• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Asionek - no to, to ja rozumiem :-D))))))))) a nie jakieś tam bzdety przydomowe :))))

Wiola - a Ty to dostaniesz po dupie jak nic :))))) Taka fajna babka z Ciebie, a taką ma niską samoocenę. Pasem czy ręką wolisz ? ;-) Ja Ci dam się ze mną nie koleżankować, a nu nu !!! :-D

Ostatnia edycja:
Made ja wróciła :-) hahahaha ale mnie powaliłaś tekstem hahahha. Też tak czasem mam,że czekam aż mi kto odpisze i d...'
a o dawcy to 1 słyszę, widzę że jakaś ciekawa historia mnie ominęła hihihihi

Wiola - to moja Ci posłuży jak się z mężem pogniewasz :-D)))))) Zawsze do usług ;))))

młodam - hahahaa a był tu taki co miał robaki w jajach :-D rureczka nasza, to nawet z nim korespondowała jakiś czas :-D))))))) ale co ja Ci będę... niech Ci sama opowie :-D:-D:-D)))))

made zapamietam.... ale ja nie wiem czy ty tak potrafisz:-p
ale jestem padnieta. a jeszcze mam cala sterte ubran do poskladania.

JESTEM !!!! :-):-):-)

made wiolke zlałaś, a mnie chcesz zastrzelić?????? :-D

Pozwólcie, że coś zjem, bo od rana na mozarelli, pomidorze i jabłku jadę - sos z kurczaczkiem mi bulgoce, ide makaron kokardki wrzucić do gara :) Z/W

reklama
Wiola - bądź jak Scarlett Ohara :-D))))) poskładaj jutro

Kocurek - się nic nie bój ;-) ja mam ślepaki :)))))) Opowiadaj jak kawka ? Bo o cukier nie śmiem pytać :zawstydzona/y:
Tylko wróć :)))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry