agapa
Fanka BB :)
Niestety, nie zdążyłam zrobić testu, przylazła @:-wściekła/y:
![]()
Przykro mi kochana i trzymam kciuki za następny cykl
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Niestety, nie zdążyłam zrobić testu, przylazła @:-wściekła/y:
![]()
Poczek powiedz mi kochana, bo ja to się nie orientuję, co daje większą szansę na ciążę IVF czy IUI?

padam na twarz... dosłownie padam, fizycznie mam już tego dość, od 4 dni codziennie jest co robić.... MASAKRA, słuchajcie chcę, żeby się to skończyło, dzisiaj tylko rolety kupiliśmy, jutro szafa i kanapa i wykładzina, ściany już tylko do lekkiej poprawki, okna też były rozkręcone i umyte na wszystkie strony, tata się wziął ostro do pracy, ja w pewnym momencie zasnęłam na siedząco
czyli zmęczenie już mnie rozkłada, jak się przebudziłam to tata się ze mnie śmiał i kazał spać dalej 

O MATKO I CÓRKOpadam na twarz... dosłownie padam, fizycznie mam już tego dość, od 4 dni codziennie jest co robić.... MASAKRA, słuchajcie chcę, żeby się to skończyło, dzisiaj tylko rolety kupiliśmy, jutro szafa i kanapa i wykładzina, ściany już tylko do lekkiej poprawki, okna też były rozkręcone i umyte na wszystkie strony, tata się wziął ostro do pracy, ja w pewnym momencie zasnęłam na siedząco
czyli zmęczenie już mnie rozkłada, jak się przebudziłam to tata się ze mnie śmiał i kazał spać dalej
Jutro znów ciężki dzień, mnóstwo załatwiania i powoli mam tego dość, czy mogę trochę poleżeć do góry brzuchem????![]()
ale jeszcze tylko jutro i mam nadzieję trochę odpocznę, chociaż zajmę się pakowaniem w domu, więc będę mogła poleżeć w między czasie 
zizi - kurka... szlag by to. tulam i kciukasy za nastepony cykl!
usciskaj ode mnie palemke! tesknie za nia jak szalona!
a u nas piekna pogoda - M. zamknal sie w pokoju i pracuje a ja usiadlam sobie z kompem. dokoncze jeden artykul namoja strone, poucze sie chwilke i zaczne robic obiadekmusimy jeszcze zaczac sie dzis pakowac do polszy, bo jutro po pracy nie bedzie na to sil i ochoty, a mimo ze wyjezdzamy we wtorek wieczorem, to M. musi swoja walizke zabrac juz rano we wtorek. Zajecia są - nudno nie bedzie
JUST - jak tam roboty ida? wykladzina kupiona? szafa, kanapa, kanisze, firanki?robota wre? dobry duszku kochany ;*
oliwka - ja juz nie rozumiem. najpierw piszesz, ze sie przestajecie z mezem starac, a teraz sikasz na testy (mimo, ze mowisz, ze owulacji nie bylo). ja sie gubie w Twoich historiach niestety.