• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
boogie nie ma mowy! już zrobione ;-)

sergi ja uwielbiam jajecznicę - najśmieszniejsze jest to, że jak gdzieś mnie G. zabiera i jemy rano hotelowe śniadanko, no to tam same cuda dla podniebiena :szok: a ja sobie nakładam talerz jajec i serka wiejskiego :-D

reklama
Dla boogi jajecznica na talerzyku kwadratowym ozdobiona sałatą i rzodkieweczkami - smacznego!

Zdjęcia mam na lapku wszystkie :( a on zdechł i chyba nie udaje...

jestem :) za 30min pedze po poldusia mojego tuptusia :)

mamy widze wciaz nie ma... niedobrze... :((((

oliwka : ales ty wysoka!!! oddaj troche cm w takim razie :) hihihihihi
kocurek : hej! podaj temat pracy ja jestem ciekawa :)

temat mojej pracy w tlumaczeniu brzmni mniej ladnie, wyraziscie ale wyglada mniej wiecej tak
"dziecko i holokaust. trauma wkoncu wyrazona...?"

ktos mi sie pytal o samopoczucie... serg? nie pamietam... w kazdym razie jestem MEGA NIEWYSPANA
dopadla mnie ciazowa bezsennosc tak jak asionka... wykrakala mi jedza jak dorwe to kudly powyrywam :)

mialam isc po ciuszki letnie a znow wyladowalam w sephorze i aptece po kosmetyki... mania mania maaaania!!!! :zawstydzona/y:

Jos pochwal się nam zakupami, ja lubię dowiadywać się do czego różne kosmetyki służą, bo ja generalnie nie jestem w temacie, nie znam się i jestem zielona :tak::-D

lubię tylko czerwone pomadki i lakiery, no i jakiś tam podkład to jeszcze może ogarnę, a lubię jak kobiety mają piękny makijaż, na co mi osobiście szkoda czasu :zawstydzona/y: taka to ze mnie kobieta jak rakieta....

Hej dziewczynki. Ja dzisiaj jakas nie teges jestem, najchetniej to bym dzien przespala a tu za obiad sie trzeba wziac.

To ja dorzucę dzisiejszego ;-)
Zobacz załącznik 344977

Następny dopiero w piątek, po terminie @... :zawstydzona/y:

No jak nic dwie II :-) bedzie dobrze niech fasolinka zdrowo rosnie :-)

:-D no dobra, to ja już sobie zrobię, siedź sobie spokojnie :tak:

Sergee na 25 maja :-)

O to bedzie blizniak tak jak ja :-p

jestem :) za 30min pedze po poldusia mojego tuptusia :)

mamy widze wciaz nie ma... niedobrze... :((((

oliwka : ales ty wysoka!!! oddaj troche cm w takim razie :) hihihihihi
kocurek : hej! podaj temat pracy ja jestem ciekawa :)

temat mojej pracy w tlumaczeniu brzmni mniej ladnie, wyraziscie ale wyglada mniej wiecej tak
"dziecko i holokaust. trauma wkoncu wyrazona...?"

ktos mi sie pytal o samopoczucie... serg? nie pamietam... w kazdym razie jestem MEGA NIEWYSPANA
dopadla mnie ciazowa bezsennosc tak jak asionka... wykrakala mi jedza jak dorwe to kudly powyrywam :)

mialam isc po ciuszki letnie a znow wyladowalam w sephorze i aptece po kosmetyki... mania mania maaaania!!!! :zawstydzona/y:

Oj to ci tej bezsennosci wspolczuje. My z Asionkiem sie tak we dwojke meczylysmy okropnie. Ale u mnie teraz lepiej ze spaniem. Chociaz dzis sie budzilam w nocy kilka razy no i nie do zycia jestem.

oliwka slodkiego masz psiaka! :-)

just ja od czasu porodu tez sie maluje coraz mniej... wstyd przyznac ale naparwde mi sie nie chce...
a poza tym po dorzuceniu tabletek, zminach hormonalnych(ciaza, poronienie, ciaza) mam taka cere ze szkoda tylko na nia uwage przyciagac makijazem... a nie umiem pomalowac sie profesjonalnie, tak zeby bylo tylko deliktanie nude, zakamyflowane co ma byc zakamuflowane :)

a kupilam sobie krem do rak 8 hours elizabeth arden ( ostatnio kupilam 2 pak malych kremow avene ktorych jeszcze nie uzylam... ale co zrobic... jak choroba to choroba, sa gorsze - trzeba sie pocieszyc)
no i krem na zmarszczki mimiczne bo takowe posiadam NUXE
poza tym wyludzilam probke kremu nawilzajacego ogorkowego sisley :) tez sobie wyprobuje :) a co! :)

gosiane : hej :) ja podobnie - pospalabym sobie
a u just jeszcze moze byc roznie, wystarczy ze urodzi 3-4 dni wczesniej co nie jest wcale wiele i bedzie byczek fernando :)

reklama
Kocurrrku, to jestem jak otwarta księga, o czym Duszko chcesz dywagować??? ;-):-D

Cześć Gosiane :-) Bliźniak dla Wagi dobry towarzysz :tak: jak samopoczucie? oprócz bezsenności, która i mnie ostatnio męczy nadmiernie...

Jos od Elisabeth Arden uwielbiam perfumy o zapachu zielone herbaty :tak: wręcz ubóstwiam i nie mogę się ich wreszcie dorobić... :-( ale są piękne, ja lubię zapachy zielonej herbaty, lub cytrusów, jak D&G light blue, albo Moschino chip&chick :D :D :D

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry