• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
oliwka napiszę mamie..

pok @ nie ma, temp. dziś nie mierzona, ale jest jej bardzo ciężko i stara się na razie odwrócić uwagę.. nie chcę jej zamęczać, niech odpoczywa... myślę - mam nadzieję - że to nie jest pożegnanie :)...

oliwka napiszę mamie..

pok @ nie ma, temp. dziś nie mierzona, ale jest jej bardzo ciężko i stara się na razie odwrócić uwagę.. nie chcę jej zamęczać, niech odpoczywa... myślę - mam nadzieję - że to nie jest pożegnanie :)...
Napisz jej,napisz.Że się popłakałam jak to przeczytałam.I kto nas będzie wspierał???Mnie w szczególności kto będzie wspierał i do pionu sprowadzał????
Smutno mi.I niech się nie załamuje bo będzie miała fasolkę:) I ja też:)))

Kocurrrku napisz Mamie, że na nią czekamy i, że mimo wszystko nasze kciuki nadal ma &&&&&& każda z nas zaciska tak samo intensywnie jak do tej pory :)
za wszystkie Staraczki

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

hej kochane dziewczyny. Chciałam was serdecznie przywita na tym kochanym forum staraczek.Na poczatku bardzo was prosze o wyrozumiałośc gdyż jestem nowa i jeszcze niewiem gdzie, co i jak. Obiecuje ze bede sie starac.
Zacznę może od tego, że również jesteśmy z mężem w trakcie starań o ukochane maleństwo.
Staramy sie od 7 miesięcy. Podejrzenia padaja na pco ( ale nie sa potwierdzone póki co) i oby nie były.
Jestem zainteresowana kontaktem z którąś z was która również sie stara, nie moze sie doczekac... a świat kładzie jej kłody pod nogi. Piszcie na maila... z chęcią poplotkuje sobie na nasze babskie tematy. Całuje was gorąco, dołączam do was i czekam. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki.

reklama
Zerkam, zerkam... cały czas Was podglądam :cool2:
Mama, Kochana moja wspaniała kobietko. Głowa do góry :tak: Pewnie Twoja fasolka czeka na mojego groszka i razem będziemy chodziły z wielkimi brzuszkami :tak::-D Poza tym 2012 jest fajniejszy ;-)
wink2.gif
wink2.gif

U mnie piątek był taki koślawy... Najpierw telefon od kumpla - mieszkaliśmy kiedyś razem- ja, mój M i on. Wtedy ich poznałam - z jednym wzięłam ślub a z drugim dalej jesteśmy przyjaciółmi :tak: W przyszłym roku bierze ślub a mnie zaczął przepytywać kiedy dzieci, to już 5 lat po ślubie etc. Ukróciłam temat. Potem pojechaliśmy do Wrocławia i co? Na stacji benzynowej nasza znajoma z maleńkim dzieckiem i to samo pytanie - macie dzieci? A kiedy??? A jak mój eMek odebrał wieczorową pora telefon od swojej siostry i ta zaczęła się naśmiewać, że nie potrafimy sobie dziecka zrobić, to uznałam to za lekką przesadę jak w ciągu 1 dnia 3 osoby poruszały dla nas ten bolesny temat :-(
Dlatego między innymi przez weekend nie było mnie tu z Wami, potrzebowałam wziąć oddech i myślę, że mama jak zregeneruje siły to wpadnie do nas uśmiechnięta :tak:
Buziaki Kochana i ściskam mocno!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry