• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Boże kobietki 300stron!?!?!?! Jak ja to mam nadrobić? Cześć wszystkim. Nawet nie próbuje nadrobić. Mam nadzieje, że przybyło nam fasolinek na forum. U nas niestety nie. Za to prawdopodobnie mam torbiele na obu jajnikch bo boli jka nie wiem co. Dzisiaj ide do ginki to się dowiem. Dzisiaj 26dc z 28 ale nie nastawiam się. Nie czuje się jakoś specjalnie inaczej więc perwnie znowu nic. Ale juz mnie to tak nie martwi. No nic. Odzywajcie się babeczki co tam u was. Dzisiaj postaram się śledzić forum.

Królowo - jak miło Cię widzieć :))))) Co do Fasoleczek, to owszem i są, ale nie wiem o której wiesz, a o której nie wiesz, to zacznę od tych najstarszych:
Jos, Mary, Sergee, ewula i najmłodsza fasoleczka Gumisi :-D)))))
Te torbiele to jakaś masakra :(( współczuję Ci bardzo, ale wyleczysz i będzie dobrze ;-)

Ostatnia edycja:
Cześć Kochane!

Zmykam na poranną zmianę do pracy - pierwszy raz od grudnia... Już czekam na ten grad pytań "dlaczego?", "po co?", "na jak długo?"... Wszyscy będą palić głupka, bo w firmie już plotka jest, żem ciężarna... :-p

Miłego dnia Wam życzę i do usłyszenia popołudniem! :tak: :laugh2:

witam sie i zaraz uciekam
za 15min wychodzimy do zlobka, maly zostaje 3h

serg : z postu wnioskuje ze szef przelozyl prace na rano :) super! jak poszlo, pokazalas polskie zdjecia z wizyty???? na jak dlugo zgodzil sie na ranne zmiany, juz do konca? od kiedy nalezy ci sie L4 ?

palemka, krolowa : hej :) kupe czasu :))))) fajnie, ze zajrzalyscie! :)))

milego dnia wsyztskim, lece ubierac L.

Asionek to od kosmetyczki więc nie wiem ale mam identyczny z Alessandro:)
Josephine ja mam manię kupowania kosmetyków a najbardziej tych do włosów:) Ostatnio oczarował mnie szampon i olejek z Collistar:)
Palemko:) Jaka ulga to w końcu napisać...jeszcze raz: Palemko:)))

Jestem dzisiaj padnięta!!!!!! Nie wiem co jest ale zasypiam przy biurku na siedząco...

reklama
Dzień dobry :-) jak tam poranne samopoczucia?

Ja już po "prysznicu" niezłe mam przeboje z tym kąpaniem :dry: kosztuje mnie to sporo cennej energii, żeby się męczyć podczas kąpania???:szok: paranoja :dry:

Karola może kawkę??? :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry