Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mama teraz TY !;***

Just, no dzisiaj z moją energia jestprzyszła pierwsza wypłata mojego eMka w nowej pracy, ja dostałam też mamonkę za 2 projekty, także narzekać nie mam co ;-)
Ale wczoraj... Piękny dzień, po wykładzie pojechaliśmy najpierw na giełdę samochodową (chcieliśmy kupić akumulator do traktorka-kosiarki, ale nie było), potem wspomniana Castorama i nasionka... Przyjechaliśmy do domu, obiadek i wypad do ogrodu. Wkopaliśmy 3 drzewka i stwierdziliśmy, że jest niedziela i nie ma się co przemęczać. Już szykowaliśmy się do domu, a mój cudowny mąż podpalił kępkę suchej trawy przy ogrodzeniu na końcu działki. I co? A no to, że od kępki zajęła się reszta trawy opleciona o siatkę ogrodzeniową
to była chwila jak już jedna nasza choinka stanęła w płomieniach, zaczęła się palić druga, a te choinki piękne rosą dookoła naszej działki jedna obok drugiej
![]()
Mąż łopatą gasił, ja psy zabrałam do domu i po wiaderko i biegałam z tą woda nie wiem w jakim tempie i ile razy, ale serce miałam chyba już na końcu językaPożar ugaszony, jedna choinka wątpię żeby przeżyła (tylko czubek został zielony
), druga do polowy zjarana, dobrze że od tej strony za siatką jest staw i nie ma żadnych budynków. Ale co się strachu najadłam to moje. Potem leżeliśmy na trawie z piwem w ręku i śmiechowa głupawka nas ogarnęła a ja nie mogłam go przestać pytać: Dlaczego??? Dlaczego??? ;-) Sam nie wiedział dlaczego
Emocji miałam tyle, że na kolejne tygodnie wystarczy ;-)
to mieliście zabawną przygodę, hahaha, pożar w ogródku, odbyłaś misję strażaka
czyli wiesz już jak działać ;-) oczywiście mogło się skończyć o wiele gorzej, ale trzeba się cieszyć, że tylko na przygodzie się skończyło 

Masz piękny kolorek teraz :-)just - A JAK !!!muszę sobie teraz poczucie wartości reperować, bo przez najbliższe dwa lata będę kurą domową :-)
Kocurek Kurą - no luuudzie
![]()
a kupilam sobie krem do rak 8 hours elizabeth arden ( ostatnio kupilam 2 pak malych kremow avene ktorych jeszcze nie uzylam... ale co zrobic... jak choroba to choroba, sa gorsze - trzeba sie pocieszyc)
no i krem na zmarszczki mimiczne bo takowe posiadam NUXE
poza tym wyludzilam probke kremu nawilzajacego ogorkowego sisleytez sobie wyprobuje
a co!
![]()
Dziewczyny chce mi się płakać ... ze szczęścia. mam swoje upragnione II![]()
Laaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! Wyszlam na 20min a tu taki news!!!
kiedys pajsonowalam sie korczakiem, teraz przerabiam pedagogike mari montessori
we francji jest wiele szkol prywatnych wlasnie M.M. i mamy jedna kilka ulic od nas... zastanawiamy sie z mezem czy nie dac tam malego... ale niestety koszty tej skzoly sa nieziemskie.. po prostu... wiec to bylaby prawdziwa inwestycja... no i jak sie przeprowadizmy to nie wiem czy znajde druga szkole M.M w nowym miescie... ehhh skomplikowane to wszystko...