• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Poczek powiedz mi kochana, bo ja to się nie orientuję, co daje większą szansę na ciążę IVF czy IUI?

zaraz zmajstruje Ci pw :)
bo to w kazdym przypadku zalezy od problemow, ktore stoja na przeszkodzie poczecia. slabe nasienie np. do pewnego etapu slabosci mozna IUI ale jak juz b. slabe to tylko IVF lub IMSI (czy jakos tak).
pw zaraz leci :)

O MATKO I CÓRKO :szok::szok::szok: padam na twarz... dosłownie padam, fizycznie mam już tego dość, od 4 dni codziennie jest co robić.... MASAKRA, słuchajcie chcę, żeby się to skończyło, dzisiaj tylko rolety kupiliśmy, jutro szafa i kanapa i wykładzina, ściany już tylko do lekkiej poprawki, okna też były rozkręcone i umyte na wszystkie strony, tata się wziął ostro do pracy, ja w pewnym momencie zasnęłam na siedząco :-D czyli zmęczenie już mnie rozkłada, jak się przebudziłam to tata się ze mnie śmiał i kazał spać dalej :tak:

Jutro znów ciężki dzień, mnóstwo załatwiania i powoli mam tego dość, czy mogę trochę poleżeć do góry brzuchem???? :tak:

hej
wpadlam napisac tylko szybciutko, ze zyje :)

zizi : doczytalam , ze @ przylazla... :((((((

dziewczyny zycze wam milego tygodnia, jutro wyjezdzamy i bede bez netu, zajrze w sobote wieczorem lub w niedziele, kjak wrocimy do tesciow.
BUZIAKI !!!!

O MATKO I CÓRKO :szok::szok::szok: padam na twarz... dosłownie padam, fizycznie mam już tego dość, od 4 dni codziennie jest co robić.... MASAKRA, słuchajcie chcę, żeby się to skończyło, dzisiaj tylko rolety kupiliśmy, jutro szafa i kanapa i wykładzina, ściany już tylko do lekkiej poprawki, okna też były rozkręcone i umyte na wszystkie strony, tata się wziął ostro do pracy, ja w pewnym momencie zasnęłam na siedząco :-D czyli zmęczenie już mnie rozkłada, jak się przebudziłam to tata się ze mnie śmiał i kazał spać dalej :tak:

Jutro znów ciężki dzień, mnóstwo załatwiania i powoli mam tego dość, czy mogę trochę poleżeć do góry brzuchem???? :tak:

kurka uwazaj na siebie !!
to nie moment na przemeczanie sie ..
moze ktos ze znajomych bedzie mogl ci w pewnych sprawach pomoc , a nawet wyreczyc ??
oby szybko bylo juz po i zebys mogla sobie polezec do gory brzuchem i odpoczac przed porodem i przed przybyciem kosmonauty na swiat :))

Jos udanej wycieczki :D buziaki!!!

Asionku no właśnie nie mam nikogo takiego :no: ale jeszcze tylko jutro i mam nadzieję trochę odpocznę, chociaż zajmę się pakowaniem w domu, więc będę mogła poleżeć w między czasie :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
zizi - kurka... szlag by to. tulam i kciukasy za nastepony cykl!
usciskaj ode mnie palemke! tesknie za nia jak szalona! :(

a u nas piekna pogoda - M. zamknal sie w pokoju i pracuje a ja usiadlam sobie z kompem. dokoncze jeden artykul namoja strone, poucze sie chwilke i zaczne robic obiadek :) musimy jeszcze zaczac sie dzis pakowac do polszy, bo jutro po pracy nie bedzie na to sil i ochoty, a mimo ze wyjezdzamy we wtorek wieczorem, to M. musi swoja walizke zabrac juz rano we wtorek. Zajecia są - nudno nie bedzie :)

JUST - jak tam roboty ida? wykladzina kupiona? szafa, kanapa, kanisze, firanki? :) robota wre? dobry duszku kochany ;*

oliwka - ja juz nie rozumiem. najpierw piszesz, ze sie przestajecie z mezem starac, a teraz sikasz na testy (mimo, ze mowisz, ze owulacji nie bylo). ja sie gubie w Twoich historiach niestety.

Pok,no wiesz,starać się przestaliśmy ale w ostatnim miesiącu kilka razy przytulanki były.Co do owulki to ja jej nie zauważyłam chociaż mąż twierdzi,że była.
A sikam bo chcę się utwierdzić,że jednak nie jestem w ciąży bo chcę zacząć tabletki anty więc lepiej to sprawdzić...czy nie?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry