• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
rureczko - hahahaaaa :-D)))) ja mam to samo w kosmetyczkach, i większość z tego użytych do połowy, bo ja mam *******ca na punkcie rzęs :zawstydzona/y: Muszą być długie i mega pogrubione ;-) i dlatego pytałam o ten Architect 4D, bo jeszcze go nie miałam.

Olivka - kurde, no to fajowo jak owulka jest !!!!!!! Zawsze to bliżej do celu ;-) To dzisiaj intensywnie wgapiam się w sufit :)))))

reklama
Młoda ja ostatnio zakupiłam :tak: tylko u mnie nie było tych newborn, tylko te dla troszkę większego Maluszka, więc jeśli masz pieniądze, to kup mniejsze opakowanie newborn i kup te większe Pampki :tak: Maluch szybko rośnie, a co zrobisz z dużym opakowaniem takich dla maleństwa? szkoda kasy :tak:

Karola no pełen wrażeń, aż mi Remik teraz się buntuje :sorry2: tak się wierci, że trochę to już boli, ale jeszcze jutro zajęcia w szkole rodzenia, tzn mamy wycieczkę na porodówkę, obejrzeć oddział :tak: boję się, żeby już na nim nie zostać jutro :-D:-D:-D

Made karmiłaś te obsrańce? :-D Ja jakoś do nich nie dotarłam :-D

Ostatnia edycja:
just - nakarmiłam za Ciebie :-D)))) Gwarantuję, że szybko tam do Ciebie nie dolecą :))))))))))

A ja tych newborn może użyłam z 5 sztuk, w szpitalu ;))) bo mój syn się urodził z wagą 4300 kg i zostawiłam dziewczynie w szpitalu, bo jej córeczka okazała się prawdziwym noworodkiem :-p

reklama
Karola odpoczywaj i niech tam sobie koledzy docierają gdzie trzeba :-D dobrej nocy :*

Ja też miałam taką małą próbkę przedłużanych na rzęsach, jak pracowałam w taki salonie odchudzania, to była tez u nas kosmetyka i dziewczyny na mnie próbowały różnych cudów :tak: zaraz wkleję efekt i to były tylko kępki

Made :-D dzięki za porcję ode mnie :-D muszę gdzieś jutro takie babcie znaleźć i posiedzieć, może na bulwar pójdę, tylko tam to bardziej ludzie spacerują niż siedzą na ławkach, ale z gazetką można przysiąść do jakiejś babci :tak:

E kurka mało widać....:dry:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry