Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Asionek - jak rodziłam synka mając już 32 lata, to "załoga" na porodówce nie dość, że wzięła mnie za gówniarę, to jeszcze za pierworódkę))) Geny
)))))))))
asionek : milej "kawki" i pochwal sie ciazowym ciuchem jak kupisza kiedy dla dzidzi zaczynasz kupowac ???? wkocnu juz znasz plec!!!
![]()
Hej kobietki. RURECZKO &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& MAMUS &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& MADE normalnie ja sie tak nie bawie! Myslalam, ze ja na swoje 29 wygladam mlodziutko, ale daleko mi do Ciebie. Pikna, figurzasta... Brak pomalowanych 'rzesow' troche burzy wizerunek, ale ujdzie w tlumie... ;-) ;-) Dobrze, ze nie mam jak wstawic swoich zdjec, bo padlybyscie- taki baleronik :-) Szczegolnie te, ktore maja porownanie. Z moim kotem to na tle nerwowym. Dostal od razu uspakajacza. Niestety wetka zostawila go na badania diagnostyczne, bo jego odruchy nie sa w normie. Staramy sie nie myslec o najgorszym. Traktujemy te badania jako wykluczenie groznych chorob. Jutro go odwiedze i mam nadzieje, ze pojutrze odbiore.
hej sloneczko... narazie wole za duzo nie pisac bo jad ode mnie bije... jestem rozrzalona i nieprzyjemna.... @ sie skonczy to mi przejdzie.
Mama trzymam & zeby się udało
Wiolka za ciebie też. Wiem, łatwo mi pisać bo mi się udało, ale pamiętam jak przeżywałam moje rozczarowanie. Tobie też się uda.
Pozdrawiam wszystkie staraczki i za wszystkie trzymam mocno &
jawne jak nigdy w polityce powiadasz ?
)))))) przecież już nie ma tego co nasienie proponował za przysłowiowy "dojazd"
))))