• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dzień Doberek ;-)

pospałam sobie :-D i byłam na spacerku z psem :-)
I padam ;-)

Uff jak ciepło , uff jak gorąco ... :-)

Naga
kochana witaj !!;**** Opowiadaj co u Ciebie ?;*
Pysia tez mam lenia :-)

Mamita ~~~~~~~~~~~od Rafałka
Rurka ~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Oliwka ~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Wiolka ~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Balbinka ~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Zizi ~~~~~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Palemka ~~~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Gumisia ~~~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Pok ~~~~~~~~~~~~~~~~ od Rafałka

łapcie :-)

reklama
Pysie i ewentualnie majtki do kolan, bo w tym wieku juz wypada ;p

Młoda hej :*

Ależ mam śniadanko- kakao, chleb smażony w jajku posypany szczypiorkiem i twarożek wiejski:tak: pyszota, a d**pa rośnie :-D

e tam dziewczyny ksiazke by pisac.... w sumie moze kiedys sie zmotywuje
bo material mam pokazny, jest czym przebic JK Rowling :)

rurka : co do kremu przeciwzmarszczkowego to kiedys u tesciowej kupilam gazete i byla tam probka, wiec nie myslac nawet sekunde oderwalam ja i jej dalam... a ona mina cos nie teges... ja myslalam ze sie ucieszy, ja tam kocham wszelkie probki
dopiero pozniej maz mi powiedzial ze ona nie uzywa kremow przeciwzmarszczkowych i jak jej w sephorze daja probki jak cos kupi to uszczypliwie odpowiada :" a uwaza pani ze potzrebuje?"
a ja sie usmailam bo chcialabym zobaczyc mine tych kobiet jak patrzac na 60 letnia zryta twarz zastanawiaja sie czy pytanie jest zadane na serio :)
jak mozna sie tak oszukiwac...

ostatnio kupila sobie krem NUXE z tej serii co ja kupuje... tylko nawilzajacy dla cery mlodej
nawet nie ich krem"pierwsze zmarszczki" po ktory ja zaraz siegne ;) w wieku 26 :)

Pysia ja się chętnie podzielę :)

Młoda gdzie tam, gdyby nie to, że mam jutro egzamin, na który powinnam się uczyć, zamiast siedzieć na bb, to bym spała pewnie do 13 :-D

Jos gdzie ty masz zmarszczki ? ciekawe z ktorej strony ?;-)
Rurka
no ja mam w czwartek kartkowke i tez musiałabym sie uczyć i co i siedze na bb :-D ;-) ;-) no to 3mam kciuki !! &&&&&&&&&&&&&& ;-);-)

mldamausia : na czole mimiczne za tata :)
mowie cala twarza a kolagen niestety siada juz od 19 r.Z. :)
no i zaczynaja sie kocie lapki ale to akurat mi nie przeszkadza, bo to sa zmarszczki "usmiechu" :)
co innego zryte jak pole rowno w poziome linie czolo :)

rurka : takich historii moge ci dac na peczki jak chcesz sie posmiac :)
a mowilam juz jak latem mnie skopiowala i koelzanke swojej corki :
za mna zalozyla czarny stanik pod biala przesiwtujaca bluzke ( 58 lat) a za kolezanka bratowej ktora te ztam byla na wakacjach ... biale spodnie i jasne widoczne pod nimi ... stringi :)

do tego lubi czasem wskoczyc w topy wiazane na szyi z golymi plecami :)
i sukienki na ramiaczkach "spaghetti" :) - taka chciala zalozyc na nasz slub, ale maz (jej, moj tesc) ja otrzezwil :)

Ostatnia edycja:
Dziewczynki uciekam do Sopotu na spacerek, jest tak piękna pogoda, że szkoda stracić spacerek, odwiedzę jeszcze koleżanki w pracy :-) chcą mnie zobaczyć przed rozwiązaniem, więc niech sobie oko cieszą moim cudownym widokiem :-D :-D

życzę Wam miłego południa, do zobaczenia później!!! Ciao Belle :-D Salut Jos :-D całuj Poldka od Boogie :* ;-)

ale dla każdej z Was tez mam mały gift z okazji tak pięknego dnia :-D Łapcie fluidki ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ prosto z głębi brzuszka od Remika :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry