Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

skromności nigdy za wiele 

Dopatrzyłam tylko nowy suwaczek u sergee i mam ogromnego rogala na ryjku teraz :-) Ogromnie się cieszę i gratulacje!!!!! :-)

Kosmetyki to praktycznie jest gwałt na mnie, jak mój emek zaprowadza mnie do Sephory i przy asyście pani ekspedientki robimy zakupy. O ciuchach nie wspomnę, bo gorączki dostaję jak mam przymierzać, wybierać, przebierać. Mój mąż robi mi zakupy, a że ma cudny gust to zawsze trafia w dychę. Co innego jak szukamy czegoś dla niego
wtedy mogę cały dzień chodzić, doradzać 

szczególnie mnie zawsze pociągały teorie kwantowych korelacji .... eeeeeh a na wakacje to bym najchętniej chciała się wybrać obejrzeć Wielki Zderzacz Hadronów w CERN 

bardzo ładnie ;-)
kto inny o mnie tak zadba jak ja o samą siebie???
dlatego pławię się w swoim zdrowym egoiźmie i pozwalam sobie na tekst w stylu: "Wiem, że ładnie wyglądam"
i zawsze dziękuję za komplement! Przecież po to się stroimy, żeby się podobać! Więc nie bądźmy takie grzeczne i znajmy swoją wartość!!!
Apeluję do kobiet!!!! 
no to poleciałam z filozofią