• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mineralna!!!!!!!!!! wow! super gratulacje!
wklejaj zdjecie testa! daj oczy nacieszyc!

a gin teraz to Ci nic nie potwierdzi - dopiero od 6 tygodnia warto isc. :)
zrob bete dzis i pojutrze, zeby sprawdzic czy dobrze przyrasta :)

SPOKOJNYCH 9 MIESIECY! :)

jestem i ja :)

hej
wpadlam napisac tylko szybciutko, ze zyje :)

zizi : doczytalam , ze @ przylazla... :((((((

dziewczyny zycze wam milego tygodnia, jutro wyjezdzamy i bede bez netu, zajrze w sobote wieczorem lub w niedziele, kjak wrocimy do tesciow.
BUZIAKI !!!!

ooo a ja myslalam , ze juz pojechalas w piatek na wakacje :)
w kazdym rtazie jeszcze raz udanego wypoczynku i czekamy na ciebie :))

Jos udanej wycieczki :D buziaki!!!

Asionku no właśnie nie mam nikogo takiego :no: ale jeszcze tylko jutro i mam nadzieję trochę odpocznę, chociaż zajmę się pakowaniem w domu, więc będę mogła poleżeć w między czasie :tak:

szkoda .... w kaazdym razie uwazaj na siebie , wszystko powoli i bedzie dobrze :) pewnie sie cieszysz , ze mozesz odetchnac troche ?? ;)

Cześć.
No rzeczywiście spokojnie tu dzisiaj.
Pok ja też miałam nie mieć owulki w tym cyklu. Powiedział mi to gin - chociaz to było może i za wcześnie zeby to stwierdzić na 100%, on pow. prawdopodobnie - no i ja sama też jej nie zauważyłam. Nie było śluzu przez cały cykl, a ciąża jest:-D Nie wiem może jestem ciemna, ale owulki nie widziałam. Nie obstaję tu za Oliwką tylko piszę jak było u mnie. Anomalie zdażają się i w cyklach:oo:

jasne , ze anomalie sie zdarzaja :) i to jakie czasami ;)
najwazniejsze , ze fasolka jest , a kiedy i jak to juz najmniejszy problem ;))

Jestem w ciązy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :))) gratulacje !!!

Faktycznie pusto....

Mam nadzieję, że to tylko przedświąteczny epizod ;) bo to mój jedyny wątek !!!! Jak zginie to gdzie ja się podzieję ??? :szok:

To napiszę co u mnie :) W sobotę skończyłam 35 lat :))) i dostałam w prezencie od Grześka nasze ulubione zdjęcie na płotnie metr na metr :-):-):-) Powiesimy w salonie.. nie mogę się doczekać domku - jeździmy co tydzień, wczoraj z radością stwierdziliśmy zaistnienie rusztowania dachu!! I zapoznaliśmy się z sąsiadką - prawniczką, ciekawska osóbka ;))) pytała, patrzyła na nas i na brzuszek itp. A dzisiaj ja trochę chora, jak zwykle mnie przewiało po weekendowych spacerkach.. do taty do szpitala nie pojechałam, dzwoniłam - jest po operacji i na razie jest OK - więcej lekarz przez tel. nie powie....

Ostatnia edycja:
Kocurek hej :)
na poczatek spoznione zyczeonka urodzinowe !! wszystkiego naj jalpeszego , a teraz pewnie to najwazniejsze zdrowego , slicznego bobasa i latwego porodu :)))
fajnie tak patrzec na budujacy sie domek :) zazdroszcze
i kuruj sie teraz zeby cos wieskzego sie nie przyplatalo !!

ide robic obiad :) skromnie salata bedzie hehe

juz po Kocurek , ale dziekuje :)

Pysia no cisza jak makiem zasial ... a jeszcze nie tak dawno od rana do poludnia to mialam kilkanascie stron i lepîej nie raz do nadrabiania ...

wracac dziewczyny do nas :)) !!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry