• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej jestem i ja :))))

Boże kobietki 300stron!?!?!?! Jak ja to mam nadrobić? Cześć wszystkim. Nawet nie próbuje nadrobić. Mam nadzieje, że przybyło nam fasolinek na forum. U nas niestety nie. Za to prawdopodobnie mam torbiele na obu jajnikch bo boli jka nie wiem co. Dzisiaj ide do ginki to się dowiem. Dzisiaj 26dc z 28 ale nie nastawiam się. Nie czuje się jakoś specjalnie inaczej więc perwnie znowu nic. Ale juz mnie to tak nie martwi. No nic. Odzywajcie się babeczki co tam u was. Dzisiaj postaram się śledzić forum.

witaj i lepiej nie nadrabiaj hehe
powodzenia i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& zeby torbiele poznikaly !!

HA! PIERWSZA :-p

Dzień dobry Kochane :)))) Słońce tak cudnie świeci, nic tylko biegać boso po rosie :-D
Wstawać śpiochy !!!!!!!!!

oj tak nie ma to jak ogrodek z rana :))

ewula , gumisia - :szok: gratulejszons !!!! :-)

pozdrawiam wszystkie staraczki, a w zasadzie wszystkie ciężarówki , dawno mnie tu nie było, wogóle ostatnio rzadko na forum bywam .... "przejadło mi się "

krolowa - kope lat :))

dla wszystkich całusy buzi:-Daczki od kaczki dziwaczki :-D

hej Palemka :) fajnie , ze zajrzalas :))

Cześć Kochane!

Zmykam na poranną zmianę do pracy - pierwszy raz od grudnia... Już czekam na ten grad pytań "dlaczego?", "po co?", "na jak długo?"... Wszyscy będą palić głupka, bo w firmie już plotka jest, żem ciężarna... :-p

Miłego dnia Wam życzę i do usłyszenia popołudniem! :tak: :laugh2:

co sie bedziesz przejmowac :) chwal sie kochana i tyle :))

Asionek to od kosmetyczki więc nie wiem ale mam identyczny z Alessandro:)
Josephine ja mam manię kupowania kosmetyków a najbardziej tych do włosów:) Ostatnio oczarował mnie szampon i olejek z Collistar:)
Palemko:) Jaka ulga to w końcu napisać...jeszcze raz: Palemko:)))

Jestem dzisiaj padnięta!!!!!! Nie wiem co jest ale zasypiam przy biurku na siedząco...

no nic moze sama odszukam taki kolorek , bo jest boski :))

Dzień dobry :-) jak tam poranne samopoczucia?

Ja już po "prysznicu" niezłe mam przeboje z tym kąpaniem :dry: kosztuje mnie to sporo cennej energii, żeby się męczyć podczas kąpania???:szok: paranoja :dry:

Karola może kawkę??? :-)

hehe skad ja to znam .. mialam to samo ,na szczescie przeszlo :))

Jos to niezle z wozkiem :)nic tam Poldus polazi dzisiaj wiecej ;)
a na dzieki jak wejdziesz to nie polaczy cie nigdzie na szczescie
tylko mi jakos te dzieki nowe nie chca dzialac :/

zaraz zerkne na filmik :)

reklama
dziewczyny gdzie jest ten filmik ?? ja nic nie widze buuu jest tylko krotki artykol z fota ogloszenia

dobra mam :)
krotki ten filmik
ja tam juz nic nie kumam z tego.... niby taka bieda , ale szczerze mowiac jakos nie widac za bardzo tego ... dziewczyna moze i jak pisala Oliwka , wyglada troche na opozniona
jak ma meczyc dziecko i sama siebie , bo nie potrafi zadbac o to zeby zyc normalnie , to sorki , ale moze i lepiej zeby maly poszedl do normalnej rodziny
wiem jestem okropna , ale takie mam zdanie
po co dziecko ma siedziec w patologii i uczyc sie schematow takiego zycia i je pozniej powielac :((

Ostatnia edycja:
Karola no masz rację, ja patrzę na to przez swój pryzmat, że nie mogę teraz się załamać, bo muszę wziąć odpowiedzialność za siebie i Maluszka, ale nas to trochę inaczej dotyczy, bo jesteśmy świadome swoich czynów, a ona może rzeczywiście tak został wychowana :sorry2:

Cześć Asionku, u mnie problemy natury organizacyjnej z tym prysznicem, nie mogę ustawić ciepłej wody, więc jak leci, to albo ukrop, albo jakoś uda mi się bardziej letnią zrobić, za to strumień jak do biczy wodnych i weź tu bądź mądry i się wykąp w wannie :dry:

Wiem Asionku, że tak jest lepiej ale chyba jak każda mama ma jakiś instynkt i pewnie bardzo kocha maluszka...

Napisałam na Facebooku do kilku firm o pomoc dla niej,od 10 będę dzwonić bo taka doraźna pomoc niewiele da,trzeba pomóc bardziej.

Hej Pysia:)
A ja właśnie się wcisnęłam do fryzjera na chama:))
Hehhe,dzisiaj mecz,trza wyglądać:)

Sklepy się dołączają do pomocy:)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Palemko. Faktycznie kopę lat.

Straszna ta historia dziewczyny ze Słupska. Ale ona chce dobrze. Chce ratować swojego synka. A teraz dzięki szumowi jaki zrobi TV zyska więcej. Szkoda mi jej.

Karola szybko działasz :tak: dobrze, że jest taki pozytywny odzew, może jej sytuacja się polepszy, mam taką nadzieję, ze Maluszek będzie żył wreszcie godziwie, on nie zawinił w całej tej sprawie :no:

Pysiu hahaha za kilka lat powiesz, że co byś dała, żeby z nosem w książkach posiedzieć ;-)

reklama
asionek : hej :)
pislaam kiedys o vente privee; ale pewnie post zaginal!
nie wiem niestety czemu tak masz... wprowadzilas wsyztskie dane tworzac konto??? nie mam pojecia, mi dziala wszystko jak trzeba :)

a wczoraj zamowilam - musze sie tym chamstwem pochwalic, te ktore pamietaja jak mnie hojnie tesciowa na urodzinki w pazdzierniku obdarowala zrozumieja :) no wiec :
wczoraj zamowilam sobie apaszke na internecie i przy okazji zamowilam tez taki szalik chamek bawelniany czy jakis dla tesciowej. bezowy za cale 15 euro :) z przesylka prezent wyjdzie mnie 20 :)
czyli dokladnie tak jak chcialam - prawie jak z targu :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
wiem podla jetsem ale w tym przypadku jakze specyficznym uwielbiam :)))))
no i nie lubie jak mi sie chcaco na odcisk nadeptuje, takze jeszcze do apaszki musze dorobic jakas kartke z na glownej stronie ogromna widoczna oczoplasna 60tka :) i jakis wierszyk o "meme" - babuni :)

mama : gdzie jestes dzis????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry