• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dla WSZYSTKICH staraczek wysyłam całe mnóstwo libido, którego ja nie zużywam, a Wam jest potrzebne, mnóstwo fluidów i BOBO myśli :tak::tak::tak: no i przede wszystkim sił do walki :-)

A dla dziewczyn ciężaróweczek przesyłam od siebie dobre samopoczucie, brak wymiotów, aktywność fizyczną i mnóstwo spokoju, którego ja niestety nie mam, ale Wam go zalecam :tak::tak::tak:

hej :)
ale mam dzieki wam dobry humorek :))))))))

Asionek witaj...na razie będę zaglądała co jakiś czas...bo na razie mam czerwone światło na staranka, a jak co dzień będę myśleć o dzidzi, to chyba zwariuję...:) Ale miałaś rację, ze dziewczyny z tego forum są też super...wsparcie na każdym etapie jest potrzebne...
Buzialki

jasne , ze sa super :)
dlatego dalej tutaj pisze i przestac nie moge :)))

Aaaaaa,zapomniałam,znaleźliśmy przedszkole dla małej,zupełnym przypadkiem:)))

super wiesci :))
wysoka kobieta z ciebie :) ja kiedys chcialam byc taka , teraz juz nie , bo wlasnie lubie obcasy i juz wogole bym byla mega wysokaaaa na szpilach

Cześć Kochanie :-)
Jak mija poranek?...:-)

U mnie dzisiejsza krecha chyba nawet wyraźniejsza niż wczorajsza ;-)

Zobacz załącznik 344786Zobacz załącznik 344787

sliczna !!!!!!!!!!!!!!!! gratulacje raz jeszcze !!!
dbaj o siebie i najwazniejsze pozytywne myslenie :)) bedzie dobrze :))
a rodzica bym powiedziala
ja powiedzialam od razu mamie
nawet jakby cos bylo nie tak to wiedzialam , ze bede wlasnie w niej miala najwieksze wsparcie

hej ale tu cisza
zajrze pozniej, moze juz ktos bedzie
ide sie szykowac, za pol godiznki wychodzimy do zlobka
udalo mi sie dzis poldusia wczesniej obudzic wiec moze sie obejdzie bez powolnego syzkowania i maruszenia... no i placzu na mysl ze zostanie sam w zlobku...

ewcia : dziekuje :) musi byc dobrze! wierze ze ten 30.04 przyniesie mi szczescie :)

mama : GDZIE JESTES KOBIETO CZEKAM NA INFO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oliwka : udanego mierzenia tempki :)
pok : milego franka!

jakie plany na dzis macie? ja zostawie poldusia w zlobku, wroce na godzinke a pozniej chyba pojde na poszukiwanie shortow jakis na lato, letnich spodni, legginsow 3/4 itp
cieplo sie zrobilo i nie pasi mi sie w jeansach chodzic
a letnie sukienki to tez jeszcze nie to... zreszta sirednio wygodnie z dzieckiem w sukience do piaskownicy...

tez mialalm isc kupic jakies shorty ciazowe i spodniczke i sukienki , bo u nas upalnie i nawet w leginsach sie roztapiam , ale jakos mi sie nie chce :)) len hehe

No i gdzie są wszyscy>>>???
Mama
Balbinka
Just
Asionek
?????????

jestem :))

witam sie z rana.
sergee gratulacje:-)ale sie ciesze. jak G zareagowal?
jos z tego wszystkiego nie pamietam czy gratulowalam. gratuluje.:-)
u nas staranka pelna para dzis 13dc i juz 4 dni staran za nami, pierwsze cykle staran byly dzialania co 2 dni i nic z tego wiec tetraz tzreba codziennie tak jak wystaralismy sie z Iwcia.moze sie uda.
mama&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

tez w 2 cyklu zaczelam sie codziennie starac zamiast co dwa dni i jak widac pomoglo :)
takze &&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla was :))

Cześć, zachorowałam, strasznie, potężnie na chorobę "nie lubie poniedziałków". Mam taki wstręt do pracy, tak mi się nie chce :((((

hehe ja jakos polubilam poniedzialki nawet , ale za to mam awersje do czwartkow :/ zawsze to byl najgorszy dzien w kazdej pray , szkole itd .

Karola ja tylko 168 cm, u mnie rodzina ojca to wszyscy wysocy, nawet babcia jak na kobietę w tym wieku (81lat), jest wyższa ode mnie i trzyma się prosto mimo swojego wieku :tak: ojciec 196 wzrostu, więc zawsze chciałam być wysoka, no i wysocy faceci zawsze mi w oko wpadali, głównie oni mają u mnie szanse :-D:-D:-D

tez mam 168 :)))
i tez lubie wysokich facetow , ale to przez moje szpile bardziej :))

jestem :) za 30min pedze po poldusia mojego tuptusia :)

mamy widze wciaz nie ma... niedobrze... :((((

oliwka : ales ty wysoka!!! oddaj troche cm w takim razie :) hihihihihi
kocurek : hej! podaj temat pracy ja jestem ciekawa :)

temat mojej pracy w tlumaczeniu brzmni mniej ladnie, wyraziscie ale wyglada mniej wiecej tak
"dziecko i holokaust. trauma wkoncu wyrazona...?"

ktos mi sie pytal o samopoczucie... serg? nie pamietam... w kazdym razie jestem MEGA NIEWYSPANA
dopadla mnie ciazowa bezsennosc tak jak asionka... wykrakala mi jedza jak dorwe to kudly powyrywam :)

mialam isc po ciuszki letnie a znow wyladowalam w sephorze i aptece po kosmetyki... mania mania maaaania!!!! :zawstydzona/y:

no wiesz co bedziesz bic ciezarna ?? :-D
oj do Sephory to ja moge chodzic codziennie i nigdy mi sie tam nie nudzi hehe
takze lacze sie w bolu uzaleznienia :))

Hej. Ja tylko na moment bo zepsuła mi się ładowarka od lapka i piszę z gratka. W sobotę już apteki były zamknięte. Dziś kupilam test i zrobiłam go 30 min temu i ... kurcze jak mam wam to napisać, muszę pomyśleć.

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))

Dziewczyny chce mi się płakać ... ze szczęścia. mam swoje upragnione II:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

wiedzialammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm , normalnie wiedzialam , ze sie uda :))
gratuluje kochana napewno sie bardzo cieszysz :)))

Just, no dzisiaj z moją energia jest :tak: przyszła pierwsza wypłata mojego eMka w nowej pracy, ja dostałam też mamonkę za 2 projekty, także narzekać nie mam co ;-)
Ale wczoraj... Piękny dzień, po wykładzie pojechaliśmy najpierw na giełdę samochodową (chcieliśmy kupić akumulator do traktorka-kosiarki, ale nie było :dry:), potem wspomniana Castorama i nasionka... Przyjechaliśmy do domu, obiadek i wypad do ogrodu. Wkopaliśmy 3 drzewka i stwierdziliśmy, że jest niedziela i nie ma się co przemęczać. Już szykowaliśmy się do domu, a mój cudowny mąż podpalił kępkę suchej trawy przy ogrodzeniu na końcu działki. I co? A no to, że od kępki zajęła się reszta trawy opleciona o siatkę ogrodzeniową :shocked2: to była chwila jak już jedna nasza choinka stanęła w płomieniach, zaczęła się palić druga, a te choinki piękne rosą dookoła naszej działki jedna obok drugiej :sorry2:
Mąż łopatą gasił, ja psy zabrałam do domu i po wiaderko i biegałam z tą woda nie wiem w jakim tempie i ile razy, ale serce miałam chyba już na końcu języka
:baffled: Pożar ugaszony, jedna choinka wątpię żeby przeżyła (tylko czubek został zielony :sorry2: ), druga do polowy zjarana, dobrze że od tej strony za siatką jest staw i nie ma żadnych budynków. Ale co się strachu najadłam to moje. Potem leżeliśmy na trawie z piwem w ręku i śmiechowa głupawka nas ogarnęła a ja nie mogłam go przestać pytać: Dlaczego??? Dlaczego??? ;-) Sam nie wiedział dlaczego :-p
Emocji miałam tyle, że na kolejne tygodnie wystarczy ;-)

jejku niezla przygode mieliscie :))) teraz mozna sie smiac , ale pewnie wtedy to wam do smiechu nie bylo ...

jejku jak ja sie ciesze z tych waszych 2 kresek jak glupia normalnie :)))

no i fluidki przesylam dla calej reszty :)
pisalam wam , ze teraz sie posypia fasolki ?? heheh mialalm racje :)))))))))))))))))

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

asionek : hej :) nie no nie bede bic... ale kurde mi wykrakalas idealnie... nie spie wcame prawie tylko ze ja w dzien osypiac nie moge :(

pok : hej :) Dziex za propozycje, ale znam dobrze to stowarzyszenie. Bylo mi b. przydatni do pisania pracy mag. :)

serg M.Montessori jest super! ale moim bohaterem-pedagogiem i tak jest i bedzie Korczak :)
w przypadku M.M. interesuje sie dlatego ze waham sie nad ta szkola, wiec chce znac dobrze jej program
zwmaszcza ze to sa szkoly 'poza panstwowym systememe edukacji" wiec lepiej wiedziec w co sie wchodzi...

aha no i dla staraczek :
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~é

Dziewczyny chce mi się płakać ... ze szczęścia. mam swoje upragnione II:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Zdjęcie prosimy:)))

Witam sie poniedzialkowo z pracy!

Wszyscy sa, ale klikam, a co! :-D Przepraszam, ze malo wlatuje ale mdlosci szaleja doslownie!!! :baffled::nerd::-( A do tego spie caly czas i szybko sie mecze... :baffled:

Cala sobote spedzilismy z M. u mojej mamy obwieszczajac nowinke! :-):-):-) Bylo bardzo milo - piekne przezycie! :happy2::happy2:

Agapa - gratulacje ogromne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-) Dbaj o siebie teraz i spokojnych 9 miesiecy zycze!!! :tak::tak:

Zaraz bede doczytywac, co sie dzialo, a poki co sle buziaki!

Hej Mery:)))

O LOSIE.... Poproszę o sekretarkę, bo już nie mogę ogarnąć tych wszystkich telefonów....:szok::szok::szok::szok:
Któż tak wydzwania? Oprócz mnie heheh:)

Jestem:
pies zaszczepiony i zbadany
obiad zjedzony
zakupy też: dziewczynom po bluzeczce i pierdółkach do kąpieli kupiłam,płyny zapachowe,pianki i kule farbujące wodę:)))

Czizus,jak ja bym chciała być już w ciąży!!!!
Myślicie,że się udało?Mimo marnych starań?
Zjem czekoladkę....

SMS od mamy -

"Pozdrów babolki i życz powodzenia ode mnie - tak ogólnie pojętego i w życiu i w ciąży i w planach."

Napiszę tylko, że u mamy jednego dnia były dwie kreski, a drugiego już tylko jedna ....

Karola Ty dzwoniłaś, potem tata, później koleżanka, babka z MOPSu, masakra :-D muszę wszystko zapisywać w kalendarzu jak rasowa bussineswoman :-D:-D:-D

a gdzie jest spokój ciężarówki??? Się pytam??? Gdzie on jest??? :-D

reklama
to brzmi jak pozegnanie... bierze oddech czy definitywnie sie zegna?
ale ma juz @? jak temp? testy czasem klamia w obie strony... z reszta... jesli sie teraz nie uda a 2 kreski byly, to jest duza szansa, ze w koncu sie uda!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry