu najadłam to moje. Potem leżeliśmy na trawie z piwem w ręku i śmiechowa głupawka nas ogarnęła a ja nie mogłam go przestać pytać: Dlaczego??? Dlaczego??? ;-) Sam nie wiedział dlaczego