• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
oliwka - a nie masz w kompie kamerki?
mi sie rozmyte zdarzaly i przestalam sie do nich przywiazywac... tzn nawet nie rozmyte ale nikolorowe kreskiw miesjcu gdzie powinien byc kolor - przestaalam kupowac te testy, ktore tak mi robily. A ta druga kreska jaki miala (nawet jelsi b. blady) kolor?

a ja dzis... sie zszkowalam. 4dpo i w sluzie cos brazowego, malusienko, odrobinko ale bardzo widocznie kawalek sluzu byl normalnie brazowy. w zyciu nie mialam zadnych plamien w srodku cyklu. Czy ktoras z was sie orientuje czy mozna miec owulacyjne plamienie (takie mini mini) 4 dpo!?

reklama
Byłam na badaniu krwi i jestem w ciązy to potwierdzone juz przez badanie krwi :)

teścik 2 kreska jest mało widoczna ale badanie potwierdziło ciąze

jutro wstaawie

kocurku - tez o tym myslalam ale po pierwsze to byla tylko mala smuga, zadne wielkie plamienie a po drugie 4dpo to stanowczo za wczesnie chyba na implantacje?

Kocur...aż się boję!!!

Pok,kolor w miarę intensywny różowy ale jaśniejszy od testowej.Robiłam Bobo-Test strumieniowy.Z apteki.No i po jakimś czasie to ''rozmycie'' zlazło i została kreseczka ale bladziutka.
Mam kamerkę ale test definitywnie w kominku wylądował bo to przesada...w śmietniku grzebać:)))
Rano powtórzę i napiszę.

Mineralna gratulacje,ile miałaś na wynikach bety?

dziewczyny mam wazne pytanie
wlasnie odebralam wyniki krwi i mam strasznie podwyzszone leukocyty :(((((
ostatnio mialam 9,900 , a dzisiaj mam juz 154,000 :szok:
naczytalam sie na nacie , ze to bardzo zle i teraz nie wiem czy panikowac i dzwonic do dr czy czekac spokojnie do 5ego maja ??
moze ciezarne pomoga ?? jakie mialyscie wyniki ??

Byłam na badaniu krwi i jestem w ciązy to potwierdzone juz przez badanie krwi :)

teścik 2 kreska jest mało widoczna ale badanie potwierdziło ciąze

jutro wstaawie

no to jeszcze raz gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oliwka sikaj jutro z rana koniecznie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry