• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem-dzieci odebrane,plac zabaw zaliczony-teraz zimne jogurty na tarasie wcinają:tak:

Libby-dzięki za &&&&&&&&&&&&&&&-trzymaj kurka bo wsparcie jest potrzebne:sorry:

Wiola- ja akurat doskonale Cie rozumiem-tak sie własnie czułam ostatnio co tak "zniknęłam"...
dzięki za &&&&&&&&&&&&&&& i życzę zeby sie @ szybko skończyła i niech humor wraca i siła do walki też...
no i super,ze Iwa już sie prawie nie budzi-to dzięki Twojej konsekwencji:tak:

reklama
Była kuzynka z dzieciakami i padam z nóg;-)
Pokazała mi stronke gdzie ludzie chcą oddać ciuszki za mleko dla dziecka:-)
Sprzedają takio wózki meble itp :-)

Więc siedze i oglądam i podczytuje:-)

Made sliczna kobita! śliczny brzuszek;*

Kochane :-) Bardzo Wam dziękuję za tak miłe słowa w moim kierunku :zawstydzona/y:
Postanowiłam co tydzień wklejać fotki !!!!! :-p:-D:-D:-D))))
My już po spacerku, Maniek lgnie do dzieci jak szalony, z tego wynika, że będzie dobrym bratem :))) Pojechaliśmy sobie wózeczkiem na przystanek, odebraliśmy moją małą kobietkę i zaliczyliśmy jeszcze plac zabaw i każdy zadowolony.
A jutro idę na darmowe USG 4D ;)) przyjeżdżają do naszego centrum handlowego, to skorzystam, a co się będę ! ;-)

Mama trzymam & zeby się udało
Wiolka za ciebie też. Wiem, łatwo mi pisać bo mi się udało, ale pamiętam jak przeżywałam moje rozczarowanie. Tobie też się uda.
Pozdrawiam wszystkie staraczki i za wszystkie trzymam mocno &

Made dojrzałam fotki, laska z ciebie :-)

Mamusia a dzięki, OK, doczekałam piątku, jutro już z mężusiem się uwidzę także jestem uhahana ;-)

młodam - dzięki Kochana ;))) Jak samopoczucie ? Macie już imię dla Królewny ? ;-)

pysia !!!!!! Jak się pojawisz, to bardzo proszę o usunięcie mojego lica :zawstydzona/y: Brzuchol może zostać ;)))) DZIĘKI !

Made no właśnie czekam na K i mamy teraz bojowe zadanie zanim znów pojedzie: wybrać imię dla naszej córci :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry