• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Asionek - jak rodziłam synka mając już 32 lata, to "załoga" na porodówce nie dość, że wzięła mnie za gówniarę, to jeszcze za pierworódkę :-D))) Geny :))))))))))

rureczka - a ja mam już ich serdecznie dość ;-) i już się umówiłam do fryzjera.

reklama
made : pieknie wygladasz!!!! piekny brzucho i co? 2 jka dzieci???????? jeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj...
jak ja bym chciala zeby w wieku 32 lat czyli za lat 6 mnie brano za gowniare :) w szpitalu w pracy na ulicy wszeeeedzie
wcale a wcale bym sie nie gniewala, jeszcze bym potakiwala :) hahahahahahhahahahahahahahha

mama : milego popoludnia
ja czekam az kseciuniu iktorn wstanie i tez zmykamy, u nas super cieplo!!! :)

a ja wkuta, bo nie udalo mi sie zasnac, maly spi od 2h, cisza w bloku a ja oczy w sufit... chyba za bardzo chcialam... polezalam z godzinke i wstalam bo tylko jeszcze bardziej sie zaczelam irytowac tym ze nie moge zasnac a MOGLABYM :)

asionek : milej "kawki" i pochwal sie ciazowym ciuchem jak kupisz :) a kiedy dla dzidzi zaczynasz kupowac ???? wkocnu juz znasz plec!!! ;)

Hej kobietki. RURECZKO &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& MAMUS &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& MADE normalnie ja sie tak nie bawie! Myslalam, ze ja na swoje 29 wygladam mlodziutko, ale daleko mi do Ciebie. Pikna, figurzasta... Brak pomalowanych 'rzesow' troche burzy wizerunek, ale ujdzie w tlumie... ;-) ;-) Dobrze, ze nie mam jak wstawic swoich zdjec, bo padlybyscie- taki baleronik :-) Szczegolnie te, ktore maja porownanie. Z moim kotem to na tle nerwowym. Dostal od razu uspakajacza. Niestety wetka zostawila go na badania diagnostyczne, bo jego odruchy nie sa w normie. Staramy sie nie myslec o najgorszym. Traktujemy te badania jako wykluczenie groznych chorob. Jutro go odwiedze i mam nadzieje, ze pojutrze odbiore.

Ostatnia edycja:
hej.
dzieki za pamiec. u mnie wszystko ok. jakos nie moge sie pozbierac psychicznie po ostatnim zawodzie dlatego sie nie pokazuje i siedze w krzakach.
made powiem ci to na forum... nie lubie cie juz:-)jak mozna tak wygladac po 2 dzieci i beda z 3 w polowie ciazy? no jak? wpadlam w kompleksy jak nic, ja mam wiekszy brzuch niz ty ciazowy...poprostu nie moge lubic tak ladnej osoby, zazdrosc mi nie pozwala:-p:zawstydzona/y::tak::-D
mama&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
rurka&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
komus mialam cos napisac ale zapomnialo mi sie.
ide dalej koscic trawnik

hej sloneczko... narazie wole za duzo nie pisac bo jad ode mnie bije... jestem rozrzalona i nieprzyjemna.... @ sie skonczy to mi przejdzie.

reklama
mam nadzieje ze nie, z glebi serca zycze ci fasolki, nie bedziesz sie czula wtedy samotna pod nieobecnosc meza.
Iwa jest juz odcycowana zupelnie, budzi sie raz czasem 2 razy w nocy( przedtem po 6, 7).odebralam wyniki krwi malej i ma niedobor wapnioa i wit d3 a nadmiar fosforu. zmiana diety( odstawic mamy mleko i mleczne rzeczy) i witaminki a za miesiaca na kotrole

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry