• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
made gadanie... Ty mnie już i tak zastrzeliłaś cycami :szok: - jak mogłaś, przecież wiesz, że koleżanka jest dużo skromniej przez naturę obdarowana.... :-D
Ale za to brzuchol mam większy HE!! :-p i jestem ogólnie jakaś grubsza :zawstydzona/y:

No ile ten makaron się jeszcze będzie gotować....

Kawy nie było, zabronił mi !!! Koktajl truskawkowy dostałam :-) Z cukrem :dry:

reklama
Kocurek - hahahaaaaa kiedy ja mogę tylko czyczkami z Tobą wygrać :-p a brzucholek to byś pokazała, wiesz ? ;-) bo ja nie widziałam
Aaaaa.....i powiem Ci, że ja takie czyczki to dostałam dopiero w ciąży z synkiem i takie już zostały :-))))) Całe życie płakałam nad tymi wypierdkami :)))))))

A niech mnie...koktajl truskawkowy :-p uwielbiam. Może też się dam zaprosić...

Ostatnia edycja:
made to może i jest nadzieja i dla mnie :-):-D:-D Dobra - to jutro "Wejście Brzucha" kocura :-D:-D:-D

mlodam ja tez Inkę dziś zakupiłam :))))))))))))))))))))) normalnie mi nie pozwalają juz kawy pić - co to dalej będzie!!! ????? ;))))))

wiola no nie mów, że poszłas składać TERAZ !!!!

Ostatnia edycja:
a ja zniknęłam zrobić sobie kolacyjkę :-)
kanapeczki czekają, pięknie pachną i kakao już stygnie także brykam zjeść :-)

Kocurek smacznego :-)
Made no to niezłe jajka ;-) zapytam, zapytam :-)

Kocurek - to specjalnie wejdę na BB :-D a z biustem to serio Ci mówię...może wyszperam jakieś stare fotki to wkleję, sama ocenisz, ale gołym okiem widać :-D)))) B a C :)))))

mamitka - :-D samopoczucie dobre ?

Made- boje sie jutro budzic i mierzyc ,zeby mnie dobry nastrój nadziei nie opuscił,jak jutro spadnie to lipa...narazie wypiłam kakao i jestem dobrej myśli.......

mamitka - to trzymam kciuki Kochana, żeby tempka nie spadła ;)))) Trzeba być dobrej myśli, już maj...najwyższy czas na Fasolkę !!!!! ;-)

młodam - smacznego ;-) i nie mów z czym te kanapki, bo mój żołądek już tego nie wytrzyma...

reklama
juz jestem.... M jeszcze nie ma . musze chlopoczynie kolacje zrobic... zal mi go . juz jest 13,5h w pracy.
a co do cyckow to ja przed ciaza mialam B a teraz D ale pewnie mi zjada bo przestalam juz calkiem cycolic Iwcie.
mama&&&&&&&&&&&&&&&&&& napis nam zaraz z rana co i jak . bo wiesz Iwa wstaje o 7 i bede tu przed kompem czekac i kwitnac za toba
made poskladalam:zawstydzona/y:
kocurku ja tez chce koktajl truskawkowy:zawstydzona/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry