jestem wrocilam
mialam mala niepsodzianke dzis rano... wczoraj F. wrocil wczesniej z poracy (19h30) i podjechal pod park gdzie jeszcze bylismy...
wracajac wlozyl wozek do bagaznika, pojechalismy do domu, my wjechalismy z garazu winda a on mial dostawic wozek do lokalu na wozki... tylko ze mu sie zapomnialo i dzis nie mam wozka

do zlobka wyrywalismy 15 min na pieszo i to tak jeszcze ze poldek przerabial nogami jak chomik w kolku

)))))))))))))) o 12 zaliczymy powtorke z rozrywki no i po poludniu park o ile sobie nie odpuszcze bo jets 2 razy dalej !!!!

oliwka : zapisuj sie do kola maniaczek

ja z wlosow to rozne szampony na zmiane zapachu wyprobowanie (podobnie jak zele pod prysznic - musze miec ich caly zapa si uzwyam na przemian ...) no i odzywki tak samo

hehehhehe
ale najbardziej to mam fizia na wszystko co z cera zwiazane : kremy maski balsamy peelingi i wszelkie inne
ide luknac na wywaid!
dziewczyny mam pytanie tylko sie nie smiejscie, albo w sumie sie smiejscie bo to jest zabawne i mi samej wesolo hahahaha
jak naklikne na "dziekuje" zeby komus z aposta podziekowac to mnie nie polaczy z zadnym facebookiem czy innym, nie bedziesz gdzie sindziej niz tu ujawnoac postow itp???? mam mala schize paranoje itp i jeszcz enigdy nie kliknalam na "dziekuje" hahahahhaaha