• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oliwka hej :) za staranka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)))

Rurka niezla kolekcja :)) tez kiedys takie mialam , ale na szczescie oduczylam sie kupowania milionow kosmetykow :))

reklama
Rurka nie no żartowałam ale tyle tuszów to w Rossmanie widziałam :-)
Ale dzięki za chęci :-)

Własnie byłam w Rossmanie a nie zaopatrzyłam sie w tusz ;/ o nie ! tak byc nie moze... ;/

A w środe czeka mnie wycieczka do REALA :-D :-D

Asionek a ja sie nie mogę oprzeć, jak tylko widzę coś nowego, to kupuję... jak znajdę swój ideał, to pewnie przestanę :-D

Oliwka, Mamita była przed chwilą na Weterankach :)

Karola, Młoda byłam najpierw załatwić sprawę, a później zaszłam do Biedronki i drogą zakupu nabyłam piękną suszarkę do prania :-D i rondelki do gotowania :-D potem znajoma podwiozła mnie do centrum spotkałam się z koleżanką i poszłyśmy na spacerek, potem coś zjeść i tak nas zmogło, że przyszłyśmy do mojego starego mieszkania i urządziłyśmy drzemkę hahahaha a później usiadłyśmy w cztery nad opakowaniem lodów, całe oczywiście poszły :-D gadu, gadu, patrzę na zegarek, a tu przed 21 :szok: i tak właśnie minął cały mój dzień :tak:

Just to dzień pełen wrażen :-)

Wyobraźcie sobie ze w realu jest promocja pampersów. Tych najmniejszych 90 sztuk za niecałe 40 zl . Grzechem by było gdybym ich nie kupiła... :-):-)

Boogie: FAJNIE!!!Super dzień:)

Mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Just fajny dzień:-)
A ja posiałam maciejkę, bazylię i tymianek, przesadziłam dwa kwiatki i jeden przeszczepiłam, trochę Was poczytałam i zasypiam na laptopie:szok:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry