• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hahahahaha Ewula to prawda!!! :-D:-D:-D skromności nigdy za wiele :-D

ale w kompilacji Waga, Wodnik, Bliźniak, żyje się nam najlepiej :tak:

KOCURRREK gdzieś się zapodział????

Ostatnia edycja:
Witam się po 3 dniach nieobecności :sorry2:

Niestety, nie nadrobię Was :baffled: Dopatrzyłam tylko nowy suwaczek u sergee i mam ogromnego rogala na ryjku teraz :-) Ogromnie się cieszę i gratulacje!!!!! :-)
Mama, jak tam tempka??? Cały czas zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Witam wszystkie dziewczęta bardzo gorąco :tak:
Jakieś wieści mnie ominęły?? :cool2:

Jos, no u mnie jest na odwrót - ja nienawidzę robić zakupów dla siebie :no: Kosmetyki to praktycznie jest gwałt na mnie, jak mój emek zaprowadza mnie do Sephory i przy asyście pani ekspedientki robimy zakupy. O ciuchach nie wspomnę, bo gorączki dostaję jak mam przymierzać, wybierać, przebierać. Mój mąż robi mi zakupy, a że ma cudny gust to zawsze trafia w dychę. Co innego jak szukamy czegoś dla niego :tak: wtedy mogę cały dzień chodzić, doradzać :-D
A jeśli chodzi o uzależnienie... No choćby wystawy psów. Właśnie zgłaszam do Erfurtu brzdące na 2 wystawy i jestem teraz spełniona :sorry2:

A co u mnie się działo - krotko: weekend na wykładach z psychologii psów - super! Ulubione zakupy w Castoramie i mam już wszystkie nasionka do ogrodu :-D
Wiatr był tak okropny, że z piątku na sobotę na naszej wsi zabrakło prądu i taki przymusowy wieczór z mężem przy świecach, winie i scrablach ;-)
Do mojej wizyty już odliczam w tygodniach a nie miesiącach, a na dniach odbieram wyniki AMH i FSH i mam malego cykora, oby te rezerwy były ok...

Buziaki i miłego dnia, będę Was podglądać :cool2:

Moja mama jest byk, moja babunia była waga, wychowywały mnie obie i wybieram wagę :-) jeśli mogę ;-)

boogie a nic... tak sobie czytam po raz kolejny Cienie Umysłu Roger'a Penrosa'a próbując zgłębić fizyczne podstawy świadomości :sorry2: szczególnie mnie zawsze pociągały teorie kwantowych korelacji .... eeeeeh a na wakacje to bym najchętniej chciała się wybrać obejrzeć Wielki Zderzacz Hadronów w CERN :sorry2::sorry2:

ewula hej :)) jak humorek, lepiej troszkę??

witaj balbinka :-)

Oo i gosiane jest! hej!! :)))

Ostatnia edycja:
Cześć Balbinko :-) widzę u Ciebie duże dawki pozytywnej energii :tak: bardzo ładnie ;-)

Ewula, no komu jak komu, ale sobie mam żałować??? :-D kto inny o mnie tak zadba jak ja o samą siebie??? :-D dlatego pławię się w swoim zdrowym egoiźmie i pozwalam sobie na tekst w stylu: "Wiem, że ładnie wyglądam" :-D i zawsze dziękuję za komplement! Przecież po to się stroimy, żeby się podobać! Więc nie bądźmy takie grzeczne i znajmy swoją wartość!!!

Apeluję do kobiet!!!! :-D

Ewula uciekasz? No to miłego dnia Ci życzę :-)

Kocurrku ja też się biorę za poważną lekturę, koleżanka ma mi podrzucić książki na temat wychowania dziecka, wiesz jako młoda zagubiona, wielu rzeczy nieświadoma mama chcę zgłębić arkana wiedzy, żeby okazać się mile zaskoczoną gdy moje dziecię będzie ujawniało swoje talenty dzień po dniu, głód wiedzy mnie czasem męczy, bo czytam w necie różne artykuły, ale co książka opracowana przez naukowca, tudzież doktora, a artykuł przez jakąś Panią Xsińską, to dwie różne kwestie i nie wariuję, że mój Maluch musi się zgodnie z książką rozwijać, bo wiem, że to totalna bzdura, ale chce świadomie przeżywać jego wychowanie :tak: no to poleciałam z filozofią :-D

moja mama też jest Byk, a babcia Wodnik, też wolę Wodnika ;D

reklama
boogie ja tak miałam przy Kamilku - internetu jeszcze w nie było, więc połykałam książkę za książką o ciąży i o opiece nad małym dzieckiem :) ale wiesz co.. jak co do czego przyszło to odbywało sie zupełnie instynktownie ;)) wszysce się dziwili, że ja taka niedorosła a tak dobrze sobie sama radziłam :)))) Teraz to G. czyta takie rzeczy - bo to jego pierwsze maleństwo. Ja czekam... może coś poczytam później :) Naoglądałam sie tylko porodów na you tube trochę i na razie mam dość. Ciekawość zaspokojona, a strach wcale nie mniejszy ;)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry