O
oliwkakarolina
Gość
Just to masz jeszcze sms-a na dokładkę
)))
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Napisz jej,napisz.Że się popłakałam jak to przeczytałam.I kto nas będzie wspierał???Mnie w szczególności kto będzie wspierał i do pionu sprowadzał????oliwka napiszę mamie..
pok @ nie ma, temp. dziś nie mierzona, ale jest jej bardzo ciężko i stara się na razie odwrócić uwagę.. nie chcę jej zamęczać, niech odpoczywa... myślę - mam nadzieję - że to nie jest pożegnanie...

Pewnie Twoja fasolka czeka na mojego groszka i razem będziemy chodziły z wielkimi brzuszkami 
Poza tym 2012 jest fajniejszy ;-)
W przyszłym roku bierze ślub a mnie zaczął przepytywać kiedy dzieci, to już 5 lat po ślubie etc. Ukróciłam temat. Potem pojechaliśmy do Wrocławia i co? Na stacji benzynowej nasza znajoma z maleńkim dzieckiem i to samo pytanie - macie dzieci? A kiedy??? A jak mój eMek odebrał wieczorową pora telefon od swojej siostry i ta zaczęła się naśmiewać, że nie potrafimy sobie dziecka zrobić, to uznałam to za lekką przesadę jak w ciągu 1 dnia 3 osoby poruszały dla nas ten bolesny temat :-(