• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
franca w tym tygodniu nie ma - juz trwa przerwa swiateczna :)

doopki nie dam! o nie! z przytupem :)

walizki dzis wieczorem. mam kupe wciaz rzeczy do prasowania, musze samochod z serwisu odebrac i po sklepach sie przeleciec i zamowienia rodzinne zrealizowac :)

reklama
just jestem jestem;-)

pok kiedy będziesz w Polsce?

a ja nie wiem czy mam szanse na owu w tym cyklu tem jakś wysoka od początku cyklu;-( i nie wiem może jeszcze skoczy. Na razie mam 36,7-8 od od 8dc.

ewula - wow... to rzeczywiscie wysoka! jakby Ci w ogole nie spadl progesteron w czasie @. Ja to bym robila sikacza dla pewnosci :) nie chce Ci zadnych nadziei pobudzac ale ja wariatka testowa jestem :)
a w Polsce bede od pojutrza, a co? :)

pok raczej to nie fasolka innych objawów brak. Cycków nie czuje. TYlko ta temperatura. @ była też troche inna niż zwyke dłużej plamiłam i przed i po a zwykle było krótko i intensywnie. Ja się nie chce nakręcać. Zrobie progesteron po świętach tak jak miałam w planie to się okaże.
Fajnie że już niedługo będziesz w Polsce;-) a jakie masz zamówienia z PL. Co fajnego przywozisz?

nic szczegolnie fajnego. To juz nie te czasy, ze w Polsce nie ma tego, co jest tu. Siostrze tenisowki Keds a mamie chce kupic takie slodziakowate swiateczne serwetki jednorazowe zk ogutem w takim bajeranckim sklepie, w ktorym na nic wiecej niz serwetki mnie nie stac :)

kurcze.. jeszcze @ mialas dziwna.... no no no. cycki bolec nie musza :> siknij na wszelki :-)

Pok doopkę ten Twój przytup uratował :-D rodzina listę dała? No tak ta szwajcarska czekolada, kawa i kakao :-D
a zegareczek jaki by dla mnie Pani poszukała, bo jeśli to różnica w cenie tylko tysiąca, to na oryginał mogę sobie pozwalić hahahaahhhahahaahah :-D :-D :-D

Ewula jak samopoczucie? :-)

Cześć Sergee :-) jak tam ciężaróweczko? Wyspana? ;-)

Ewula to ja trzymam kciuki, żeby wyniki progesteronu były dobre &&&&& i może, kto wie, okaże się, że jednak?... ;-)

Pok, my będziemy w Polsce w czwartek wieczorkiem :-) Jedziemy autem w nocy ze środy na czwartek, rano mamy prom do Francji i potem jeszcze tyyyyyyyyylko 18 godzin jazdy... :sorry: ;-) A prezentów wielkich w sumie też nie kupujemy, tylko paczki małe "na zajączka" dla najmłodszych w rodzinie ;-) Z zabawką i mnóstwem słodyczy w środku :-)

Just pracowita kobietka z Ciebie :tak: I tatko jaki pomocny :-) :laugh2: Jak idą prace remontowo-zakupowe? Mam nadzieję, że już blisko do finiszu :-) A ja tak, wyspana, spałam od wczoraj od 19:00 do dzisiaj do 6:30 :szok::-)

Kochane, ja wczoraj przeglądałam szuflady i znalazłam 9 testów owulacyjnych, ktore juz mi nie będą potrzebne ;-) Jakby któraś ze Staraczek chciała, to mogę podesłać :tak: Mnie pomogły ;-) Wysłalabym w piątek już z Polski, to szybciej by doszły :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry