• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
skonczone 25 to ja tez mam a jestem 85 :) tylko ze z konca roku
no rurka to juuz zatrybilam :)
ze mna trzeba operowac rocznikami :)
to jetsem "rok" starsza widzisz :)
to ja 1sza w kolejce po botoks :)

pysia : a ta kobieta juz rodzila???? :)
ze zastrzyk okresla najwiekszym bolem w zyciu
ja mysle ze wiekszym bolem jest jak lezysz plackiem i cos ci kregoslup przez drogi rodne wyrywa :)

Jos ale ja zaraz po Tobie ;P

Pysiu licencjat mam o agresji w otoczeniu dziecka, a magisterkę o przygotowaniu przedszkola do pójścia do szkoły.

rurka : fajne tematy
lubie w ogole wszystko co zwiazane z pedagogika
a tu nie ma takiego typowego kierunku 'pedagogika" :(
i stad takie te kalectwo w skzole i chory system... no ale mniejsza z tym...

pysia : no fakt :) ale wiem co to porod i smiem przypuszczac ze ani botoks ani wyrywanie zeba bez znieczulenia to jednak nie jest to samo :)
a na 100% przekonam sie moze niedlugo :)))))))))))))))

Młoda troszkę tak, zawsze mi brakuje moich przedszkolaków. Za to za moimi pracodawcami nie tęsknię nic a nic :D

Pysia teoretycznie tak. Praktycznie natomiast z 30 rozdanych ankiet nie dostałam wszystkich i musiałam sobie sama wypełnić, i sama też robiłam arkusz obserwacji dziecka, tak jak mi było najwygodniej.

Jos ja sie za to noszę z zamiarem kreski na górnej powiece i też czuję, że będzie bolało. Jak robiłam tatuaż na stopie to się zwijałam z bólu, a co dopiero oko :szok:
mam identyczny :)
Zobacz załącznik 353005

Pysia ja pisałam licencjacka bez badań i dużo lepiej mi było, a teraz wymyślaj, ćwicz i sie bój, że ktoś się dopatrzy :/

Młoda wyżej wkleiłam :D

Ja też bym chciała takie rzęsy, ale to trzeba co 3 tyg uzupełniać i boje się, że jak pojadę do niemiec to tam nie będzie mi miał kto tego robić :(

rurka : super tatuaz!!!!!!!!!!! sliczny i miejsce tez fajne :)))

ja uciekam biegiem do zlmobka po L.
bede pozniej, wracamy na pieszo + obiad itp
pa!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry