• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Eee chciałoby się powiedzieć owulka weź spadaj ;-) ale ona jest potrzebna, więc mus się z nią trochę pomęczyć :sorry2: Masz Karolu jakieś nowe wieści co do tej kobiety z ogłoszenia?

WYŁAZIĆ MI Z KRZACZORÓW KOBIETY!!!!!!!!!!!!! rano był ruch jak na Marszałkowskiej, a gdzie się teraz pochowały????:confused:

No właśnie obejrzałam i sądzę, że jest jej potrzebna natychmiastowa pomoc psychologa... Całe szczęście Maluch ma w miarę godne warunki, tylko czemu ta kobieta nigdzie nie chodziła wcześniej, nie prosiła o pomoc w takim Caritasie, czy w kościele, tak pomoc jest od ręki, nie trzeba czekać na decyzję, na formalności, wywiesiła ogłoszenie w akcie desperacji i teraz nagle zrobił się szum w tej sprawie, a ilu ludzi nie może liczyć na taki szum tylko na samego siebie???? :szok: :no: nadal jestem w szoku, tylko żal mi Maluszka :-(

jestem wrocilam
mialam mala niepsodzianke dzis rano... wczoraj F. wrocil wczesniej z poracy (19h30) i podjechal pod park gdzie jeszcze bylismy...
wracajac wlozyl wozek do bagaznika, pojechalismy do domu, my wjechalismy z garazu winda a on mial dostawic wozek do lokalu na wozki... tylko ze mu sie zapomnialo i dzis nie mam wozka :) do zlobka wyrywalismy 15 min na pieszo i to tak jeszcze ze poldek przerabial nogami jak chomik w kolku :))))))))))))))) o 12 zaliczymy powtorke z rozrywki no i po poludniu park o ile sobie nie odpuszcze bo jets 2 razy dalej !!!!:szok:
oliwka : zapisuj sie do kola maniaczek :)
ja z wlosow to rozne szampony na zmiane zapachu wyprobowanie (podobnie jak zele pod prysznic - musze miec ich caly zapa si uzwyam na przemian ...) no i odzywki tak samo :) hehehhehe
ale najbardziej to mam fizia na wszystko co z cera zwiazane : kremy maski balsamy peelingi i wszelkie inne :)

ide luknac na wywaid!

dziewczyny mam pytanie tylko sie nie smiejscie, albo w sumie sie smiejscie bo to jest zabawne i mi samej wesolo hahahaha

jak naklikne na "dziekuje" zeby komus z aposta podziekowac to mnie nie polaczy z zadnym facebookiem czy innym, nie bedziesz gdzie sindziej niz tu ujawnoac postow itp???? mam mala schize paranoje itp i jeszcz enigdy nie kliknalam na "dziekuje" hahahahhaaha :)

Jos :-D jak klikniesz na "dziękuję" to Cię nie połączy :no: bo to zostało w dawnej formie, gorzej gdybyś klikneła "udostępnij" :tak:

Polduś mały chomiczek :-D:-D :-D widzisz jakiego masz już dużego chłopczyka :cool2:

Nie Jos,nie połączy:)
Ja uwielbiam żele pod prysznic,karmelowe,czekoladowe czy o zapachu palonej kawy.
A ostatnio fryzjerka aplikuje mi maskę do włosów mleczną i pachnie jak delikatnie karmelizowane mleczko:)))

Bogusiu,ona jest niezaradna życiowo....

Karola no wiem... ale kiszki mi się skręcają na samą myśl... wybacz, jak jestem bezduszna, tylko ja strasznie nie lubię jak ludzie nie ponoszą konsekwencji swoich czynów :dry: tak zdrowo rozsądkowo na to patrząc

reklama
Tak Bogusiu i to się tyczy Ciebie i mnie na przykład ale nie jej.Spójrz na nią...ona nie jest w stanie być odpowiedzialna sama za siebie i nie rozumie tego w takich kategoriach.To jest zabiedzona i lekko podejrzewam zacofana dziewczyna.
Tak została wychowana...
Ja kiedyś oddałam pieska bo nie byłam w stanie go mieć w domu...wiedziałam,że to będzie dla niego lepsze niż siedzenie samemu w domu...
Ona tak niestety myśli o swoim dziecku i to nie z premedytacją....Taka jest i inaczej nie umie.
I tak zrobiła dużo,nie zabiła i nie zagłodziła go.

Ja zaraz bezczelnie obdzwonię duże sklepy z artykułami dziecięcymi i spróbuję ich namówić do pomocy bo sama niestety jestem spłukana w tym miesiącu.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry