• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mam kilka, ale jakiejś 100 to niee. Kto wie czy nie będzie tak, że całkiem inne wybierzemy ;-) ale np. Aleksandra, Małgorzata, Zuzanna... na pierwotnej liście jeszcze kilka było, ale teraz jakoś nie pamiętam.

A WY coś już wybraliście?

Ostatnia edycja:
reklama
Asionek - jak rodziłam synka mając już 32 lata, to "załoga" na porodówce nie dość, że wzięła mnie za gówniarę, to jeszcze za pierworódkę :-D))) Geny :))))))))))

no to niezle :) kazda z nas by tak chciala :)))

asionek : milej "kawki" i pochwal sie ciazowym ciuchem jak kupisz :) a kiedy dla dzidzi zaczynasz kupowac ???? wkocnu juz znasz plec!!! ;)

ja nie kupuje duzo ciuszkow , bo mam cala mase :))) chyba z dwie , albo lepiej ogromne walizy ... straczy , bo i tak pewnie polowy nie naloze
juz dla straszego bede kupowac wiecej :)
narazie to takie duperelki jak butelki , smoczki i inne musze kupic :)

Hej kobietki. RURECZKO &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& MAMUS &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& MADE normalnie ja sie tak nie bawie! Myslalam, ze ja na swoje 29 wygladam mlodziutko, ale daleko mi do Ciebie. Pikna, figurzasta... Brak pomalowanych 'rzesow' troche burzy wizerunek, ale ujdzie w tlumie... ;-) ;-) Dobrze, ze nie mam jak wstawic swoich zdjec, bo padlybyscie- taki baleronik :-) Szczegolnie te, ktore maja porownanie. Z moim kotem to na tle nerwowym. Dostal od razu uspakajacza. Niestety wetka zostawila go na badania diagnostyczne, bo jego odruchy nie sa w normie. Staramy sie nie myslec o najgorszym. Traktujemy te badania jako wykluczenie groznych chorob. Jutro go odwiedze i mam nadzieje, ze pojutrze odbiore.

dobrze bedzie !!! zdrowka dla pupila :)

hej sloneczko... narazie wole za duzo nie pisac bo jad ode mnie bije... jestem rozrzalona i nieprzyjemna.... @ sie skonczy to mi przejdzie.

Wiola czesc :) fajnie , ze wpadlas brakuje tu ciebie ...
a jadem mozesz rzucac kazdy wie tutaj jak jest :)

Mama trzymam & zeby się udało
Wiolka za ciebie też. Wiem, łatwo mi pisać bo mi się udało, ale pamiętam jak przeżywałam moje rozczarowanie. Tobie też się uda.
Pozdrawiam wszystkie staraczki i za wszystkie trzymam mocno &

hej Agapa :)
jak sie czujesz ?? ktory to juz tc ?? no i jakies fotki z wizyty moze ?? :)))

My daliśmy imię synkowi w szpitalu, jakoś wcześniej nie mogliśmy się zdecydować. Niby ładne, niby OK, a jednak coś nie grało ;-)
Spojrzeliśmy na niego i wiedzieliśmy, że to nikt inny jak Igorek :)))))

:-) kto to wie jak to z nami będzie ;-) zobaczymy co pokarze przyszły tydzień i nasze debato-wybory hihihi;-)

hahahahhaha made ani wyniki, ani debata nie będą tajne, jawne jak nigdy ;-)

z psem muszę isć niedługo a tak mi się nie chce :-(

młodam hahahaaaaa :-D jawne jak nigdy w polityce powiadasz ? :))))))

Dziewczynki ????? Gdzie jesteście ??????

Ja dlatego nie mogę mieć psa...jestem zbyt leniwa :((((

Ostatnia edycja:
Made dokładnie tak jak mówisz ;-)

Ja uwielbiam psy, ogólnie to nie narzekam, ze muszę z nim iść, ale ostatnie kilka dni po prostu mam jakieś zmęczenie na maxa i dlatemu mi się nie chce.

Pouciekały hihihi :-P

młodam - a przed kim one tak uciekają ? :-D)))))) przecież już nie ma tego co nasienie proponował za przysłowiowy "dojazd" :-D))))

Ja wszystko rozumiem, że pies, że ogródek, że kakao, ale do jasnej anielki ! Ile można siedzieć samemu wgapiając się we własny avatar ? :))))))))
WYŁAZIĆ !!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry