• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pysia jak mawia moja Mama: "to już choroba..." :-D

A mnie teraz kusi zrobić sobie permanentną kreskę na górnej powiece i chyba się skuszę :tak:

reklama
Oliwka ;-) byłam na Staraczkach i Weterankach i wzywałam Mamite do nas ale ona juz ucieka spać ...
Dobranoc;* ~~o~~o~~o~~o~~o~~o~~o~~o~~o~~o~~o prosze abyście dotarły do celu !;-);-)
Rurka to sie nazywa tuszoholiczka :-D

just - a poważnie całkiem, to ja mam cholerną słabość do starszych ludzi...uwielbiam towarzystwo staruszek i ich cudne opowieści za czasów jak to spódnice do kolan nosiły...echh ;))))

Chyba idę do łóżka...jest świetny teatr na TVP1 ;-)

Made ja z takimi dziadkami i babciami lubię rozmawiać, bo sama mam ukochanych dziadków i uwielbiam ich historie, tak jak dziadek z pasją opowiada mi o czasach wojska, o tym jak bardzo pokochał wtedy góry, nikt tak tego nie potrafi... A jak sobie z babci, albo którejś z nas żarty stroi :-D to są ludzie, których historię trzeba poznać, bo nasi rodzice mogą nam powiedzieć o PRL-u ale o wojnie i o trudach życia nam nie powiedzą, zresztą mam duży szacunek do tych ludzi wiele w życiu przeszli :tak:

Życzę udanego seansu ;-) i spokojnej nocy

Dobranoc Pysiu :)

Asionek a ja sie nie mogę oprzeć, jak tylko widzę coś nowego, to kupuję... jak znajdę swój ideał, to pewnie przestanę :-D

Oliwka, Mamita była przed chwilą na Weterankach :)

oj znam ten bol :) mialam to samo i to z kazdym kosmetykiem kolorowym i pielegnacja ... masakra hehe ile kasy szlo i miejsca w domu :)
jakos teraz sie powstrzymuje , ale dalej kocham sklepy z kosmetykami i sila sie opanowuje hehe

Just to dzień pełen wrażen :-)

Wyobraźcie sobie ze w realu jest promocja pampersów. Tych najmniejszych 90 sztuk za niecałe 40 zl . Grzechem by było gdybym ich nie kupiła... :-):-)

ooo cena super :)))

just - nakarmiłam za Ciebie :-D)))) Gwarantuję, że szybko tam do Ciebie nie dolecą :))))))))))

A ja tych newborn może użyłam z 5 sztuk, w szpitalu ;))) bo mój syn się urodził z wagą 4300 kg i zostawiłam dziewczynie w szpitalu, bo jej córeczka okazała się prawdziwym noworodkiem :-p

wow niezla waga :))) rodzilas SN ?? :)

Idę spać,niech sobie plemniory spokojnie do celu idą:) Z małą pomocą Made:))) Dziękuję:)

Ja miałam rzęsy ''przedłużane'' w styczniu,świetna sprawa,idę niedługo na jeszcze:)

Zobacz załącznik 352909Zobacz załącznik 352910Zobacz załącznik 352912

Tu trochę widać:) Tylko ja miałam tą wersję ''light'' :)

Matkooo,ale mam twarz nie wyjściową na pierwszej fotce:( :szok:

sliczne rzeski :)
co to za lakier masz ?? cudny jest !! uwielbiam takie czerwienie :))

Karola odpoczywaj i niech tam sobie koledzy docierają gdzie trzeba :-D dobrej nocy :*

Ja też miałam taką małą próbkę przedłużanych na rzęsach, jak pracowałam w taki salonie odchudzania, to była tez u nas kosmetyka i dziewczyny na mnie próbowały różnych cudów :tak: zaraz wkleję efekt i to były tylko kępki

Made :-D dzięki za porcję ode mnie :-D muszę gdzieś jutro takie babcie znaleźć i posiedzieć, może na bulwar pójdę, tylko tam to bardziej ludzie spacerują niż siedzą na ławkach, ale z gazetką można przysiąść do jakiejś babci :tak:

E kurka mało widać....:dry:

slicznie :))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry