• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hahaha Asionku właśnie dlatego chodzę jak najmniej po schodach :-D
przyzwyczaiłam się po prawie trzech latach do tego 5 piętra, teraz tak jakoś mi dziwnie, szybko jestem na górze :-D

i przyznaję, tak ukształtowanych łydek nie miałam w całym swoim życiu :cool2:

reklama
No właśnie tak słabo Kocurrku, tata musi założyć nowy zamek w piwnicy i tam mogła schować wózek, chyba, że sąsiedzi z dołu zgodzą się, żebym mogła zostawić na parterze w takim korytarzu, tylko,że oni tam mają wejścia do mieszkań, widziałam, że czasami stoi tam rowerek :dry: czyli pewnie opcja nie będzie wchodziła w grę...

cześć Dziewczyny!
Jak tam piątek 13-go? uchowałyście się od pecha?...

Mnie się nie udało. Zwolnili mnie z pracy.

No to jaja!!!!
Ale zdrowie i życie fasolki ważniejsze.

jejku jak to ??

Rurka super bede trzymala &&&&&&&&&&&&&&&&& :))

no i dupa bylo na uwadze o Monice , a ja zasnelam juz na Faktach hehe

Podobno nic nowego,stare rzeczy bo znajomy do mnie dzwonił i opowiadał.
A sama Monika:) Luzik,nie ma telewizora więc się nie przejmuje:)

Byłam z mężem na rozmowie i małych zakupach.Kupiliśmy dziewczynom kilka rzeczy na letnie dni a ja sobie potajemnie kredeczkę do oczu:)
Wzięło mnie na chińszczyznę więc idę zaraz zrobić.
A jutro rano piknik z grillem na rzecz Moniki,potem fryzjer i małe zakupy,w końcu po raz pierwszy od 2 lat idę na dyskotekę,nie chcę wyjść na mohera:)))

boogie kurczę... coś trzeba wykombinować, bo będzie Ci ciężko :(( pamiętam, jak wynajmowałam mieszkanie na wysokim parterze i miałam problem z wózkiem - no to też swoją drogą był ciężki sprzęt ;))) To było tak - najpierw znosiłam wózek, potem gondolę z maluszkiem, a potem całą resztę - a z powrotem dochodziły zakupy....

Serge to chyba z leksza delikatnie bezprawnie...Redukcja etatów i akurat Ciebie????????
Dowiedz się kochana w jakimś miejscu od konkretnych osób.

No właśnie myślę teraz nad tym, wiesz całe szczęście w skład mojego głębokiego wózka wchodzi takie coś a'la nosidełko, tzn ja nie wiem jak o opisać... nie takie jak do samochodu, bo to mam w spacerówce, tylko jak taki becik duży, taka torba... kurka wodna zaraz zrobię foto, bo nie wytłumaczę tego sama :sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
serge tak mi przykro. co za sk%^^^^&^%&^
just ja robilam tak samo ja kocurek, pierw mala z nosidelkiem na gore a potem spacerowka i zakupy. ale naszczescie u nas dzialo sie tak tylko jak winda nie dzialala.
ale musisz miec ladny wozek, podobaja mi sie te kwiatowe wzory

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry