• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczynki...tylko się nie dajcie pokroić :-p a wszystko inne dozwolone :-D))))))

rureczka - a byłam się troszkę popluskać pod prysznicem :zawstydzona/y: Zaraz jadę po tusz do rzęs :-p i może uda mi się kupić w końcu ten kabelek do aparatu, to bym się moją rodzinką pochwaliła ;))))
A tatuaż Kochana cudowny, od lat marzę o tatuażu i właśnie na stopie ewentualnie w okolicach kostki, tuż nad, ale słyszałam, że to najgorsze miejsce na tatuaż pod względem bólu :((((

jos - ja się podpisuję pod tymi genami. Ja jeszcze nie użyłam nawet próbki kremu przeciwzmarszczkowego, i nie chwaląc się wyglądam dość młodo :zawstydzona/y:

reklama
Made włąsnie ide do bankomatu :-D
a tak to zabardzo na tych blokach nie ma co robić :-(

A balkon mam taki duzy ze tylko da sie na nim stanąć i oprzeć rekami o balustrade heheh :-D:-D

młodamamusia - zapraszam do mnie, poznam Cię z moimi koleżankami :-D))))))

Ja też uciekam bo mi jeszcze ten tusz wykupią :szok:

rureczka - nooo....bo indeks później do wglądu :cool2:

Cudnego dnia Kochane :))))))

Jestem :-)

made rzucasz mi rękawicę yyy... majtki??? :-D:-D

rurka 42 to cena promocyjna ?? :szok: nigdy bym nie dała tyle za tusz :dry: Niezła kolekcja BTW :-D

sergi hehe znam to - mieliśmy na studiach ten tekst i podobne... to w sumie prawie o mnie - prawdziwej kobiecie :-p:-p:-p

jos bierz się za książkę - ależ masz "pisane" !!! :-):-):-)

pysia nie wolno pomidora z serem białym ????? :confused:

boogie ... oliwka lalki z Was i tyle !! :-D:-D

krolowa ... naga ... wpadajcie częściej no do diaska :)))))))))))))))))))))))) BUZIAKI !!!

kocurek : hej :)
a moze i kiedys spisze te wszystkie historyjki :) bedzie z czego sie posmiac :)))

made : jak tusz kupujesz???

dziewczyny Leopold padl jak kawka, to i ja korzystam i ide sobie polezec a moz ei sie zasnac choc na 30min uda :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry