• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Poczek nie mogę Ci pw wysłac, bo masz pełną skrzynkę :-)

juz opróżniłąm. wysyłaj śmiało :)

Pok,no wiesz,starać się przestaliśmy ale w ostatnim miesiącu kilka razy przytulanki były.Co do owulki to ja jej nie zauważyłam chociaż mąż twierdzi,że była.
A sikam bo chcę się utwierdzić,że jednak nie jestem w ciąży bo chcę zacząć tabletki anty więc lepiej to sprawdzić...czy nie?

to Ty nie wiesz kiedy owu byla maz tak? :) niezle! :)

just - odpoczywaj. wyspij sie i uwazaj na siebie!

jos - milych wakacji :) myslalam, ze juz wyjechalas :) a tu taka niespodzianka! bawcie sie dobrze!

reklama
Ja nie ''zarejestrowałam'' a on może się mylić:)
Cała się wydepilowałam,wysmarowałam,włosy dopieściłam nowymi kosmetykami...wyszłam z łazienki i wdepłam w psią kupę! :(
Dobrze,że miałam kapcie...nowe:(
Nie wiem co zrobić z tym psem,jeden jedyny nieugięty...

wstawac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie bylo mnie caly weekend a do przeczytania mialam tylko 2 strony no moze 3.po dupkach nastrzelam....
brac sie za pisanie.

Melduje się dziewczęta z rana:)
Ninka chora (gardełko) i jest z nami w pracy.
Na 10 idę na VacuShape:) A potem do skarbówki spowiadać się:)))

:szok: :szok: :szok: :szok: :szok:

Co się tutaj dzieje????? :-(:confused2::no: ja rozumiem, że nastroje wachające się, że piękna pogoda, że czas z rodziną i w ogóle..... ALE ZOSTAWIĆ TYLE DUSZYCZEK NA PASTWĘ LOSU?????????????:no::no::no:

KOBIETY RAKIETY WYŁAZIĆ Z KRZACZORÓW, BO SIĘ POLICZYMY!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja postuluję do Waszego MORALE pisać mi szybko co się u Was dzieje, bo inaczej to doopka nie jednaj z Was zostanie potraktowana należycie :tak::tak::tak::tak:

Cześć.
No rzeczywiście spokojnie tu dzisiaj.
Pok ja też miałam nie mieć owulki w tym cyklu. Powiedział mi to gin - chociaz to było może i za wcześnie zeby to stwierdzić na 100%, on pow. prawdopodobnie - no i ja sama też jej nie zauważyłam. Nie było śluzu przez cały cykl, a ciąża jest:-D Nie wiem może jestem ciemna, ale owulki nie widziałam. Nie obstaję tu za Oliwką tylko piszę jak było u mnie. Anomalie zdażają się i w cyklach:oo:

jedna duszyczka się zlitowała ;-)
Cześć Agapo :-)jak minął weekend?

Karola Ninka chora, to nie dobrze, ale może to tylko krótkie przeziębienie??

Cześć Wiolu :-) jak ząbki Twojej córci?

Ewula czemu tak w przelocie Kochanieńka??? Posiedź z nami troszkę :tak: Kawusi?

wiola, boogie
nie krzyczcie! jestem! :)

Cześć.
No rzeczywiście spokojnie tu dzisiaj.
Pok ja też miałam nie mieć owulki w tym cyklu. Powiedział mi to gin - chociaz to było może i za wcześnie zeby to stwierdzić na 100%, on pow. prawdopodobnie - no i ja sama też jej nie zauważyłam. Nie było śluzu przez cały cykl, a ciąża jest:-D Nie wiem może jestem ciemna, ale owulki nie widziałam. Nie obstaję tu za Oliwką tylko piszę jak było u mnie. Anomalie zdażają się i w cyklach:oo:

a pamietasz jak Ci wtedy mowilam, ze w 12 dc jak gin mowi, ze owu nie ma to pajac? :) mowilam, ze za wczesnie :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry