• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Agapa cudne wieści!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE KOCHANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D Ja chyba muszę częściej znikać na 2-3 dni, chwilę mnie nie było a tu 2 ciężarówki yuppppiiiiiiiiiiiiii

reklama
Kochane uciekam do babbci bo ciocia przyjechała :-D :-D
a później farbować włosy tymrazem eksperyment na czarno ;-)

Bede niebawem ;*

Agapa jeszcze raz gratuluje !!;****

Just
jak tam kosmonauta ?;-)

Just, no dzisiaj z moją energia jest :tak: przyszła pierwsza wypłata mojego eMka w nowej pracy, ja dostałam też mamonkę za 2 projekty, także narzekać nie mam co ;-)
Ale wczoraj... Piękny dzień, po wykładzie pojechaliśmy najpierw na giełdę samochodową (chcieliśmy kupić akumulator do traktorka-kosiarki, ale nie było :dry:), potem wspomniana Castorama i nasionka... Przyjechaliśmy do domu, obiadek i wypad do ogrodu. Wkopaliśmy 3 drzewka i stwierdziliśmy, że jest niedziela i nie ma się co przemęczać. Już szykowaliśmy się do domu, a mój cudowny mąż podpalił kępkę suchej trawy przy ogrodzeniu na końcu działki. I co? A no to, że od kępki zajęła się reszta trawy opleciona o siatkę ogrodzeniową :shocked2: to była chwila jak już jedna nasza choinka stanęła w płomieniach, zaczęła się palić druga, a te choinki piękne rosą dookoła naszej działki jedna obok drugiej :sorry2:
Mąż łopatą gasił, ja psy zabrałam do domu i po wiaderko i biegałam z tą woda nie wiem w jakim tempie i ile razy, ale serce miałam chyba już na końcu języka
:baffled: Pożar ugaszony, jedna choinka wątpię żeby przeżyła (tylko czubek został zielony :sorry2: ), druga do polowy zjarana, dobrze że od tej strony za siatką jest staw i nie ma żadnych budynków. Ale co się strachu najadłam to moje. Potem leżeliśmy na trawie z piwem w ręku i śmiechowa głupawka nas ogarnęła a ja nie mogłam go przestać pytać: Dlaczego??? Dlaczego??? ;-) Sam nie wiedział dlaczego :-p
Emocji miałam tyle, że na kolejne tygodnie wystarczy ;-)

:-D to mieliście zabawną przygodę, hahaha, pożar w ogródku, odbyłaś misję strażaka :-D czyli wiesz już jak działać ;-) oczywiście mogło się skończyć o wiele gorzej, ale trzeba się cieszyć, że tylko na przygodzie się skończyło :tak:

boogie a ja jakoś tak zupełnie na spokojnie tą ciążę przyjmuję :)... Pomimo że mieszkamy właściwie osobno - G. w Wawie większość czasu - to czuję, że wszystko mam względnie WRESZCIE poukładane w życiu i mogę się odprężyć psychicznie... :) No troche stresu mi tylko syn przysparza, od jutra egzaminy, potem liceum, ciągłe starcia o naukę aale takie to uroki chowania nastolatka :tak:

mlodamamusia NIEEEE!!!! Zabraniam na czarno :szok: Masz piękny kolorek teraz :-)

Laaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! Wyszlam na 20min a tu taki news!!!

agapa : serdeczne gratulacje!!! spokojnej ciazy zycze :) grdunioweczko :)))) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

just : ja tez lubie czytac ksiazki o wychowaniu, mam juz tego troche. nie mowie ze wszystko sie sprawdza i daje zrobic tak jak w ksiazcze, ale penwych rzeczy, rekacji, etapow i wynikajacyhc z niego zachowan dziecka dobrze byc swiadomym

kiedys pajsonowalam sie korczakiem, teraz przerabiam pedagogike mari montessori
we francji jest wiele szkol prywatnych wlasnie M.M. i mamy jedna kilka ulic od nas... zastanawiamy sie z mezem czy nie dac tam malego... ale niestety koszty tej skzoly sa nieziemskie.. po prostu... wiec to bylaby prawdziwa inwestycja... no i jak sie przeprowadizmy to nie wiem czy znajde druga szkole M.M w nowym miescie... ehhh skomplikowane to wszystko...

Ostatnia edycja:
reklama
To ja dorzucę dzisiejszego ;-)
Zobacz załącznik 344977

Następny dopiero w piątek, po terminie @... :zawstydzona/y:

piekny! :) ale przeciez jak dzis masz 14dpo to dzis/jutro masz termin @. Czy masz z reguly dluzsza faze lut niz 14 dni?

just - A JAK !!! :-D:-D muszę sobie teraz poczucie wartości reperować, bo przez najbliższe dwa lata będę kurą domową :-):szok::-D Kocurek Kurą - no luuudzie :-D:-D

czemu az 2 lata? z chcenia czy muszenia?

a kupilam sobie krem do rak 8 hours elizabeth arden ( ostatnio kupilam 2 pak malych kremow avene ktorych jeszcze nie uzylam... ale co zrobic... jak choroba to choroba, sa gorsze - trzeba sie pocieszyc)
no i krem na zmarszczki mimiczne bo takowe posiadam NUXE
poza tym wyludzilam probke kremu nawilzajacego ogorkowego sisley :) tez sobie wyprobuje :) a co! :)

super jest 8 hours elizabeth arden do twarzy - moje kumpele uzywaja na noc :) genialny.

Dziewczyny chce mi się płakać ... ze szczęścia. mam swoje upragnione II:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULACJE i spokojnych 8 miesiecy :D

Laaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! Wyszlam na 20min a tu taki news!!!

kiedys pajsonowalam sie korczakiem, teraz przerabiam pedagogike mari montessori
we francji jest wiele szkol prywatnych wlasnie M.M. i mamy jedna kilka ulic od nas... zastanawiamy sie z mezem czy nie dac tam malego... ale niestety koszty tej skzoly sa nieziemskie.. po prostu... wiec to bylaby prawdziwa inwestycja... no i jak sie przeprowadizmy to nie wiem czy znajde druga szkole M.M w nowym miescie... ehhh skomplikowane to wszystko...

w paryzu jest super dzialajace stowarzyszenie korczakowskie. Organizowalam w Genewie 2 razy miedzynarodowe spotkanie korczakowcow - ekstra ludzie, z calego swiata. Jak chcesz dam Ci do nich kontakt :)

mama - uszy do gory i pokaz sie niezaleznie od tempki!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry