• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Tu też:)
Mam otwarte okna i drzwi:)
Ale mam lenia i nie chce mi się ubrać żeby zejść na dół...chyba naciągnę spodnie od pidżamy i zejdę.

zizi - kurka... szlag by to. tulam i kciukasy za nastepony cykl!
usciskaj ode mnie palemke! tesknie za nia jak szalona! :(

a u nas piekna pogoda - M. zamknal sie w pokoju i pracuje a ja usiadlam sobie z kompem. dokoncze jeden artykul namoja strone, poucze sie chwilke i zaczne robic obiadek :) musimy jeszcze zaczac sie dzis pakowac do polszy, bo jutro po pracy nie bedzie na to sil i ochoty, a mimo ze wyjezdzamy we wtorek wieczorem, to M. musi swoja walizke zabrac juz rano we wtorek. Zajecia są - nudno nie bedzie :)

JUST - jak tam roboty ida? wykladzina kupiona? szafa, kanapa, kanisze, firanki? :) robota wre? dobry duszku kochany ;*

oliwka - ja juz nie rozumiem. najpierw piszesz, ze sie przestajecie z mezem starac, a teraz sikasz na testy (mimo, ze mowisz, ze owulacji nie bylo). ja sie gubie w Twoich historiach niestety.

reklama
ale pusciutko :(((((

ja dzisiaj nsie lenie :)
wlasnie wlosy robie , bo starosc nie radosc i siwizna juz jest :wściekła/y:
pozniej kapiel z mezulkiem i tak zleci niedziela :))

Hejkum :-)

Ledwo żywa, ale jakoś się gramolę tutaj... ;-)
Nie śpię od 3 w nocy! :szok: Makaskra normalnie... :no:

Cześć Słodziaki :-)

czyzby bezsennosc ?? oby nie , bo ja sie mecze :/ do tego sikam non stop wrrr
a mowili , ze od 4 miesiaca juz tak nie bedzie ;))

Niestety, nie zdążyłam zrobić testu, przylazła @:-(:wściekła/y::szok::crazy::baffled::confused:

przykro mi :(((
za nastepny cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Macie pozdrowienia od Palemki,
odpoczywa.....od siebie.

dziekujemy i nawzajem :))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry