• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
oo widze wiecej nas sie zrobilo :) czesc wszystkim !!!

Boli brzuch :( Dziewczyny weźcie mnie pogońcie, bo się nie mogę zebrać, a mam egzamin z podstaw prawnych i systemowych oświaty i tak mi się nie chce... :no:

no wiesz kopac cie nie bede , bo moge zaszkodzic , ale krzyknac "do nauki " to juz lepiej ;)))

dziewczyny jestem ale zmykam ponownie - pod koldre odpoczywac korzystac poki L spi
pa!

milej drzemki :)))

ja zaraz lece na kawke ( znaczy ja to kawki pic nie bede ) z kolezanka i moze upoluje jakis ciuch ciazowy :)

reklama
pysia - :-D)))))) tylko mi je za jakiś czas usuń....
Dzięki Kochana :*
To zdjęcie z samym brzuszkiem możesz zostawić, ale mordkę usuń ;-)

pysia - e nie gadaj...brzuchol mam jak ta lala :-D)))) ale dziękuję za miłe słowa, bardzo, bardzo..... muaaaa

Ostatnia edycja:
ja wstawiłam obiada,i pranie i ogarnełam troche domek..

Mamusia- dzieki za ~~~~~~~~~~

Paulina- papa :*

Made- kochana ,ja mam teraz taki brzuszek:))))))))a dzidzi tam nie ma ..ślicznie i kwitnąco wygladasz:))

Pysia- dzieki za wstawienie foty:*

mamitka - ja tam widziałam jaka jesteś cudna :zawstydzona/y: nic tylko w ramkę oprawić i patrzeć :)))
Bardzo dziękuję.
Ja też będę się zbierać, szkoda tej pogody na siedzenie w domu ;)))) Przyjemnego dnia Kochane i do wieczorka :)))

Made-papa,pewnie,ze jak juz w końcu słonko wyszło to szkoda je marnować-my zaraz jemy z Domisiem i po Zuzę ruszamy:)

Pysia- a gdzie 2ga fotka ??

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry