• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam sie poniedzialkowo z pracy!

Wszyscy sa, ale klikam, a co! :-D Przepraszam, ze malo wlatuje ale mdlosci szaleja doslownie!!! :baffled::nerd::-( A do tego spie caly czas i szybko sie mecze... :baffled:

Cala sobote spedzilismy z M. u mojej mamy obwieszczajac nowinke! :-):-):-) Bylo bardzo milo - piekne przezycie! :happy2::happy2:

Agapa - gratulacje ogromne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-) Dbaj o siebie teraz i spokojnych 9 miesiecy zycze!!! :tak::tak:

Zaraz bede doczytywac, co sie dzialo, a poki co sle buziaki!

Pok ja się jeszcze boję przed terminem @ fluidkować... :zawstydzona/y:
Ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i tę NADZIEJĘ W KOLORZE ZIELONYM Wam przesyłam! :tak:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

pok Z chcenia ... :) G. też sam zasugerował mi odpoczynek na wychowanie maluszka... :) Jestem mu wdzięczna za takie podejście, bo jestem zmęczona... z wielu powodów :)))

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Ostatnia edycja:
pok Z chcenia ... :) G. też sam zasugerował mi odpoczynek na wychowanie maluszka... :) Jestem mu wdzięczna za takie podejście, bo jestem zmęczona... z wielu powodów :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

no to miłego odpoczynku :)

i dzieki za fluidki :)

Pok ja się jeszcze boję przed terminem @ fluidkować... :zawstydzona/y:
Ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i tę NADZIEJĘ W KOLORZE ZIELONYM Wam przesyłam! :tak:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dzięki!!!!!!!!!!!!
Pok - hejka! Prosze bardzo:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dzięki!!!!!!!!!!!!1

reklama
To ja tez dolacze porcje fluidkow ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Lapac prosze! :-)

Kocurrrku, to jestem jak otwarta księga, o czym Duszko chcesz dywagować??? ;-):-D

Cześć Gosiane :-) Bliźniak dla Wagi dobry towarzysz :tak: jak samopoczucie? oprócz bezsenności, która i mnie ostatnio męczy nadmiernie...

Jos od Elisabeth Arden uwielbiam perfumy o zapachu zielone herbaty :tak: wręcz ubóstwiam i nie mogę się ich wreszcie dorobić... :-( ale są piękne, ja lubię zapachy zielonej herbaty, lub cytrusów, jak D&G light blue, albo Moschino chip&chick :D :D :D

A dziekuje, w sumie swietnie sie czuje, dzis troche mnie glowa boli ale na pogode zrzucam to. Nie mam juz plamien od dawna i w koncu jestem mobilna :-) Poza tym dzis mam o 16 usg genetyczne wiec trzymajcie &&& zeby wszystko bylo ok.

Moja siostra jest waga a ja blizniak i to prawda ze super sie dogadujemy. Mam nadzieje ze moje bebe zalapie sie na wage jeszcze.

Dziewczyny chce mi się płakać ... ze szczęścia. mam swoje upragnione II:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

GRATULACJE !!!! :-) ale super wiadomosci, wiedzialam ze ta passa niedobra sie musi w koncu skonczyc. Odrazu mi weselej :-):-):-)

Gdzie mama??????????? bo mi kciuki od &&&&&&&& odpadna :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry