• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
rureczko ale ja wcale nie mowie ze to zle ... ja uwielbiam kupowac ubrania i to nie wazne czy dla mnie, dla Iwy czy dla Lukasza.
mi sie podobaja tatuaze ale szybko mi sie wszystko nudzi ..no a taka ozdoba to na cale zycie.
mlodamamusiu na spacer i chusteczki nie beda potrzebne
u mnie dzis w cieniu 25stopni. mala musialam kremem z filtrem wysmarowac zeby sie nie opaliza za mocno.
kocurku ja w irlandi kupowalam sobie orginal D&G. a tu w polsce troche mnie na to nie stac i kupuje podrube z fm grup i pachnie tak samo tylko ze jest mniej wytrzymaly . ale za to kosztuje o wiele mniej
rurka pierwszy raz slysze ta piosenke ale... podoba mi sie

Ostatnia edycja:
słuchacie radia Zet??
Mówią o tej dziewczynie ze Słupska:szok:
Już nie chce oddać dziecka, pomoc jaką dostała już jej wystarczy....

to git, że się Wam podoba :)

Tak coś czułam, że ten apel z oddaniem dziecka to po to, żeby wymusić pomoc. Podtrzymuję swoje zdanie z rana. Pomoc się należy, ale sposób w jaki ona to zrobiła jest dla mnie troszkę nie do przyjęcia. Ciekawe czy pomyślała, jak się będzie czuło to dziecka jak będzie starsze i ktoś życzliwy doniesie, że matka go chciała oddać... Może jestem nieczuła i bez serca, ale to życie mnie tego nauczyło!

Rurka no tez sie nad tym zastanawiałam . Jak mały dorośnie i ktoś mu o tym powie...
Biedny:-(
No ale ma juz co jeść to dobrze:-)

Wiolaa ;-) no nareście dawno Cie nie widziałam... :-(
Kocurku tulee ;* na pewno bedzie okazja i zakupisz D&G :-)
To poproś o znieczulenie :-) albo zapal se MARYŚKE :-) :-D hee

Zastanawiam się czy nie użyć sobie chusteczki samoopalającej na twarz:-)

a po co ci te chusteczki ?? idz na lawke w parku czy na spacer i sie ladnie opalisz :)))

Wiolcia wiem wiem, manie mam, ale powiedz kochana w kogo ja mam inwestować? męża nie ma, dziecka nie ma, to tyle mojego, co sobie humor poprawię :-D

Kocurek
ból jest do wytrzymania :)

Dziewczyny zakochałam się w piosence, nie mogę przestać słuchać :-D

fajna ta piosenka :)
a bol racja jest do wytrzymania :) mnie nawet nie tyle co bolalo tylko takie dziwne uczycie :/ no i tyle siedzenia w bezruchu , bo prawie 5 h , ale dalam rade :)

słuchacie radia Zet??
Mówią o tej dziewczynie ze Słupska:szok:
Już nie chce oddać dziecka, pomoc jaką dostała już jej wystarczy....

hmmm no tego mozna sie bylo spoedziewac

to git, że się Wam podoba :)

Tak coś czułam, że ten apel z oddaniem dziecka to po to, żeby wymusić pomoc. Podtrzymuję swoje zdanie z rana. Pomoc się należy, ale sposób w jaki ona to zrobiła jest dla mnie troszkę nie do przyjęcia. Ciekawe czy pomyślała, jak się będzie czuło to dziecka jak będzie starsze i ktoś życzliwy doniesie, że matka go chciała oddać... Może jestem nieczuła i bez serca, ale to życie mnie tego nauczyło!

mam takie samo zdanie ... ciekawe czy jak wszystko ucichnie i pomoc sie skonczy to znowu da takie ogloszenie ??
niektorzy ludzie nie powinni miec dzieci i tyle :( smutne , ale prawdziwe

reklama
Uufff... przejrzałam jakieś cztery setki zdjęć szaf i kuchni, jeszcze tylko kilka tysięcy :szok: Przerwa na kawę - Inkę :-D
Raany... nie doczekam się tego parfuma za złotówkę :-):-):-)

A gdzie jest boogie....

asionek brrr... ale to jest igła dziabiąca ciało brrrrr...!!!! nie cierpię samej koncepcji takiego dziabania - to jakby człowiek był pod maszyną do szycia :baffled:
Grzesiek sobie zafundował na swoim imponującym bicepsie ;-):-D taki jakiś wijący się kolczasty tatuaż - tylko na siłkę nie chodzi ani łysy nie jest (raczej siwy w wieku 34 lat) więc ja się pytam PO CO ????? :-D

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry